راستی اگه بازم از این تم ها بسازی دیگه کولاک کردی مثلا از داریوش یا ابی یا معین از این سه تا به طور اخص(فکر کنم خیلی ادبی شد!!!!!!!!!!!!!)
Printable View
راستی اگه بازم از این تم ها بسازی دیگه کولاک کردی مثلا از داریوش یا ابی یا معین از این سه تا به طور اخص(فکر کنم خیلی ادبی شد!!!!!!!!!!!!!)
نقل قول:
چشم دوست عزیز به زودی ....
مریم جان واقعا دستت درد نکنه .امیدوارم این فعالیتت به طور مداوم باشه :10:
ممنون امیر جان بله حتما ادامه میدم.نقل قول:
اصلآ قصد دخالت تو این تاپیک رو نداشتم فقط خواستم برنامه ایی که خودم نصبش کردم و به راحتی دارم ازش اسنفاده میکنم رو به شما و دوستان معرفی کنم امیدوارم از دستم دلخور نشید.
این برنامه شاهکاره یک Themp سازی فوق العاده قوی و جالب که این برنامه رو توی گوشی نصب میکنید عکس مورد نظر رو پیدا میکنید و تم مورد علاقتون رو حتی اگه بخوایین با صدای پیش زمینه درست میکنید به راحتی هر چی تموم تر شاید بتونم بگم کم تز از 3 دقیقه و دیگه نیازی با سایت و این چیزا ندارید
طرز کار این برنامه بسیار راحته و ریجستر و کیجن و این چیزا هم نداره
فقط اینو باید بگم این برنامه عکس های شما رو نمی تونه از داخل پوشه باز کنه و اگه عکس مورد نظر شما توی یک پوشه خاص هستش اول اون عکس رو از پوشه بیارید بیرون بعد شروع به کار کنید
کد:http://www.2shared.com/file/2625577/f0deafce/ThemeDIY_s60_3rd.html
دوستان عزیز این یک پک 4 تایی از یکسری تم قشنگ برای 5700 هستش حتما دانلود کنید حجمش خیلی کمه همش 1 مگابایت هستش ولی ارزش داره از دست ندید.
دانلود کنید با حجم 988 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
این هم شکل و شمایل تم ها :کد:http://www.4shared.com/file/32643079/4f1b50ef/NOKIA_5700_EXPRESS_MUSIC_MUSIC.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون امیر جان
واقعا تاپیک فعالیه اینجا
جا داره از مریم عزیز هم تشکر کنم با تم های قشنگش
نقل قول:
دوست عزیز ناراحت چرا.اتفاقا خودمم همین سه روز پیش دانلودش کردم و می خواستم معرفیشم بکنم.البته نمیدونم فایل نصب نشده این تم ها هم جداگانه تو گوشی هست که بشه آپش کرد یا نه ....
نقل قول:
دست شما درد نکنه بازم از این کارا بکنید ...:10: