تفاوتش با FD-LTE چیه ؟ الان اینی که استفاده میکنیم FD هست ؟نقل قول:
Printable View
تفاوتش با FD-LTE چیه ؟ الان اینی که استفاده میکنیم FD هست ؟نقل قول:
سلام
سوالمو تو تایپک مودم ۴جی نوشتم کسی جواب نداد،اینجا میگم
بهترین و ارزون ترین روتر برا دانگل ۳۳۷۲چی هست ؟زیر ۱۰۰تومن
Mr3220 tplink خوبه؟افت سرعت نداره روتر برا دانگل؟
میگم برای دوستان هم همینجوریه یا نه؟ من 3G دارم البته تو کاشمر ، در طول روز تا ساعت 2 شب سرعت دانلود به زور بشه 100 کیلوبایت اما از 2 به بعد تا 1.5 مگابایت هم میرسه ... اینا برعکس بقیه کار میکنن عایا ؟؟؟
سلام دوستان من وقتی شبکه گوشی روی فقط 3g هم میزارم باز میره روی 2g راهی نیس که روی 3g ثابت بشه؟؟ برا 4g هم اگه کدی , راهی , چیزی هس لطف کنید بگید. گوشی Huawei
من این مدل رو دارم با تریجی حداکثر سرعتی که BTS میده رو میگیرم، با گوشی تست کردم تفاوتی نداشتنقل قول:
با ۴جی هنوز تست نکردم
Sent from my D6503 using Tapatalk
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام دلت خوشه والانقل قول:
فوقش میان هاست داخلی رو نصف می کنند از اون ور 2 برابرشو حجم دزدی میکنند قرمسقا :n23:
نقل قول:
سلام اون کانکتور رو چطوری ساختی ؟
از چه سایتی ؟
من برای ts5 میخوام درست کنم
الان روی چند isp تست کردم همچین چیزی نبودنقل قول:
متاسفانه توی ایران وقتی بخوان گرون کنند شب تصمیم میگیرند صبح اجرا میکنند، اما وقتی چیزی به نفع مشتری باشه میان یه چیزی میگن بعدش آیا اجرا بشه نشه براشون مهم نیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به راحتی میشه از سیم آنتن تلویزیون در آنتن یاگی نیز استفاده کرد
6 سال بعد ...:n02: صاحب نداره هر کس هر وقت دلش خواست قیمت رو پایین میاره !نقل قول:
سلام این مودم mr6400 مشکلی داره با ایرانسل ؟
این تست با گوشی هات اسپات شده
اینم با مودم
تفاوت پینگ خیلی هست به نوسان پینگ هم نیست کلا با مودم همهشه پینگش اینه با گوشی زیر 120 ! و اینکه با خود گوشی هم زمان که تست میگیرم پینگی که گوشی میزنه همش 100-120
توی این سایتنقل قول:
خیلی قشنگ و تصویری توضیح داده که چطوری میتونی فقط با 1هزار تومن با کمک کردن از یه فیس صدا (jack 3.5)، یه کانکتور CRC9 یا همون TS-5 درست کنی....چیزی هم که درست میکنی برای TS-9 هم جواب میده.
P.S
فقط توی سایت ـش عضو بشو...تصاویر پیوست پست ـن...فقط برای عضوها قابل دیدنن
اه...این رو ندیده بودم...تازه یه دو سه روزی هست که موجودش کرده....نقل قول:
ولی 15تومن چه خبره!!!!!
من فقط با هزارتومن درست ـش کردم :n02:
تلفن گران و اینترنت ارزان شد .
بازی در آوردن که جیب ملت رو از راه دیگه خالی کنن !
تست سرور خارج
چرا هر روز ایرانسل داره بدتر میشه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا برای من ۲۰-۳۰ مگابیت همینجا میداد
بعد شد ۱۰ مگ یکی دو هفته پیش ۴-۵ مگ حالا هم دو روزه شده ۱-۱.۵ مگابیت!
Sent from my iPhone 6s+
متاسفانه نوسان شبکه زیاد شده و البته تعداد کاربرها هم مزیت علت .:n01:نقل قول:
4g irancell
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چیزی که الان هست موبایل هست... اون نسل ، نسل ثابت هست... یه چیزی شبیه وایمکس الاننقل قول:
استاندارد tdd اصالتا سیار و موبایل و تقسیم زمانی هست در یک فرکانس اما اف دی دی تقسیم فرکانسی هست البته هواوی fixed tdd-lte هم ارائه کرده که ایرانسل هم روی همون کار کرده و الا خیلی از جاها مثلا عربستان برای موبایل هم از lte-tdd استفاده می کنندنقل قول:
سلام دوستان از پری روز یه اکیپ اومدن روی دکل روستامون دارن یه چیزهایی نصب میکنن از خودشون که پرسیدم گفتن میخایم آنتن دهی بیشتر کنیم همین و حالا حالا ها تری جی نمیشه
میخان تو جی رو تقویت کنن که چی بشه این عکسشه تجهیزات پایین رو دارن نصب میکنن چرا میخان فقط آنتن دهی رو بیشتر کنن
من یه مودم d100 ایرانسل دارم
تنظیماتش رو روی lte only میزارم بعد از چند ساعتی قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم که برای بازی آنلاین خیلی بده (دانلود هم بزاری قط بشه نیستم خاموش روشن کنم)
روی multi میزارم خودش فقط 3g رو انتخاب میکنه همیشه
چه کنم؟
دوستان بعضی وقتا نت گوشی رو فعال میکنم خود به خود تا چند دقیقه رو حالت edge میمونه و 4جی نمیشه کلا رو حالت پرواز هم میزارم دوباره همین وضعه مشکل از کجاست؟؟ گوشیم هم نوت5
از چه نوع رامی استفاده میکنید؟نقل قول:
مال خود گوشیه دست نزدم اندروید ۶نقل قول:
منم آندروید ۶ هستم گاهی مثلا نت میبندم علامت هم میره اما تا چند ثانیه بعد دیتا رد و بدل میشه، یا موقع وصل شدن به تریجی و فورجی همینطورنقل قول:
به نظر میرسه مشکل از رام هست
هرمزگان از 33 مگ بیشتر نمیشهنقل قول:
این تست واسه بندر خمیره، بندرعباس بیشتر از این میشهنقل قول:
من بندرعباس هستم و تا 38 هم گرفتم.نقل قول:
البته خيلي كم پيش مياد ولي بعضي وقتا سرعت عالي ميشه.
سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
برنامه ایرانسل من .نقل قول:
سلام دوستان
تو سایت ایرانسل نوشته ترافیکسایت فیلیمو تا اخر ماه رمضون رایگانه.
کسی امتحان کرده ببینه از بسته کممیکنه یا نه؟
مگه اين برنامه فقط مخصوص نصب در گوشي نيست؟ من نميخوام هيچ وابستگي به گوشي داشته باشم براي شارژ سيم كارتي كه در مودم قرار ميدم،ميشه لطفا بيشتر توضيح بدين؟نقل قول:
راستي احيانا نميشه از طريق سايت ايرانسل من سيم كارت رو مديريت كرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:
سلام
از این شبیه ساز استفاده کنید ، ایرانسل من رو نصب کنید
من خودم تا الان فقط از ایرانسل من استفاده کردم...ولی ببین میتونی از این آدرس بسته بخری...نقل قول:
ecare.irancell.ir
با کاربری ـت که وارد بشی، یه بخشی داره به اسم upc_page از اونجا میتونی بگیری
شما نرم افزار "ایرانسل من" رو روی گوشیتون نصب کنید ضرر نمیکنید قابلیتهای زیادی داره که خرید بسته اینترنت یکیشه.فقط کافیه با شماره سیمکارتی که توی مودمتون میذارید ثبت نام کنید با خود سیمکارت کاری نداریدنقل قول:
سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
این بسته های ساعتی نامحدود خیلی خوبن. من توی هرساعت در بدترین حالت 3 گیگ میتونم دانلود کنم ( 900تومن ) که فکر میکنم واسه دانلود های مهم خیلی خوبه. یک سروبس هم داره که از 6 صبح تا 12 ظهر هست . اما گویا فعلا غیر فعاله.
دمش گرم ایرانسل یوتیوب رو ازاد گزاشته...خخخخ
آدم میره تو یوتیوب زرت صفحش باز میشه زرت فیلما پخش میشه،فکر میکنه تو اروپایه...:n02:
من بازی ها رو روی استیم و یوپلی و اوریجین رو همین جوری آپدیت میکنم دیگه البته اگر آپدیت روز بیاد نمیتونم صبر کنم و میرم با اینترنت خودم آپدیت میکنم تا زودتر بتونم ببینم تو آپدیت چی داره بتونم بازی کنمنقل قول: