1MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
خط روی چند بسته شده؟
5 مگ ........نقل قول:
این کگی ها چیه ک باید پاک بشن لطفا بیشتر توضیح بدین
خوب بگو مرورگرت چیه تا دقیقا راهنمایی کنیم.نقل قول:
فعلا اول برو تو اینترنت اکسپاورر tools و بزن بعد internet option و بعد تو سربرگ general اون پایین نوشته Browsing history اول delete و بزن تو پنجره ای که باز میشه همه ی تیکارو بزن بعد delete و بزن حالا اینبار کنار همون delete تو صفحه ی اول
یه setting نوشته اونو بزن بعد تو پنجره ی جدید view files & view objects و بزن و هرچی توش هست و Shift+Delete کن....
این واسه مرورگر اکسپلورر بود راه ساده ترشم اینه که برنامه ای مثلCCleaner و دانلود کن خودش وقتی ران کنی تمام کوکی های تمام مرورگرها و فایل های زاید و پیدا میکنه و پاک میکنه
اینم لینکش (ستاره هارو بردار از آدرس)
کد:http://p30*dow*nload.com/fa/entry/12031/
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جناب آسیاتک. هم اکنون :|
512 نامحدود آسیاشت !! 512 طلایی
سرعت عالی
وبگردی عالی
پینگ عالی
از خارج هم همین سرعته
حسین خطت رو چند بسته شده؟نقل قول:
60 گیگ رو یکجا میشه مصرف کرد یا اینکه در کل ماه تقسیم میشه و روزی 2گیگ با سرعت بالا میشه دریافت کرد؟
درود
دیش برای اولین بار شیر فلکه اسیاتک باز شده بود اساسی من 1 مگ دارم ماهیانه
دیشب از 5 صبح تا 8 صبح 3 ساعت تمام سرعت روی 2 مگ بود!!!!!!!!!!!!!!!((خطم 1 مگ بسته بوده))حتی بالاتر هم میرفت ولی زیر 2 مگ نمیرفت حیف شد IDM لیستم حدود 7 گیگ بیشتر نبود خلاصه 7 گیگو کامل IDM مردونگی کرد لیستو 100% کرد کلا 1 مگ که ما داریم بین ساعات رایگان روی 100 بود اما دیشب نمیدونم جریان چی بود واقعا:n04::n20:امیدوارم امشب هم حال بده آسیاتک:n28:
تایم اوت خیلی خیلی زیاد شده امروز
خط رو روی 12 مگ بستننقل قول:
اینم چند ساعت پیش :
حساب کن کلی آدم تو خوابگاه بخوان دانلود کنن !! به نظرت 2 گیگ به چه دردی میخوره ؟ :n02:
دوستان الان یه چک بزنین ببینین سایت دیجی کالا مشکل پیدا کرده یا از آسیاتکه باز نمیکنه همش تایم اوت میده اصن بزور بالا میاد یا کلا میخوابه...
میخواستم سفارش بدم جان من چک کنید ببینید از چیه پوکیده مرسی
This webpage is not available
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
نقل قول:
برا من که شاتلم درسته
سلام
میزان دانلود حجم رایگان شبانه تو 4-10 صبح بیشتر یا 2-8 ؟
نقل قول:
4-10 صبح بیشتره
دوستان این سرویس چالاک 256 2G روزا چقدر سرعت میده؟
سلام
در این طرح چند گیگ میشه تو ساعات رایگانش در ماه دانلود کنیم؟ ( ماهی چند گیگ رایگان میتونم دانلود کنم )
شهاب(تا 10Mbps) ا 10 گیگ در ماه ( 4 تا 10 صبح رایگان )
اینجا کسی سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) داره؟
داداش من دارم.سرعت دانلود شبانه 256 هست.شبی حدود 5 گیگ میگیره.تو روز هم که حدودا سرعتش 1مگ هست.نقل قول:
یه مدت شبانه خیلی خوب بود .چند روزی هست شده مثل اول ! چرا؟
چند بوده ؟ الان چند شده؟نقل قول:
شما کدوم سرویس دارین؟
512 شبی 5.5 گیگ دانلود داشتم اما الان 1 گیگ شده .
تست 1 مگ محدود آسیاتک در ساعت رایگان - سرور داخلی
شما کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
من کرج هستم با اونکه سرویس شهاب گرفتم اما سرعتم نهایت 2-3 مگ تو روز در صورتی که خطم رو 10 مگ بسته شده نویزم نداره!!!
شب ها از ساعت 10 به بعد کلا اینترنتشون گنده
یعنی فاتحه خوندن به چند سال سابقه من تو بازی
تایم اوت و قطعی و ....
شهر اصفهان هستمنقل قول:
دقت کنید این سرعت سرور های داخل ایران هست نه سرور خارج
احتمالا مرکز مخابراتتون مشکل پهنای باند داره برای من در روز تا 1 مگ هم سرعت دانلود میده ....
به مناسبت تولد حصرت علی نمیخواد تخفیفی چیزی بذاره آسیاتک ؟
برای همه سرور داخل تو شب محدودیت نداره یا فقط برای شما اینطوره؟نقل قول:
من از وضعیت دیگران اطلاع ندارم ولی برای من سرور داخل ساعت رایگان اصلا محدودیت نداره و 1 مگ کامل سرعت میدهنقل قول:
اگر از 2 تا 8 صبح دانلود سرور داخل بزارم حدود 20 تا 25 گیگ میشه دانلود کرد ...
دقیقانقل قول:
این شرکت برا کسایی که از سرور داخل دان میکنن بهشت هستش.
منم سرعتم شبانه روزی 1.4 مگ هستش نمیدونم دیگه چی دان کنم.تمام بازی های اندروید و کامپیوتر و .... رو دان کردم:n09::n10:
اصلا هم اینطور نیست! شاید از هر 500 نفر یه نفر اینجور باشه (یعنی محدودیت نداشته باشه).اینجا تو شیراز که من هرکی میبینم شبانش داغونه.فقط جاهایی شبانه خوبی دارن که مرکز مخابراتشون خیلی خلوت باشهنقل قول:
سرعت شبانه چه سرور داخل چه خارج محدوده . کسی به امید اینکه سرور داخل محدود نیست اسیاتک نگیره. من و 5 نفر از دوستام شهاب 10 مگ داریم همه محدود شده(از مراکز مختلف). ربطیم به مرکز مخابراتی نداره مرکز ما خلوته. اون دوستانیم که سرور داخلشون محدود نیس از دو حالت خارج نیس یا به علت اشکال فنی محدود نشدن (که تعداد محدودی اینطور میشن) یا دارن از باگی چیزی استفاده میکنن!!!!
دقیقانقل قول:
:n09::n10::n01::n02::n19:
دوست عزیز یکسری شماره آیپی بودن که خودم ازشون استفاده میکردم اما الان دیگه سرعتشون محدود شده : اینم نمودار دانلود هامنقل قول:
هیچ باگی در کار نیست الکی بزرگنمایی نکنین خواهشا.....نقل قول:
باگ اونه که اراده کنی سرعتت و بچسبونی به سقف....
شرکت اراده کنه همرو با خاک یکسان میکنه.....
دوستان 2 تا سوال فوری!
1- آیا سرویس ساعت 11:59 قطع میشه؟ یا دقیقا سر ساعتی که 1 ماه پیش شارژ کردی؟
2- آیا حجم منفی شه، از حجم دوره بعد کم میکنن یا نه؟
تست سرعت دانلود از سرور داخلی در ساعت رایگان :
در ضمن من از هیچ باگی استفاده نمی کنم در کل آسیاتک از نظر دانلود خیلی خوبه و میشه گفت
فعلا بهترین شرکت برای دانلود در ساعت رایگان آسیاتک هست ولی پینگش اصلا تعریفی نداره و به شدت نوسان داره
مثلا پینگ 8.8.8.8 یکبار روی 70 هست چند دقیقه بعد میاد روی 1200 ...
الان متوجه شدم آسیاتک داره تک تک سرورای داخلی که سرعتش بالاست و محدود میکنه الان یکیش واسه من محدود شدهنقل قول:
بدبخت شدیم رفت!!!!!!!!
من که با باگ کلا روزانه شبانم 1مگ هست بغیر اون چه داخلی چه خارجی 250 تا 300ه!:n09:میزان دانلودمم زیاد نیست ولی خب بازم خوبه.
من نمیدونم حالا مال بقیه چجوریاس یا چیکار میکنن ولی باگ منو خود شرکت آسیاتک هم تا نگم عمرا نمیفهمه!
الان یعنی سرور خارجی هم شبانه 1 مگ هست؟نقل قول:
یه تست از یوتیوب بزار ببینیم!!!!!:n02: