دوست عزیز اگه با phon tools نتونستی کاری از پیش ببری بگو تا درایورشو واست بزارم(منظورم لینکشه):40:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه با phon tools نتونستی کاری از پیش ببری بگو تا درایورشو واست بزارم(منظورم لینکشه):40:نقل قول:
خوش اومدی.نقل قول:
خوب اول بت بگم مگه میشه گوشی cd نداشته باشه؟؟؟ پس cd رو هم باید تو پک داشته باشه.
منظورتون از وصل کردن به pc چیه ؟؟
ببین دوسته عزیز اگر میخای به اطلاعاته کارت حافظت دسترسی داشته باشی نیازی به cd نداری.
کافیه این مسیر رو طی کنی
main menu>connection>usb setting
و سپس از بینه دو گزینه memory card رو انتخاب کنی. حالا اگر گوشیت رو با کابل به pc وصل کنی به عنوانه
یک flash memory بدونه نیاز به درایور شناخته میشه.
ممنون از خوش امد گوییتون
مشکلم همینه
من قبلا v3i داشتم 3 تا cd تو پکش بود
اما این v3x هیچی نداره
بلدم از گوشیم به عنوان فلش استفاده کنم
اما phon tools میخوام
درایور میخوام
میتونم cd بخرم؟
جایی هست که بفروشه؟
دوست عزیز فکر نکنم cd پیدا بشه اما بازم بپرس شاید پیدا کنی در ضمن شما phon tools واسه چی میخوای به چه عنوان میخوای ازش استفاده کنی اگه قصد شما از phon toolsجابه جایی اطلاعات هست خوب راههای ساده تری هم هست اما اگه قصد شما شنا سوندن گوشی به pc هست خوب درایورشو واسط بزاریم به هر حال خوشحال میشم کمک کنم:31::40:
خوب من با v3i کلی راحت بودم
این الان درایورش رو هم ندارم حد اقل یه درایور بده
من با اون قبلیه
sms رو هم تو کامپیوتر تایپ میکردم
حالا اینا جهنم الان درایور هم ندارم
دوسته عزیز اگر تویه پک به شما cd ندادن.تقصیره فروشندس.وگرنه کار با v3x هم مثل v3i هستش.نقل قول:
خوب برایه کاری که شما میخاین انجام بدین. نیاز به برنامه ی Motorola Phone Tools دارید.
اگر بخاین دانلودش کنید فکر کنم حدوده 50mb باشه. پس بهتره برین رایتش کنید. اگر cd v3i در دسترستون
هست میتونید از اون هم استفاده کنید.
اینم لینکش دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واسه دانلودش مشکل داشتی بگو خوشحال میشم کمک کنم
اقا ممنون
من از پک v3i استفاده کردم اما
فایلا رو تراسفر نمیکنه تو گوشی
بعدشم
من یه سوال داشتم
ببین من الان با گوشی کانکتم تو اینترنت
امااون برنامه برا تقویت صدا
هنوز no conecct میزنه
به نظر شما ایرادش چیه؟
یه خواهش دیگه
میشه یه لینک راحت برای دانلود P2kCommander بهم بدین
نمیتونم خیلی بگردم
ممنون از لطفت
دوست عزیز واسه استفاده از تقویت صدا باید از این درایور که لینکشو گذاشتم به همراه برنامه leadergl استفاده کنی البته یه دونه فایل مخصوصم هست که باید اونو تو گوشی copy کنی
ممنون امتحان میکنم
ببخشید که خیلی پر روام
میشه لینکه P2kCommander رو هم بذاری برام
لطفا