نقل قول:
سلام.............
تا 249 سي سي كه همون 250 سي سيه ازاده
مدل خارجي ميخواين يا داخل؟
تا چه قيمتي؟؟؟
Printable View
نقل قول:
سلام.............
تا 249 سي سي كه همون 250 سي سيه ازاده
مدل خارجي ميخواين يا داخل؟
تا چه قيمتي؟؟؟
2 و اندی . بیشتر جهت تفریح می خوام ببینم چجوریه . آخه گواهینامه موتور ندارم :31: تابحالم موتور سیکلت دنده ای نروندم ! مدلش برام مهم نیست . زیاد دنبال شتاب فول و ... نیستم . فقط تریال باشه و صدای کمی بده و اگزوزش آزارنرسونه . تنکسنقل قول:
سلام.
راستش من چیز زیادی از موتور نمیدونم ولی اگه تریل میخوای و همچنین نرمی موتور هم برات مهمه هیوسانگ بگیر. ( فکر نکنم صفر 87 گیرت بیاد و دقیقا هم نمیدونم تا کی تولید شده )
تکتاز روان 200 هم خوبه. ( شاید کمی خشک تر باشه)
من اینا رو سوار شدم و به نظرم روان کمی خشک تر بود. البته مدل های دیگه هم هست مثل تلاش 150 و ... که اتفاقا موتور های خوبی هم هستن با قیمتی کمتر از نصف اینایی که گفتیم. ولی من نرمی هیوسانگ رو روی این تلاش 150 هم ندیدم. هوندا هم خوبه ولی گرون به نظر میاد.
عجب غارتی شده این ایران...!!!
:12:
ممنون دوستان گل :11:
من کویر رو فعلا انتخاب کردم .این کویر قیافش خوبه . یعنی استایل ظاهریش از این "روان" قشنگ تره . تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاستیکاش هم خوبند و بدنش هم سبکه . تو جایی خوندم که نباید زیاد باهاش تند رفت . چون سبکه تعادلش سخت حفظ می شه . قیمتش هم مفته زیر 1500 دلاره ! شایدم باهاش بشه پیش پیرزنها جلب توجه کرد . :31: از این خوش قیافه تر تو این سایت "موتوربازار" پیدا نکردم ! پولسار و .. فرمونشون به کمر فشار می آره
نظر شما چیه ؟ :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لاستیکاش هم خوبند و بدنش هم سبکه . تو جایی خوندم که نباید زیاد باهاش تند رفت . چون سبکه تعادلش سخت حفظ می شه . قیمتش هم مفته زیر 1500 دلاره ! شایدم باهاش بشه پیش پیرزنها جلب توجه کرد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این خوش قیافه تر تو این سایت "موتوربازار" پیدا نکردم ! پولسار و .. فرمونشون به کمر فشار می آره
نظر شما چیه ؟
سلام
موتور قشنگیه اما من تو فروم - تبلیغ نشود - تیونینگ تاک زیاد سر می زنم.
حرفه ای های موتور اونجا می گفتند که قطعه یدکی این موتور یه مقدار سخت پیدا هست
یه نمونه اش هم آورده بودند که بنده خدا مجبور شده بود لاستیک عقب رو تاجدار بندازه (دقت کنید لاستیک ریسی هست) و قیمت های نجومی قطعه یدکی - مثلا تیوب 20 تومنی!
-- نظر شخصی: با این ترکیب چرخ و فرمون و دوشاخ سر پیچ باید سرعت رو صفر کنید !!!
رو wave هم فکر کنید
سلامنقل قول:
ویوکه موتور دخترونست ! همونی نیست که شبیه به "وسپا" ی قدیم می مونه ؟ تازه نهایت سرعتش 70 کیلومتر در ساعته !
سلامنقل قول:
سلام
ویوکه موتور دخترونست ! همونی نیست که شبیه به "وسپا" ی قدیم می مونه ؟ تازه نهایت سرعتش 70 کیلومتر در ساعته !
خب موتور کاب هست دیگه (معلومه دخترونه هست!)
ولی سرعتش به گفته رفقا (شاید خالی بندی باشه) بالای 120 تاست.
کلاچ هم نداره.
در ضمن تو این آشفته بازار چیز خوب زیاد دست نمیاد.
تریل که دیگه چیزی یادم نمیاد - که نو بتونید بخرید - به جز روان 200
تو موتورهای ریس
این عکس آواتار من هم چیز خوبی هست - honda cbr 150 - شاید 3.5 الی 4.5 گیر بیاد ولی چرخش براتون می چرخه.
همچنین کیپس های 150 کاوازاکی هم هست (البته گران و کار کرده)
پاورقی:
الان از لواسان اومدم. تو راه یه سری داشتند روی تپه های اطراف off road بازی می کردند.
به نظرم kdx داشتند. (موتور خوبی هست ولی فکر کنم دوزمانه باشه - صداش رو هم ما از فاصله شاید 100 متری میشنیدیم اما به موتور فشار میومد و البته صداش زیبا بود نه گوش خراش)
اگه همه چیز خوب پسش بره باید قیمت صفرش حدود 7 ملیون تومن دربیاد با توجه به اینکه قیمتش بیرونه ایران حدود 4 ملیونه و 65% هم بهش ظاهرا تعرفه میخورهنقل قول:
ولی کی قراره بیاد ایران؟ فعلا که خبری نیست...
اینم لینکه سایت اصلیش:
کد:http://www.kawasaki.com/Products/product-specifications.aspx?id=359&scid=6
دوستان به نظر شما بهترین چیزی که میشه با 1 تومن گرفت چیه؟ من خودم yamaha ybx مد نظرم هست، نظر شما چیه؟
سلام
خب من قرار گذاشتم تو این هفته ان شا الله یکی از این دو تا موتور رو بخرم . بریم یکم ایرانگردی کنیم :31:
کویر تریال 200cc - با نام ردیسون 200
وینر 200cc - بنام اصلی Zongshen 200cc gs
اینهم تصویرش :
مشابه 250 سی سی همون :
می فرمائید :خب که چی ؟! بماچه و ... ؟
مشکل همین جاست . الان من برای خرید این موتور سیکلت ها باید کجای این تهران بگردم - منظورم تبلیغ و معرفی فروشگاه و ... نیست ها - من نمی دونم این دو تا موتور رو اگر بشه پیدا کرد ، کجا باید جستجو شون کرد ؟
شرق - غرب - جنوب و....!؟
یه مغازه ای نزدیک خونه ی من هست که توش موتورهای 4 چرخ آف رود هم پیدا می شه . ولی موتورهای تریالش شبیه به روان هستند و سنگین بنظر می رسند ! چه کنم ؟ :20: ممنون از صبر شما