خیلی جالبه...نقل قول:
فقط امیدوارم قبل از اکران سنتوری مشکل رفع شه...
Printable View
خیلی جالبه...نقل قول:
فقط امیدوارم قبل از اکران سنتوری مشکل رفع شه...
من گفتم که نیمه شعبان پارسال اومد ولی تاریخش دقیق یادم نیست فکر میکنم اوایل شهریور بود...شما هم ماه ها رو یه ماه عقب میبری!نقل قول:
اومدی نسازیا... ! البوم محسن که اومد پامیشی یه ارجینالش میخری...
چند روز پیش توی انجمن متفرقه یه رونقی دادیم!ما رو هم به مدت 3 روز بن کردن!نقل قول:
اینکه یه ماه هست اومده...نقل قول:
اصلا خیلی باحاله...دلقکه...
چند روز دیگه خودش خسته میشه میره...
سلام عزیز:نقل قول:
هنوز ترانه زخم روی اینترنت نیومده که...یه دمو اومده بیرون که اونم معلوم نیست چیه...!
silent-assassin این هم Remix اهنگ صبوری که قبلا میخواستی...
[PHP]http://masoud908.persiangig.com/audio/Track%2017.mp3[/PHP]
خبرگزاري فارس: مصطفي شايسته گفت: طبق قراردادي كه بين هدايت فيلم و گروه سينمايي قدس منعقد شده اكران سنتوري در روز سوم مرداد قطعي است.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، شايسته كه مسئول پخش مؤسسه هدايت فيلم است، در مورد اكران فيلم سنتوري (آخرين ساخته داريوش مهرجويي) و وضعيت آن با توجه به اكران فيلم جديد «پيكنيك در ميدان جنگ» در گروه سينمايي قدس گفت: قرارداد قبلي اين گروه سينمايي يك قرارداد 7 هفتهاي مقطوع بود كه برپايه اين قرارداد اكران اين فيلم تا سوم مرداد ادامه پيدا ميكرد كه پس از آن فيلم سنتوري اكران شود. اما به دلايلي پس از گذشت 4 هفته از اكران اين فيلم با توافق صاحب فيلم، سينما قدس و شوراي صنفي نمايش آن متوقف شد و به جاي آن، فيلم «پيكنيك در ميدان جنگ» به نمايش درآمد.
مصطفي شايسته افزود: قرارداد اين فيلم از نوع زماني است و پس از 3 هفته اكران آن پايان ميپذيرد و قرارداد اكران سنتوري كه قبلاً در شوراي صنفي نمايش ثبت گرديده، كماكان به قوت خود باقي است.
مصطفي شايسته ضمن اظهار بياطلاعي و تعجب از شايعات درباره مشكل مميزي فيلم سنتوري در مطبوعات مطرح شده گفت: اداره ارزشيابي و نظارت حرفهاي نهايت همكاري و مساعدت را براي اكران فيلم سنتوري با پخشكننده فيلم ميكند و با توجه مدت كمي كه تا اكران فيلم باقي مانده در مواردي مثل صدور مجوز موارد تبليغي با همكاري صميمانه خود، سعي در كمك به اكران بهموقع اين فيلم دارد.
::: این هم حدود 80 تا عکس و پوستر از محسن چاووشی ... اینا رو من طی این 3 سال جمع کردم ... هر عکسی
که فکر کنید توی اینترنت بوده از محسن توی این ارشیو هست :::
یه کلام : دانلود نکنی از دستت رفته !:41:
[PHP]http://files.myopera.com/masoud908/files/Mohsen%20Chavoshi%20-%20Pictures.zip[/PHP]
این نامردا(منظورم داریوش مهرجویی و دوستان) حالا که نمیخوان صدای محسن رو فیلم باشه چرا ترانه هارو پخش نمیکنن ما هم یه حالی ببریم؟؟؟
یه مطلب خیلی قشنگ تو وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد ترانه های سنتوری گذاشته شده که پیشنهاد میکنم بخونید.... قشنگ ترین قسمتش اینه:
یک نکته را من برایتان بگویم که اگر این ترانه ها با صدای محسن چاووشی هم پخش نشود امضای او پای اینها هست و همه می دانند که این ها را چه کسی خوانده "اما تو کوه درد باش طاقت بیار و مرد باش...تنهای بی سنگ صبور خونه ی سرد و سوت وکور...."می بینید این یک نمونه است به زیبایی و با درد و پرخاش به بند بعدی می رود ،آنچه می ماند سوالی است که در ذهن هزاران نفر شکل می گیرد و پاسخ دادن به آن کاری سخت که در صورت بی جواب ماندن ممکن است سائل جوابش را جور دیگری بخواهد و بگیرد