انشالله با این مسیری که فوتسال ایران پیش گرفته 4 سال دیگه بتونیم از این تیم حال حاضر هم قوی تر بشن.نقل قول:
بچه ها متشکریم! :40:
Printable View
انشالله با این مسیری که فوتسال ایران پیش گرفته 4 سال دیگه بتونیم از این تیم حال حاضر هم قوی تر بشن.نقل قول:
بچه ها متشکریم! :40:
چقدر بیننده !!!! مصطفی میبینی که چی کار می کنی که !!!!
حیف شد !!!(اینم برای اسپمش !)
4 سال دیگه:41::41::41::41:نقل قول:
دو میلیون تومان؛ پاداش پیروزی مقابل ایتالیا
بازيكنان تيم ملي فوتسال ايران در صورت پيروزي مقابل ايتاليا هر كدام به مبلغ دو ميليون تومان پاداش دريافت خواهند كرد. كيومرث هاشمي معاون توسعه ورزشهاي قهرماني و حرفهاي سازمان تربيت بدني با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: در صورتي كه تيم ملي فوتسال ايران فردا در آخرين ديدار خود از مرحلهي دوم جام جهاني مقابل ايتاليا پيروز شود مبلغ دو ميليون تومان به هر بازيكن از سوي سازمان تربيت بدني پرداخت خواهد شد. تيم ملي فوتسال ايران فردا در آخرين ديدار از مرحلهي دوم مسابقات فوتسال جام جهاني از ساعت 17 به مصاف تيم ايتاليا خواهد رفت.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
نه دیگه نمی دن نفری دو میلیونو!!!
بعضی از کشور ها برا تیموشون چی می کنن ماله ما هم نگاه کن...
کفاشیان که شیکه دو روش نمی شد بگه چنده پاداش...
گفتم که فدراسیون این پولا رو جمع کنه ورشیکت نشه...
چرا اتفاقا خیلی هم ممکنه!:27: من بدون شمسایی فکر میکردم بدجور به ایتالیا ببازیم ولی دیدین که بدون شمسایی هم عالی بودیم:40:نقل قول:
دیگه ممکن نیست که تیم ملی ایران چنین بازیکنان با استعدادی رو یکجا داشته باشه و توی جام جهانی اینقدر خوب بازی کنه
تنها مشکل ایران تو این بازی نداشتن تجربه کافی بود که نتونستیم 50 ثانیه پاسکاری کنیم. بعد از اینکه توپ به بیرون رفت خود ایتالیایی ها نا امید شده بودن ولی نظری توپ رو دودستی بهشون تقدیم کرد!
من صدام گرفته نمی تونم صحبت کنم از بس داد زدم:41::41::19:
مربی گناه داشت
منم همینطور ولی کاش میبردیمنقل قول:
من صدام گرفته نمی تونم صحبت کنم از بس داد زدم
همش بد شانسی آوردیم.
ولی من تبریک میگم به خاطره این بازی.
می دونستین من اصلا بازی رو ندیدم !!!! حالا چند چند شد !!! کی برد کی باخت ؟؟؟ !!!!
هیچکس نبرد هیچکسم نباخت مساوی شد.:41:نقل قول: