اشتباه شد
پاک بشه لطفا
Printable View
اشتباه شد
پاک بشه لطفا
سلام
دوستان چند وقته یه مزاحم تلفنی گیر داده به من،پیامک س ک س ی میفرسته،چیکار کنم؟
نخون ! :دینقل قول:
دوستان چند وقته یه مزاحم تلفنی گیر داده به من،پیامک س ک س ی میفرسته،چیکار کنم؟
ایرانسله یا همراه اول ؟
:8:کسی میدونه سقف گنجایش اس.ام.اس های Inbox و Out Box این گوشی(6300) چندتاست؟
:21:من الان دوماه دارم روش کار میکنم؛
Inbox: 1568:18:
Sent: 1337
Saved MSG: 83
"to continue one's progress"
نامحدود هستش.اندازه حافظه گوشی میتونی اس ام اس داشته باشی.نقل قول:
فقط وقتی خاموش روشن کنی خیلی طول میکشه تا بتونی از گوشی استفاده کنی(وقتی اس ام اس ها زیاد میشن اینطوری میشه).
دوستان کمک کنید من برخی برنامه های 6300 را که روی گوشی میریزم هنگام اجرا این اشکال را میگیرد و برنامه بسته میشود و اجرا نمیشود راه حل چیست ILLIGAL STATE
java/illigalstate EXCEPTION
Task already scheduled or cancelld
نقل قول:
اصلا ربطي نداره. مال من زمان بالا اومدنش در حالي كه خالي از مسيج باشه و حالا كه سرجمع حدود 2000 و خورده اي توش مسيج دارم اصلا فرقي نداره.
فكر كنم گوشي شما با يه ريست كردن درست ميشه. البته برنامه ها رو جداگانه هم روي حافظه خود گوشي و هم روي حافظه جانبي امتحان كنيد.نقل قول:
سلام
منم بلاخره یه 6300 خریدم!:8:
البته با گارانتی نیا به چند دلیل:1.کیبورد کاملا فارسی حتی با گ/چ/پ/ژ 2.منوی فارسی(هرچند به درد من نمی خوره) 3.گارانتی اصلی نوکیاست4.از بقیه گارانتی دار ها ارزونتر بود!
حالا یک چند تا نکته:
1.این گوشی دو تا نقطه ضعف گنده داره: 1.جاوا بالای یک مگ قبول می کنه 2 .باتریش افتضاحه!:2:
برای مشکل اول کاری نمی شه کرد.البته تنها برنامه های بالای 1 مگی که من دیدم دیکشنری و نقشه است.
برای مشکل دوم هم کار خاصی نمی شه کرد.چون باتری دیگه ای هم بش نمی خوره.البته یک کار می شه کرد:یک باتری اصل نوکیا به قیمت 12000 تومن بخرید و به عنوان باتری بک آپ ازش استفاده کنید:31:.البته اگه یک شارژری هم باشه که باتری مستقیم توش بخوره و احتیاج به گوشی برای شارژ باتری نباشه دیگه خیلی خوب میشه.کسی از دوستان در این مورد چیزی میدونه؟
البته اگه در فریم ور بعدی (فعلیش ورژن 6.60 هست) بشه brightness صفحه رو کم کرد شاید وضع بهتر بشه.
2.برای کسایی که اهل گوش دادن به موزیک هستند این گوشی چند تا بدی داره که همون شارژ کم است و نبود دکمه play/pause روی گوشی و حالت فیزیکی بد هدفون(احتمالا این هدفون رو نوکیا برای ناقص الخلقه ها ساخته چون سیم یک طرفش حدود 30 سانت از اون طرفش کوتاهتره) و یک خوبی و اون کیفیت خوب هدفون است.:8:
مثلا من با k800 امتحان کردم.هدفون نوکیا صدای خیلی شفاف تری رو ارائه می داد.در ضمن خوبی دیگش اینکه شما با یک تبدیل 2.5 به 3.5 می تونید هر هدفون خفنی رو بش وصل کنید.
البته برای خوره های برنامه و کسایی که به دوربین اهمیت می دهند k800 خوداییش گوشی بهتریه مخصوصا با اون فلاش خوفش!(حیف که بشدت خز شده:2:.علت قیمت پایینش هم همینه وگرنه این گوشی قاعدتا باید به علت دوربین 3.2 مگاپیکسلیش قیمت بالاتری می داشت)
3.در مورد سوال های آزار دهنده application access باید بگم که این مسئله به دلیل اینه که اون برنامه certificate مخصوص java رو نخریده(چون فقط یک کوچولو گرونه!:27:).این certificate اگه باشه توی فایل jad هست.پس سعی کنید همیشه فایل jad رو همراه فایل jar روی گوشی بریزید.مثلا نرم افزار moby explorer با این روش مشکلش حل میشه.البته من هنوز نتونستم نسخه کرک شده ای از اون رو بدست بیارم که فایل jad همراهش باشه.اگه کسی از دوستان داره لطفا ما رو بی نصیب نذاره.
در ضمن این گوشی برخلاف گوشی های se نمی تونه برنامه ها رو minimize کنه.
البته من این لینک زیر رو پیدا کردم که طرف ادعا می کنه تونسته این محدودیت رو برداره :18: ولی من نتونستم طبق اون روشی که این آقا گفته سیستم فایل های hidden گوشیمو توی کامپیوتر ببینم.اگه کسی برنامه ای مثل برنامه mobimb که توی این زیر ازش استفاده شده یا خود همین برنامه رو به صورت کرک شده داره لطفا بذاره ما هم حالشو ببریم!:10:
کد:http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=423283
فعلا...:40:
سلامنقل قول:
3.در مورد سوال های آزار دهنده application access باید بگم که این مسئله به دلیل اینه که اون برنامه certificate مخصوص java رو نخریده(چون فقط یک کوچولو گرونه!).این certificate اگه باشه توی فایل jad هست.پس سعی کنید همیشه فایل jad رو همراه فایل jar روی گوشی بریزید.مثلا نرم افزار moby explorer با این روش مشکلش حل میشه.البته من هنوز نتونستم نسخه کرک شده ای از اون رو بدست بیارم که فایل jad همراهش باشه.اگه کسی از دوستان داره لطفا ما رو بی نصیب نذاره.
در ضمن این گوشی برخلاف گوشی های se نمی تونه برنامه ها رو minimize کنه.
البته من این لینک زیر رو پیدا کردم که طرف ادعا می کنه تونسته این محدودیت رو برداره ولی من نتونستم طبق اون روشی که این آقا گفته سیستم فایل های hidden گوشیمو توی کامپیوتر ببینم.اگه کسی برنامه ای مثل برنامه mobimb که توی این زیر ازش استفاده شده یا خود همین برنامه رو به صورت کرک شده داره لطفا بذاره ما هم حالشو ببریم
من بلاخره تونستم این سوال های مسخره رو با همین روش که تو لینک بالا هست بردارم.
البته در اون بالا فایلی ini که ارائه شده بود تا mobimb رو وادار کنه که فایل های مخفی رو هم نشون بده یک اشکالی داره که با 6300 کار نمی کنه.برای همین من اون فایل رو اصلاح کردم و حالا به راحتی با 6300 کار میکنه!
اگه کسی علاقه مند هست که این prompt ها رو برداره و راحت از نرم افزار هایی مثل moby explorer یا KD player استفاده بکنه همینجا بگه که اون فایل را با توضیحاتش آپلود کنم.
چطور میشه صدای گوشی 6300 رو تقویت کرد ؟