کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه؟
Printable View
کسی نمی دونه چرا اینجوری میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بي زحمت هواي مارو داشته باش 300mb زياده يه 60mb بزار براي دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من ميتونم آي دي ياهو تو داشته باشم؟
دوست عزیز این 60 مگابایتی یه زره لگ میاندازه ولی خوبه اگه اونو میخوای برات بزارم یا برو 5 یا 8 صفحه قبل لینکشو میبینی ضمنا" این 290 مگابایت با 6 ساعت و حتی کمتر با اینترنت 128 راحت میکتونی دانلود کنی یه شب سیستمت رو روشن بزار فردا دانلودشده میبینینقل قول:
ای دی هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
يه سوال مهم داشتم.
من كانتر 1.6 و 1.8 رو از اينترنت دانلود كردم ولي وقتي نصب مي كنم و وارد بازي ميشم يه بازيكن بيشتر وجود نداره كه خودمم/
يعني تو بخش نيو گيم هم كه ميزني جايي واسه تنظيم كردن نداره كه چند نفره بازي كنيم.
و تو هر نقشه اي هم كه ميرم نه سيتي هست نه ترور.
*هيچ كرك و پكي هم همراه بازي ها نبود.
فكر كنم بازي تو حالت بازي كردن آنلاين باشه. لطفا كمكم كنيد.
عقده اي شدم بابا، از 5 جاي مختلف كانتر رو دانلود كردم بازم تك نفره مياد. گفتم بعد يه عمري كانتر بازي كنمااااا
دوست عزیز تو بازی دکمه~را بزن بعد این کد هارو وارد کن :
اگر ct می خوای :Bot_add_ct
اگر ترور می خوای : Bot_add_t
اگر می خوای بتور خودکار واسه هر دوتا تیم پلیر بیاره : Bot_add
خط فاصله ها رو با shift بزن
اگه جواب نداد که به احتمال 99% میده چون 1.6 و1.8 هست واسه بازی شبکه است
سلام.
یه سوال...تو مستر گیم بودم فکر کنم که ct ها این کارا رو میکردن:
بعد بچه ها میگفتن باگ نکنید یا یه همچین چیزی... :31: میشه به ما هم یاد بدید از این کارا؟بریم رو هوا : دی
سلام بچه ها کسی نیست کمک کنه. وقتی کانتر بازی میکنم وقتی تازه کامپیوترو روشن میکنم مشکلی نداره اما 30 دقیقه به بعد که میگذره fps میاد پایین رو 40-50 بازی گیر میکنه هر کار کردم درست نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهدار جان فکر کنیم به این کار بانی میگن اموزشش رو در صفحات قبل گذاشتم همون دوتا لینک 2شیرد و 4 شیرد اگه برگردی به قبل نوشته اموزش بانی جامپ اونو یاد بگیری متونی مثل اینا این کار رو بکنی راستی نیک نیم شما در کانتر چیه؟
نه عزیز
بانی نیست و باگه
یه نفر میره اونجا که نشونه گذاشتم میشینه و نفر دیگه ای میپره روش به حالت نشسته و در آخر هر دو می پرن
به این میگن باگ سقف یا roof bug
سلام
من میخوام پرو شم باید چی کار کنم :دی؟
یعنی میدونین چیه تو مدرسه که بازی می کنم فرگ اولم ولی تو گیم نت هیچ!!!!!!
زمانی که میخوام تیر بزنم شیفت رو بگیرم؟ و راه برم؟
من بانی جامپ میزنم صدای پا میاد ولی سرعت زیاد میشه ایا درست بانی میزنم؟
نشونه موس چقدر باید باشه؟
sensevity موس چقدر باشه ؟؟