فعلا خرید 360 توصیه نمیشه به خاطر قیمت های نجومی !:41:
فعلا خرید 360 توصیه نمیشه به خاطر قیمت های نجومی !:41:
1. راه های وجود داره که در همین انجمن مطرح شده ...نقل قول:
x360های تولید شده بعد از سال 2009 همگی جاسپر هستند
2. در همین سایت یه دوست عزیزی هست بنام میثم صیام (( بهترین جا )) از ایشون بخر
3. نه دیگه با dmi وصل میکنی بعد صدا و تصویر منتقل میشه
4. والا من دارم باتری شارژی استفاده می کنم .. سرجمع شده 14 تومن
5. آپدیت که نیازه
6. درست متوجه نمی شم
7. من دارم تو 40 اینچ بازی می کنم
8. خیلی حال میده بخصوص یه مرحله که دارن ازت شکنجه میگیرن بعد شوک دسته مثل تپش قلب عمل میکنه
خواهش می کنم ....
اما دوست عزیز فعلا x360 خیلی گرون شده و خریدش اصلا به صرفه نیست ...
موفق باشید
دشمنت شرمنده عزیزمنقل قول:
چرا میشه درستش کرد کار زیاد سختی نیست. شما تسمه رو در بیارید و ببرید از رو اندازش یکی بخرید .
علیرضا جان من حرفت رو تا حدودی رد کنم مارو نمیزنی :31: !!؟؟نقل قول:
1- بله درسته , تمام وسایل یک Mac Address دارن( البته اونایی که قابلیت شبکه شدن رو دارن !! )
اما مشکل اینجاست که ما دارای 2 مورد شناسنامه ای دیگه هم در کنسول هستیم به نام های Serail Number/Consol ID که میتونه خودش عامل اصلی باشه.
2-خب این که 100 البته . چیزی در مورد PDS نخوندم تا حالا , احتمالا یک نوع HUB باید باشه .
3-داداش خب همه ی Xbox ها تا الان از CPU های سری Xenon 64bit دارن استفاده میکنن !! نمیشه که وسط کار یهو Bit روتغییر داد !!
اهان حالا رسیدیم سره اصل ماجرا :
ما الان دقیقا نمیدونیم که سرورهای MS به چه صورت کنسول ها رو پشتیبانی میکنن !! یعنی نمیدونیم که یک کنسول توسط ID شناخته میشه یا Serial Number یا همین Mac Address یا شاید هر 3!!! اگه بخوایم فرض رو بر این بگیریم که MS برای سرور های خود یک بازه تعریف کرد و هر کدی تو این بازه بخواد فعالیت کنه که حتی میشد توسط یک PC هم وارد LIVE شد و بازی کرد !! اگه هم فرض بگیریم که توسط Mac ID کنسول رو چک میکنه که خب این ID باید در تمام کنسول ها متفاوت باشه (که هست )و دیگه اینکه در خود Server هم ثبت شده باشه که (معلوم نیست ) همین معلوم نبودن میتونه کار رو خراب کنه . الان ما نمیدونیم که دقیقا Serial Numbers یا Consol ID ما
تو سرور MS از قبل تعریف شده هست یا نه , اگه باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد و اگه نباشه دستمون واسه خیلی از کارا باز میمونه.
کد تقلب رو سایت های IGN و GameSpot میزارن برای استفاده .نقل قول:
سلام دوباره به شما جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم فکر نمیکردم سوالامو به خوبی جواب بدید.
1-در مورد اون سوال که گفتم چه ریجنی بخرم که بازی هاش فراوون باشه منظورم همون قفل منطقه ای است برای بازی ها مثل ریجن ntsc-j ، ntsc-uc
2-میشه یک جایی که برای خرید xbox 360 هست رو معرفی کنید.
3-همونجا که میخرم اونجا میتونن آپدیتش کنن؟
4-شما راحت تو call of duty نشونه گیری میکنی؟
بازم ممنون.
در این مورد اطلاعی ندارم ...نقل قول:
6-چه ریجنی بخرم که بازی هاش فراوون باشه
DVD میگیریم بازی می کنیم کاری با این جور چیزاش ندارم :31:
پیش خود آقا میثمنقل قول:
2-میشه یک جایی که برای خرید xbox 360 هست رو معرفی کنید.
3بله، من هم دستگام رو پیش میثم جان بردمنقل قول:
-همونجا که میخرم اونجا میتونن آپدیتش کنن؟
عالی هست از هر نظرنقل قول:
4-شما راحت تو call of duty نشونه گیری میکنی؟
:10::40:
فکر نمیکنم الان دیگه به غیر از Region های PAL تو بازار پیدا بشه , شما هرچی میگیری PAL بگیر که به منطقه ما هم میخوره.نقل قول:
حالا آدرس مغازه ی این آقا میثم رو به ما میدید.
شما تو 40 اینچ با رزولیشن 1080p بازی میکنی افت فریم که نداری هیچوقت؟
مرسی
بفرما این پروفیال آقا میثم هست :
کد:http://forum.p30world.ir/member.php?u=411575
بگو از طرف پوریا اومدم :31:
نقل قول:
شما تو 40 اینچ با رزولیشن 1080p بازی میکنی افت فریم که نداری هیچوقت؟
مرسی
سلام.
دوست عزیز ما تو ۶۲ اینچ بازی میکنیم هیچ افت فریمی نداره
تو این سایت ها که گفتی میرم ولی خیلی پیچیده هستن بعد ریجن بازی هم باید در نظر گرفت ؟ یا فرق نمی کنه
بازی های خیلی کمی هستن که توی 360 میشه براشون کد استفاده کرد ولی این اصلی ترین سایت برای کد تقلب بازیهاست:نقل قول:
[PHP]www.cheathappens.com[/PHP]
ممنون رفیقنقل قول:
تا این دستگاهمو نفروختم چند تا بازی مونده تموم کنم احتیاج به کد تقلب دارم مثل این فاینال فانتزی :27:
ای دروغگو:31::31::31:نقل قول:
میثم جون گفتی -- اسلیم بیاد قیمتها میره پایین.باید بالا بره که؟؟:13:
یک سری به سایت cheatcc.com هم بزن خیلی کامله راهیابی همه بازیهارو هم دارهنقل قول:
این برنامه رو دانلود کن خودت رو راحت کن :نقل قول:
کد:http://www.cheatbook.de/
من موندم این مملکت ما چجوریه توسایت xbox قیمت اسلیم رو زده 195 یورو اونوقت اینجا 450 تومنه عجب مسخره بازی شده
دوست عزیز مگه تو ایران نیستی ؟؟؟؟ خب تعجب نداره که . اینجا هرکی از خواب بیدار میشه یه قیمت روش میذاره ،میکنه تو پاچه مردم !!! همه دزد و ... تو این شرایط خریدن هرنوع xbox خریت محضه . تو ایران !!
playstation3 bayad bere boogh bezane??????jalebe...kheily consoule ghavi o khafaniye ke
چند صفحه عقب تر توضیح دادم ، جالبه بدونید وارد کننده ها همون 195 یورو رو هم نمیدن ، خیلی بدن 100 یورو برای هر کنسول هست .نقل قول:
اینجا توضیح دادم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5864045#post5864045
چرا دروغ گو؟ عکس بگیرم؟:27:نقل قول:
ای دروغگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میثم جون گفتی -- اسلیم بیاد قیمتها میره پایین.باید بالا بره که؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش ۱۰۰در۱۰۰ میره بالا و بعدش میاد پایین
چه خبره 62 اینچ مگه داری تو سینما بازی میکنی ؟:31:نقل قول:
سلام.
دوست عزیز ما تو ۶۲ اینچ بازی میکنیم هیچ افت فریمی نداره
سلام .
میشه شماره و آدرس بهترین تعمیر کار تهران رو برای من پیغام خصوصی بدین که تبلیغ نشه . خواهش میکنم خیلی مهمه . من تو تهران نیستم برای همین خودم نمیشناسم.
ممنون.
بچه ها من دکمه RBم خراب شده جایی عوضش میکنن؟
چش شده علیرضا جان ؟ کار نمیکنه یا اینکه میره تو گیر میکنه ؟نقل قول:
مال من هم 50 اینچه ، گردنم درد میگیره میخوا یه 40 یا 32 بخرم .نقل قول:
واقعا پدر آدم در میاد اگر زیادی بزرگ باشه مال ایشون که 62 هست :18:
یادش به خیر اون قدیمها با کابل دسته همیشه مشکل داشتیم و هی قطع میشد مجبور میشدیم کلی لحیم کاری کنیم درستش کنیم باز 2 روز بعد میپکید :31:نقل قول:
الان با دکمه ها مشکل داریم ، چند وقت دیگه که این دکمه ها فینگر تاچ بشه خدا میدونه با چی مشکل پیدا میکنیم :13:
:16:نقل قول:
میلاد دسته Soccer ها یادته باهاش فوتبال بازی میکردیم با SEGA !!!؟؟ :31: کل و هوم مهمون یه هقته بود !! :31:
1.500 تومن بودا ولی من یکی که کارخونه رو به عرش اعلا رسوندم از بس خریدم !! فکر کنم یک گونی دسته ریختم دور :31:
آره یادمه ، من شده بودم یه پا تعمیر کار :31: بس که اینها رو درست میکردم . تازه من رکورد دارم سیم دسته PS و Ps2 رو هم قطع کردم :31:نقل قول:
سلام خسته نباشید اساتید.x360من فالکونه 60 گیگه تا حالا 3چراغم نشده یکی از آشناها میخادش چند بدمش 300 خوبه؟
یا قوس گیلانی !!!!!!! :31:نقل قول:
دادا چه خبره !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو پاچه کردن رو با این حرکت استاد میکنی در حد گینس !!!
دیگه فوقش 200 , تهه تهش هم 210 :31:
خارج از شوخی خیلی زیاده , فردا هم اگه طوریش بشه گیرش گردنته !!
250 خوبه . البته ببری بیرون خیلی بخرن 150 تومنه :31:
منکه قیمتارو ندارم براهمین ازشماپرسیدم اتفاقایک قیمتی باید بدم که فردا شرمندش نشم پس 250 خوبه.دستت درد نکنهنقل قول:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
خاک تو سر مملکت ماباتمدن7000ساله باید اجناس از رده خارج بقیه رو بکنیم تو پاچه هموطنای خودمون واقعا ارق ملی و وطن دوستی مرده همه چیز شده پول وسود شخصی لعنت به این روزگار.اصلامعامله تو ایران نجس و حرومه.مطلب باحالی نوشته بودی دمت گرمsonixaxنقل قول:
:31: کار خوبی کردی عزیز.نقل قول:
والا تمام این مشکلات ما فقط و فقط از یک مسئله ی اساسی و ریشه ای نشأت میگیره که اینجا جای بحث اش نیست.
دکمش کلیک نمیکنه (صدای کلیک نمیده)نقل قول:
توی فوتبال 1 دقیقه تند میدوه یه دقیقه اروم!
وجدانا الان یکی از ما بره و از اینایی که XBOX میفروشن بپرسه برادر چرا 200 هزار تومن رو میدی 440 تومن ؟ چی میخواد بگه ؟؟؟؟ واقعا داستانهاشون هم شنیدنیه !!! عجب دنیاییه این دنیای کاسبها ...نقل قول:
نوش جون همتون !!!!! دیگه واقعا تبدیل به یک جوک شده !!!!!!!! :31:
علیرضا زیر تمام دکمه ها یک قطعه ی لاستیکی هست که هم کار تماس با صفحه ی زیرین دکمه که لمسی هست رو میسر میکنه و همنقل قول:
اینکه یک حالت ارتجایی به دکمه میده.
اینکه دکمه صدا نمیده به احتمال زیاد قسمت ارتجایی پاره شده و رفته تو . عوض کردنش مثل آب خوردن هست خودت راحت میتونی عوض کنی.
فکر کنم میثم تو بند و بساطش دسته سوخته داشته باشه که از روش باز کنه بهت بده.
سلام کسی جواب نمیده ؟خیلی مهمه.خواهش میکنم.نقل قول:
آقا میثم بابت هارد دستت درد نکنه داشتم کچل می شدم
فقط کسی می دونه هارد غیر ازجینال باعث بن میشه یا نه؟
سلام.
من زمانی که +LT بریزم همه بازی هارو باید نسخه پچ شده شون رو بگیرم ، یا فقط بازی هایی که قفل ap2.5 دارن رو ؟؟؟
آخه زمانی که آپدیتی که داخل بازی Bulletstorm بود رو ریختم ، دیگه بازی هایی که قفل ap2.5 دارن رو اجراع نمیکنه.
بن ميشيد ......نقل قول:
چی ؟؟؟نقل قول:
مگه میشه هارد غیر ارجینال هم به کنسول وصل کرد و روش بازی ریخت ؟؟؟
اگه میشه ، کجا توضیحاتشو داده که چجوری وصل کرد ؟؟؟