شما بايد به طرف درخت برگرديد و يكي از اون 4 نيرو رو آزاد كنيد ( سبز ، زرد ، آبي ، قرمز ) :46:نقل قول:
Printable View
شما بايد به طرف درخت برگرديد و يكي از اون 4 نيرو رو آزاد كنيد ( سبز ، زرد ، آبي ، قرمز ) :46:نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
من اون قول سنگیه (Warior) رو سه بار پرت کردم پایین اما دفعه چهارم نمیشه چون دور و برم فضای بسته مربعی شکله که تو سه تا گوشه ستون های چوبیه و تو یه گوشه سنگیه یه دسگیره دایره ای هم (که با R میگیریمش) رو سنگیه هست ولی نمیگیردش نمی دونم چیکار کنم
راهنمایی ؟
شما بايد غول رو به طرف ستون هاي چوبي هل بدين تا ستون روي سرش بريزه :46:نقل قول:
واقعا كسي نميدونه مشكل چيه؟
اينجا مطرح كنيد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
در تاپیک خود بازی مطرح کنید »
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225696
__
خيلي خنده داره اخه اونجاهم همينو گفتن نقل و قول بالا رو ميبينين كه
یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
وقتی new game رو میزنی همون اول یک cut sense نشون داده میشه و شما بعد از یکی دو دقیقه توانایی کنترل کردن ندارید بعدش باید دنبال الیکا راه بیفتید
مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادينقل قول:
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم
خب عزیز Space بزن و بپر و نزار که بیفتی پایین !نقل قول:
مرسي دوست عزيز كه بالاخره يه جوابي دادي
توضيح بيشتر:
صحنه اول بازي: توي يك صحرايي كه به نظر مياد تو يه توفان گير كردن پرنس پشت سر اليكا وايساده وقتي دكمه w يه حركت به سمت جلو رو ميزنم ميفته تو دره واليكا دستشو ميگيره و مياره بالا باز دوباره ميفته تو دره و اين صحنه مدام تكرار ميشه ديگه همه چيو گفتم