محمد علی جان آخرین نسخه ای که گفتید همینه اینم لینکش:
البته Resume هم ساپورت می کنه;)کد:http://www412.fixdown.com/keydown2003/cygmiss3-2005-09-02.rar
Printable View
محمد علی جان آخرین نسخه ای که گفتید همینه اینم لینکش:
البته Resume هم ساپورت می کنه;)کد:http://www412.fixdown.com/keydown2003/cygmiss3-2005-09-02.rar
اتفاقا از همین سایت قبلا گرفته بودمش
بهر حال ممنون
امروز من mcafee anti spyware enterprise را از fixdown دانلود کردم نوشته بود نسخه 8.5sa ایا اخرین نسخه است این sa که اخرش نوشته یعنی چی؟
با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)
آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان
ايا امكان آپديت دستي انتي اسپاي وار مك آفي مانند اوجود دارد(خواهشمند است نحوه اپديت دستي آن را بنويسيد.)
سلام
aa241355جان
اونایی که دست از سر مک افی بر نمیدارن و دلشونهم می خواد که انتی ویروسشون اپ دیت باشه میتونن از کاری که من در زیر گفتم استفاده کنند
چند وقت است که وقتی که شروع به Update کردن آنتی ویروس مون میکنیم (McAfee) میبینیم که برنامه ارور میده و آنتی ویروس به روز نمیشه.
چرا؟
دلیلشو من براتون میگم,دلیل این کار اینه که ما تو ایران هستیم و برای به روز کردن McAfee با آی پی ایران وارد سایت برنامه میشیم به همین دلیل ویروس کش ما به روز نمیشه بله آی پی!!!
حالا ما میتونیم به طور دستی این کار رو بکنیم.
برای به روز کردن McAfee Professioional Edition به صورت دستی به سایت زیر برید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس در قسمت Software Update بر روی DATS کلیک کنید,در این صفحه در بخش Download Antivirus Update اکر میخواهید فایل های اطلاعات ویروس را به روز کنید بر روی لینک اول جدول یعنی (Daily V4.x(DATonly و اگر میخواهید که علاوه بر این اطلاعات,خود ویروس یاب را هم به روز کنید بر روی لینک دوم یعنی(ُ Super Dat File (Engine + Dat کلیک کنید.
اکر روی لینک اول کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom رو لینک مقابل Windows-Intel (یعنی 4539xdat.exe) کلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 3.96 مگابایت را دانلود کنید.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز میشود.
اگر بر روی لینک دوم کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom بر روی لینک مقابل (Windows ( Sdat4539.exeکلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 6.85 مگابایت دانلود شود.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز خواهد شد.
مهم:قبل از باز کردن فایل از اینترنت خارج شوید.
یک راه دیگر هم وجود داره اونم استفاده از ip است
یا یک ای پی چنجر که وقتی اپ دیت اون رو شروع کردید ای پی تون رو عوض کنید تا دیگه سایت متوجه نشه شما از ایران میخواهید انتی ویروس رو اپ دیت کنید
قربانتان
Adel.p30
چطوری مک اف رو رجیستر کنم (نسخه 9.1.8 باتشکر)
با تشکر
دوستان سلام
من چند وقتیه که فکر می کنم رایانه ام ویروس گرفته و مشکلاتی چون آپ دیت نشدن آنتی ویروسها(bitdefender - kaspersky ,...) از کار افتادن ناگهانی آنتی ویروس - عدم نمایش نوع User یا System برنامه های در حال اجرا در TaskManager - بزرگ شدن ناگهانی مرورگر (FireFox) که البته با نصب آنتی ويروسهای مختلف تا حدی برطرف شده اما ...
در ضمن بهترین آنتی ویروس را هم McAfee می دونم اما به دلیل به روز نشدن آن را کنار گذاشتن اما حالا دوباره می خوام از اون استفاده کنم
حالا سوال من این است که جدید ترین ورژن McAfee (و آنتی اسپای وار مک آفی) کدام است و از کجا می توان دانلود کرد یعنی یه چیز مطمئن و کامل که آپدیتش هم راحت باشه
اگه آنتی ویروس جدیدتری که واقعا بشود به آن اطمینان کرد هم دارید که دیگه 'خییییییییلی خوب می باشه'
لطفا ورژن نرم افزارها را هم بنویسید
(شرمنده از این که سرتون را درد آوردم)
سلام دوست عزیز
شما اگه mcafee anti virus enterprise را دانلود کنی اپدیت هم میشه
انتی اسپایور هم spy sweeper خوبه اینو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
مکافی هم تورنتش را از torrentz.com بگیر بعد با bitlord دانلودش کن اخرین نسخه مکافی اینترپرایز هم 8.0i است سوالی داشتی در خدمتیم :)
با عرض معذرت! لطفا طريقه دانلودش را اگه ممكنه توضيح بديد تا من از سردرگمي بيرون بيام.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K