یه سر میری نکس گن 3 صوت تعمیر میکنه بعد یه ما ه گارانتیش میکنه برو حال کننقل قول:
نگران نباش قابل تعمیره :20:
یه خبرایی به گوشم رسید
کسی از 360 بد گفته ...علی خیلی شاکی بود ..
مردی بیا جلو
یه سر میری نکس گن 3 صوت تعمیر میکنه بعد یه ما ه گارانتیش میکنه برو حال کننقل قول:
نگران نباش قابل تعمیره :20:
یه خبرایی به گوشم رسید
کسی از 360 بد گفته ...علی خیلی شاکی بود ..
مردی بیا جلو
امید جان منم بهش گفتم ول کنه کل کل کردن با طرفدارای PS3 رو.:13: چون هرچی تو میگی اونا یه چیز دیگه میگن! به نظرم جواب ندیم بهتره.نقل قول:
سلام, یه خبر جدید از بازی بسیار بسیار محبوب HALO 3.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گفته ی سایت GameIndustry.biz مرز پیش فروش این بازی در آمریکای شمالی از 1 میلیون گذشت!!
با 3 نسخه ی مختلف از این بازی, مایکروسافت پیش بینی کرده که نسخه ی Legendary Edition در همان روز اول پخش, به طور کامل فروش برود!
"آنچه که ما تجربه کردیم بدون شک چیزی نیست بجز یک پدیده". این را باب مک کنزیBob McKenzie, معاون رئیس بخش فروش در GameStop میگوید.
"Halo 3 تمام رکورد های قبلی را تحت الشعاع قرار داده, و ثابت میکنه که قراره یکی از بازی های ضروری در سال 2007 بشه".
بعضی از بزرگترین Brand های معروف آمریکا, پخش این عنوان اختصاصی را ساپورت میکنند.
"در ماه سپتامبر,Halo 3 بازی های ویدیویی و سرگرمی را به طور کلی به قسمت جلوی این فرهنگ هل میدهد". دکتر ,Chris Di Cesare رئیس بخشCreative Marketing مایکروسافت این جمله را میگوید.
خوب, من که بدجور منتظر این بازی هستم. چون مایکروسافت گفته گرافیک این بازی همه را شوکه خواهد کرد. یعنی به نظر شما بالاتر از Gears Of War؟!
برای پاسخ دادن به این سوال باید تا زمان عرضه صبر کنیم!
آقا میشه روی تلوزیون معمولی 360 بازی کرد و گرافیکش چقدره؟(در حد چه کنسولی)
بله جانم چرا نشه ؟!نقل قول:
گرافیکش هم خوبه . اگر رو HD بازی کنی گرافیک بالاتر نمیبینی ! بلکه رنگ ها و شفاف تر وزیباتر به نظر میان و وضوح تصویر بالاتر میره .
ولی برعکس اگر PS3 رو روی TVهای معمولی دیده باشید حتما تعجب کردید چون رنگها کدر حتی بدتر از PS2 !!!
Xbox 360 12V Fan Mod
سلام, این بار میخوام بهتون بگم که با 3 تغییر جزئی در Xbox 360 تون, باعث میشید که پردازنده 22 درجه خنک تر کار کنه, گرافیک 10 درجه خنک تر و سیستم هایی که با گرافیک در ارتباط هستند, 4 درجه خنک تر کار کنند. (درجه ها به فارنهایت هستند).
- لوازم مورد نیاز چند متر سیم نازک و لوازم لحیم کاری هستند.
خوب, میتونید دو تا از فن ها رو 12 ولت کنید. (ولی نویسنده ی مقاله یکیش رو 12 ولتی کرده, اون هم فن پردازنده هست).
- سیم های قرمز و قهوه ای سیم های مورد نظر ما هستند. سیم های آبی و سیاه برای اتصال به زمین هستند. فقط کافی است که سیم قهوه ای را قطع کرده و سر آنرا به سیم دیگری لحیم کنید.
شکل 1
- در مرحله ی بعد باید یک منبع 12 ولتی در مادربردپیدا کنید. (آسانترین را برای پیدا کردن انتخاب میکنیم). با توجه به شکل این منبع12 ولتی, مورد توجه ماست. (نویسنده این منبع رو توصیه کرده).
شکل 2
- کار تمومه!! فن 12 ولتی شد!
(این مرحله ها رو اگه دوست داشتید انجام بدید).
تو این مرحله نویسنده به سلیقه ی خودش تغییراتی رو بوجود آورده مثلا سر خنک کننده را روی چیپ co-graphics قرار میده. (که نحوه ی سیم کشی 12 ولتی در اینجا بهتر دیده میشود).
شکل 3
در اینجا هم ورقه ی نازک یا همونFoil رو محلشو تغییر داده. (به شکل توجه کنین).
شکل 4
در آخر هم از ابداع کننده ی این روش پرسیدن که چه جوری دماها رو اندازه گرفته, که جواب میده با تفنگ دما سنج. "برادرم تو مسابقات ماشین سواری زیادی شرکت میکنه, که از این وسیله برای اندازه گیری دمای نیتروی موتور ماشینش استفاده میکرد".
"این وسیله رو روی هیت سینک GPU که برای مدت یک ساعت کار کرده بود قرار دادم. و بعد در قسمت زیرین خنک کننده ی پردازنده. به همین دلیل هم وانمود میکنم که درجه ها درست هستند."
خوب! روش باحالی بود, نه؟! به نظر من که خیلی آسون اومد. از اون جایی که تو ایران این دستگاه گارانتی نداره, به نظرم امتحانش ضرر نداره.
ولی خیلی از ماها وقتی می بینیم پای لحیم کاری و این صحبت ها اومد وسط, این کار رو نمیکنیم!!:20:
خیلی چاکریم:10:
موفق باشید.
منبع : llamma.com/xbox360/mods
ممنون آقا پیمان ولی اینا مال زمانی بوده که به شدت مشکل حرارتی زیاد بوده مشکل این کنسول های
2007 به حداقل رسیده و با سه فن تغریبا حل میشه :46:
آره راستش حق با شماست:43:, ولی اینو گذاشتم که هم خودم یه چیزی یاد گرفته باشم هم دوستان.نقل قول:
آدم بد نیست تو کنسولشو یه نگاه بندازه! :20:
موفق باشی
این هم عکس هایی از 360 های Mod شده! واقعا" زیبا هستن!!:8:
(جالبه در مورد تصویر پایین بدونید که درست کردنش 6 ماه زمان برده!!):18::18:
قشنگه, نه؟؟!
میتونید تصور کنید وقتی چراغ های درون کیس روشن میشه چه احساسی به آدم دست میده؟
به این میگن هنر!:40:
این یکی هم لوگوی شرکت Rockstar روش به طرز مسخ کننده ای نقاشی شده!
اگه بشه منم میخوام اینجوری کنم کنسولمو!!:20:
موفق باشید:10:
سلام ! برابچ اصفهانی ! تعمیرگاه معتبر نمی شناسید من برم تعمیرش کنم ؟