نه دوست عزیز شما دقت کنین به مبلغ مالیات و عوارض می ببنید بیشتر از 8 درصد مبلغ کارکردتون هست که متاسفانهبه جمع مبلغ کارکرد بعلاوه adsl 2020 مربوط میشهنقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز شما دقت کنین به مبلغ مالیات و عوارض می ببنید بیشتر از 8 درصد مبلغ کارکردتون هست که متاسفانهبه جمع مبلغ کارکرد بعلاوه adsl 2020 مربوط میشهنقل قول:
adsl من 38 تومن نوشتن ولی adsl من 44 تومن بوده اقای نماینده به نظر میرسه درست حساب کردن
سلام دوستان
سیمکشی تلفنم رو تغییر دادم و سیم سیاه خود مخابرات رو تا پای کامپیوتر اوردم. تو بخش snr مودم تغییراتی ایجاد شد.حالا نمیدونم خط بهتر شده یا بدتر برای همین نوشته ها رو میزارم شما لطفا نظرتون رو بفرمایید:n16:
بعد از تغییر سیمکشی:
Downstream Upstream SNR Margin :42.0 7.0 db Line Attenuation :13.5 11.5 db Data Rate :2048 1024 kbps Max Rate :12128 1232 kbps CRC :0 206
قبل از تغییر سیمکشی:
Downstream Upstream SNR Margin :39.7 10.8 db Line Attenuation :23.6 11.4 db Data Rate :2048 1021 kbps Max Rate :12824 1216 kbps CRC :0 0
دوستان کسی از شاتل و فن آوا یا های وب سرویس گرفته ؟ وضعیتشون الان خوب هست؟
سلام
از طریق تماس مستقیم با 2020 ثبت نامکردم(روز شنبه ساعت 10/30صبح)
چقدر طول میکشه رانژه کنن و آماده استفاده بشه؟
عالی بود؛ عالی تر شده.نقل قول:
از دوستان کسی از هست از بینگش راضی باشه ؟کدوم شرکت؟
من دارم سرویسم رو عوض میکنم.یکم راهنمایی کنید:n12:
سلام
وضع این خط چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای نماینده نمیدونم چرا ولی این مودم زایکسل زود زود سرعت عوض میشه هی مقدار داون استریم کم و زیاد میشه که با مودم دیگه اینجوری نمیشه خواهشن یک مودم خوب با کیفیت که با خط من بخونه وض عیت رو بهتر کنه بگید سیم کشی هم درسته سیم رو مستقیم از سیم وردودی مخابرات اوردمنقل قول:
dlink 2740uنقل قول:
????????????????????????????????????/نقل قول:
dlink2730 خوبه یا نه چون من وایرلس استفاده نمیکنم
سلام بهترین mtu مخابرات واسه پینگ چیه؟
ممنون
عالیه اگه بهتر خواستی 2740uنقل قول:
مخابرات هم گندشو در آورد . دو ماه اول سرعت شب و روزش یکی بود .الان که پنج ماه از ثبت نامم میگذره سرعت دانلودم گاها روزها 390 میشه و حتی با لینکهای مستدل مخابرات یعنی سایت دانلودها بعضا سرعت دانلود مابین 15 الی 75 در نوسانه و بندرت 390 تا 410 میشه . و بعد 2 ماه که کلا سرعت شبانه تا ساعت 4 بامداد از 20 لغایت 70-86 و در نوسان شدیده و بعد ساعت حدودا 4 بامداد سرعت بطور محسوس بالا میره . زنگ هم میزنم پشتیبانی بعد از انتظاری طولانی ، میفرمایند ما هیچ تضمینی در مورد سرعت شبانه نداریم و در مورد روزانه نیز بعد از گزارش مشکل و تقاضای نصب برنامه TeamViewer از جانب اپراتور و تست دانلود از سایت دانلودها ، آقای اپراتور شیر اینترنت رو شل میکنند تا ثابت کنند که سرعت اینترنت مشکلی نداره ولی بعد از مدت زمانی کوتاه دوباره همان آش و همان کاسه ... من بعد از شش سال عضویت در همارا به علت قطعی و سرعت کم و ناملایمات و دزدیهای اینترنتش ، ازش بریدم اومدم مخابرات که لااقل با شرکت دولتی و متعهد قرارداد بسته و سر قول و تعهدش وایسته که متاسفانه بعد از دو ماه عکسش برام ثابت شد لازم بذکره که اکانت 1 مگ بهمراه مودم رایگان و پیش پرداختی جشنواره رو ثبت نام کردم . دیگه موندم از چه شرکت به ظاهر صادق که دیگه عمرا اگه تو این کشور باشه اینترنت تهیه کنم .هم پول میدیم هم منت میکشیم و تازه طلبکار هم میشند ازمون . از ساعت 1:10 دقیقه یه فیلم 348 مگ رو زدم رو دانلود الان که ساعت 3:15 بامداده 30 دقیقه و 20 ثانیه زمان داده تا تموم شدنش تازه همین زمان هم مدام کم و زیاد میشه بنظرم ساعت 4 تموم بشه . ولی با همارا لااقل شبانه با سرعت 90 -100 دانلود میکردم . حیف از شرکت دولتی که علنا به مردمش دروغ بگه ...:n27:
خط تون وضعیتش متوسط هست ، نه عالی هست نه بد ، ولی یه کم روی خطتون نویز دارید :n01:نقل قول:
دوستان سلام
خط من رو 2 مگ بستن و همین باعث شده سرعت دانلودم از 250 به بالا نره . عملا سرویس 512 با 2 مگ برام هیچ تفاوتی از لحاظ دانلود نمیکنه
به نظرتون اگه با 2020 تماس بگیرم و بگم مثلا خطم رو با 10 مگ ببندن قبول میکنن؟
قبلا خطم رو 8 مگ بود بعد کردن 4 مگ الانم شده 2 مگ .و از لحاظ این که خطم میکشه اطمینان دارم چون همسایه کناری خطش رو 10 مگ هست
سلامنقل قول:
کلی با اپراتور کلنجار رغفتم که سرعتتو ببره رو هشت مگ.بخاطر نویز قبول نکرد.
قبلا روی هشت مگ بود(انتقالی از همارا) 2 ماه 128 تمدید کردم.الالنم هم جشنواره که 2 مگ رو تقریبا 6 مگ بستن.
مودم رو مستقیم زدم به خط تلفن.داون استریم شد 8135:n04:
چکارش کنم؟ نویز گیر رو عوض کنم؟
جالب اینجاست که downstream snr شد 11.5 (کمتر شد) ولی downstream rate شد 8135(بالاتر رفت)
یکبار نویز گیر رو عوض کنید و یکبار هم تلفن یا فکس به اون نویز گیر هست رو وصل نکنید یعنی نویز گیر بذارید بزنید به مودم ولی به تلفن نزنید ببینید بازم دان استریم 8 هست یا خیر :n01:نقل قول:
بچه ها کسی میدونه چطور از مودم TD-W8901N بک آپ میشه گرفت؟ توی تنظیمات
چیزی به اسم بک آپ نداره !!!
من ۱۲۸ محدود رو استفاده میکنم که سرعتش دقیقا ۱۲۸ ـهنقل قول:
اولای تابستون سرعت ۴۶۰ میداد ولی الان شده همین ۱۲۸
من که زاضیم هر شب ساعت دانلود رایگان ۲.۵ گیگ دانلود میکنم
دوستان سرعت ۵۱۲ محدود مخابرات الان دقیقا چقدره؟
الان جشنواره ای چیزی هس؟
512 سرعت دانلودش 250 هست. جشنواره تابستانه که الان میگن پاییزه هست.نقل قول:
کسی یه خراب شده ای سراغ نداره پینگش تو تبریز خوب باشه ؟ این مخابرات تبریز دهن ما رو سرویس کرد با پینگ نجومیش دیشب زنگ زدم می گم پینگم 420 شده می گه پینگ من 101 هست! میگم آخه به من چه که پینگ تو چقدره مشکل من رو حل کن برگشته جواب داده این سرویس ما رو (منظورش اونی که توی بخش پشتیبانی استفاده میکنن) به شما نمیدن! شما باید با این پینگ بسازی! گیر عجب آدم های نفهمی افتادیم انگار اینا پول می گیرن که کاربر رو حرص بدن فقط.
هر کسی جایی سراغ داره که پینگش زیر 150 باشه با گوگل اینجا اعلام کنه که ما هم خلاص بشیم از مخابرات خسته شدم دیگه. :sq_10:
کسی یه خراب شده ای سراغ نداره پینگش تو تبریز خوب باشه ؟ این مخابرات تبریز دهن ما رو سرویس کرد با پینگ نجومیش دیشب زنگ زدم می گم پینگم 420 شده می گه پینگ من 101 هست! میگم آخه به من چه که پینگ تو چقدره مشکل من رو حل کن برگشته جواب داده این سرویس ما رو (منظورش اونی که توی بخش پشتیبانی استفاده میکنن) به شما نمیدن! شما باید با این پینگ بسازی! گیر عجب آدم های نفهمی افتادیم انگار اینا پول می گیرن که کاربر رو حرص بدن فقط.
هر کسی جایی سراغ داره که پینگش زیر 150 باشه با گوگل اینجا اعلام کنه که ما هم خلاص بشیم از مخابرات خسته شدم دیگه. :sq_10:
الان بخوام سرعت حدود ۴۵۰ داشته باشم باید کدوم سرعت رو از مخابرات بگیرم؟
برای من با 1 مگ روزانه این سرعت رو میداد.نقل قول:
البته الان خطم رو با 2 مگ بستن بالاتر از 250 سرعت با هیچ سرویسی حتی 2 مگ هم نمیگیرم
زنگ زدم به پشتیبانی میگم لطفا سرعت خطم رو بیشتر کنید میگه یعنی چی؟؟؟ میگم خطم رو ببرید رو 10 مگ میگه مگه دلبخواه هست که ببریم رو 10 مگ
میگم با 2 مگ سرعت بالاتر از 250 بهم نمیده.....بعد کلی شعر گفتن اخرش گفت تازه باید با 200 دان کنی 50 تا هم بیشتر از 2 مگ داری میگیری
با آرپی جی بزنی خونم در نمیاد:n34:
واقعا اینطوره دوستان؟
خوب ۱۲۸ من که همین ۱۲۸ رو میده چهاربرابرش نباید چهار برابر بشه؟
آیا این یک تناقض نیست؟
همه چرا چسبیدید به سرعت اخه؟؟؟بجای اینکه که دنبال کیفیت خوب و پینگ و...... باشید فقط سرعت!!!!الا 1 هفته است که پینگ این وضعش خرابه انگار نه انگار!!ولی تا یکمی سرعت پایین میاد همه تاپیک رو می برن رو سرشون!!!اول بدنبال کیفیت و... باشیم بعد سرعت وگرنه من سرعت1.5مگ واسه سرور ها ایرانی می خوام چرا تا زمانی که نتونم یه ویدیو درست حسابی بعده ساعت 1 شب ببینم ویا هی بیان حجم بدن تا سریع نت رو تو روز تموم کنیم و هی حجم بخریم که نصفش رو میدزدن که ادم خبر نداره!!!!!
نمیدونم شما چرا چسبیدین به پینگنقل قول:
فقط همینو میتونم بگم:n15:
الا سرعت من 1.5مگه نه کمتر و نه بیشتر ولی دارم از برنامه netlimte استفاده می کنم تا سرعت بیارم رو 100kb یا کمتر چون همینطور حجم که هی داره میره واسه سایت و...شبا هم که سرعت میاد زیر 100 و سرور های داخلی میشه 150 که کلی قطع وصلی داره!!!!!کلا سرعت 100 مگ هم باشه ولی محدود عملا به هیچ دردی نمی خوره!!کلا بحث پینگ این چیزا یه چیزه که تا زمانی که ملت مثل شما فقط دنبال سرعت یه مدت طول میکشه تا تو جامعه راه بیفته!!من الا هرچی بگم تو میگی سرعت نداریم سرعتمون کمه و.......نقل قول:
حرص نخور برا قبلت :دی ضرر داره :دینقل قول:
والا ایراد از زیر ساخت باید باشه چون در طول روز من که تست کردم مسیر ها هی عوض مشه و وقتی میره رو مسیر هند پینگ به شدت میاد بالا ولی وقتی میاد رو ترکیه پینگ خارج میاد زیر 140 !!!
الان برا من هم مسیر شده هندوستان و پینگ به شدت خراب !!! ولی از نظر سرعت مشکلی ندارم !! تا همین چند دقیقه پیش پینگ گوگل 150 بود !!! ولی الان با گوگل 400 :n27:
البته الان مسیر آلمان هست !!!
Geolocation Information
IP: 62.208.212.145 Decimal: 1053873297 Hostname: so-9-0-0-xcr2.fra.cw.net ISP: Cable & Wireless UK P.U.C. Organization: Cable & Wireless Services: None detected Type: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Assignment: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blacklist:
Geolocation Map
Country: Germany [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Latitude: 51 (51° 0′ 0.00″ N) Longitude: 9 (9° 0′ 0.00″ E)
محتوای مخفی: پینگ و مسیر
من رد نمیکنم که از پینگ و مینگ واینا سر درنمیارم، شاید حق با شماسنقل قول:
ولی در مورد حجم بریدن...
یه بار که با گوشی به اینترنت وصل شدم دیدم تو ۵ دقیقه ۱۵۰ مگابایت مصرف شده اول شک کردم بعد دیدم گوگل پلی و آنتی ویروسم خودشون رو آپدیت کردن
خوب حالا اگه نمی دونستم مصرف مال اون برنامه هاس بعدن که میدیدم حجمم کلی کمتر شده چی فکر میگردم؟
جسارتا باید بلد باشید چجوری باید صحبت کنیدنقل قول:
اپراتورهای این شرکتها کافیه متوجه شن طرف پشت خط زیاد سردرنمیاره
اون موقعس که طوری میپیچونن که یه هفته باید گره های خودتو باز کنی:n01:
شما باید میگفتی "سرویس 2 مگ اصولا باید رو 8 مگ بسته شه و خط من هم باید رو همین 8 مگ بسته شه . وگرنه میرفتم سرویس 2 مگ نامحدود میگرفتم که روز و شب سرعت ثابت 250 داشته باشم .
و در ضمن سرویس 2 مگ کف سرعتی که واسه دانلود میده باید همون 250 باشه"
سرعت هم جزو کیفیت سرویس حساب میشه !نقل قول:
چون شما دنبال پینگ مناسب هستید دلیل نمیشه که همه مثل شما باشند !
با سلام
دوستان دیگه همارا یک هفته هست واقعا شورش را درآورده!
می خواستم ببینم دوستان مخابراتی، الان رنج دانلود روی چند هست؟! هر چند مطمئن هستم که خیلی بهتر از همارا هست ولی دیگه تصمیم جدی گرفتم که منتقل کنم مخابرات
یه حدودی برای دانلود های محدود و نا محدود بدین تا سرویس بهتری را انتخاب کنم.
نا محدود اگه خوب باشه با قیمت معقول نامحدود میگیرم چون مصرف خیلی رفته بالا.
پینگ و مسیر و وضعیت مودم
========
یه حدودی برایدانلود های محدود و نا محدود بدین تا سرویس بهتری را انتخاب کنم.
نا محدود اگه خوب باشه با قیمت معقول نامحدود میگیرم چون مصرف خیلی رفته بالا.
سرویس 128 سرعت 1 مگابیت
256 سرعت 2 مگابیت
سرویس 1 مگ سرعت 3 مگابیت (سرویس فعلی خود من )
سرویس 2 مگ سرعت 8 مگابیت !! اگر هم زورت رسید 10 مگابیت
=====
128 نامحدود سرعت 32 تا
سرویس 512 سرعت 65 تا
فانوس جان دستت درد نکنه.نقل قول:
نه این نامحدود ها سرعت پایین هست.
اول از همارا بگم:
همارا اومد قیمت ها و سرعت ها را برد بالا، مثلا مگا را آورد روی 3، الان بعد 2-3 ماه دوباره قیمت ها همونه و آورده روی 1
در حالی که خط من با سرویس قیبی هنوز روی 4 بسته شده و شبانه مثلا 135 میداد باز اومده روی کلاسیک قبلی یعنی 105 ماکس دانلود هست. (روزانه 480)
=================
فانوس جان پس شما با سرویس خودتون حدود 400 باید دانلود کنی دیگه؟
شبانه چقدر افت داره (نوشتم همارا شبانه میشه 135-105 قوقش)
این 2 مگا بیت هم حدود 250 کیلوبایت میشه، شبانه ین چقدره؟
بازم ممنون.
آره سرعت من همون 400 تاس !!
من به جز چند مقطع یادم نمیاد مخابرات شبا سرعتش کم بشه !! شاید تک کانکشن سرعت کم باشه ولی نهایت با 16 تا 32 تا میتونی نهایت سرعتت رو با یه لینک حتی با سرور های خارجی بگیری!! با همین سرویس 1 مگ میتونی هر شب 8 گیگ دانلود بکنی
در ضمن 2 مگابیت میشه همون 256 کیلوبایت بر ثانیه و با سرعت 250 تا ، ساعتی میشه 900 مگ و هر شب میشه 5.5 گیگ ( هر شب 6 ساعت شبانه از 1 تا 7)
===========
دوستان کمک کنید تا سه روز پیش خط من راحت رو 8 مگ بود بدون مشکل و الان سه روزه وضعیت خط من این شده
در ضمن یک سیم با کیفیت گرفتم از دم در تا اینج اوردم اوایل سرعت 8 مگ بود ولی چند روزه اینجوری شده خواهشن کمکم کنید
Downstream Upstream SNR Margin :6.9 23.3 db Line Attenuation :47.0 29.6 db Data Rate :5771 508 kbps Max Rate :6660 1067 kbps POWER :19.5 11.3 dbm CRC :0 0
اگر مشکل از طرف شما نباشه ، ایراد از خودشونه و برای من هم همچین اتفاقی میفته هرز چند گاهی!!نقل قول:
در ضمن 2 تا نویز گیر رو به صورت متوالی به مودم وصل کن ببین بهتر میشه وضعیت یا نه !! برا من عالی جواب میده !!