............
مجبور شدم دو بار پست بدم.
آخه این پست رو نشون نمیداد.
Printable View
............
مجبور شدم دو بار پست بدم.
آخه این پست رو نشون نمیداد.
راهنمایی2 : از سازمان های اطلاعاتی کشوری(؟) پر حاشیه، در خاور میانه است.نقل قول:
جالب بود!نقل قول:
یعنی این قدر تنبلید که یه سرچ هم نمیکنید.نقل قول:
فکر کنم اسم پسره، "هووَخشَترَه" از پادشاهان معروف سلسله ماد بوده.
معنی نام او «خوشنشانه» است در معنی کسی که میتواند خوب نشانهگیری کند. ریشه نام او از فعل هَخش (Haxsh) در پارسی باستان آمده که به معنی نشانهگیری کردن است.
به نقل از ویکیپدیا
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/هوخشتره
تبليه و هزار درد بي درمون :27:نقل قول:
ممنون :31:
شعر نو شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شين بت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - و - س - ر - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهمايي : چون خيلي آسونه راهنمايي نمي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنتور:5:
س ر ر و د ا ع ی ی ی :21::21::21::27::27:
راهنمایی: یک موجود. اسمش هم 2 قسمتیه!!!!
عروس دريايي :21::21::21::27::27:نقل قول:
ا - ا - ه - ه - م - ش - ن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه كتابه معروفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهنامه :31:
س - ی - ر - و - د - ل - پ - ی
راهنمایی: الان توشی :27:
پي سي ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ن - ا - ه - ر - ي - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : حد اقل دو تا كلمه از توش در مياد هر كودومشو بگين قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایانه :27:
م - و - ش - ل - ا
راهنمایی: نویسنده تشریف دارن :11:
شاملو :27:نقل قول:
س - م - ح - ا - ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اينم دو تا كلمه از توش در مياد هر كودومشم بگين قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمساح :27:
ل - ی - ا - ن - س - ر - ا
راهنمایی (تابلو):18: : هیچ وقت در دسترس نسیت