بله مدت خیلی زیاد...... نزدیک به یک سال!! بعد هوس کردم بیارم درستش کنم!
این جوهر گاما که خیلی از خودش تعریف کرده بود، عجب آدمهای نامردی پیدا میشن ها.
شرمنده کارتریج قابل شارژ برای پرینتر من قیمتش رو نمیدونید؟
مرسی بابت این همه راهنمایی......
Printable View
بله مدت خیلی زیاد...... نزدیک به یک سال!! بعد هوس کردم بیارم درستش کنم!
این جوهر گاما که خیلی از خودش تعریف کرده بود، عجب آدمهای نامردی پیدا میشن ها.
شرمنده کارتریج قابل شارژ برای پرینتر من قیمتش رو نمیدونید؟
مرسی بابت این همه راهنمایی......
بابا یه هویی چه دعوایی سر این جوهر گاما شد!!
من گفتم جوهرم خوب بود بخاطر تبلیغات خودشون گفتم، وگرنه کاش یه تحقیقی توی همین انجمن ها کرده بودم و بعد میخریدم. پرینتر من دو سه ماه بیکار بود و بعدش تانکی کردم و یه مدت با همون جوهری که تعمیرکار ریخته بود خوب میزد ولی جوهرش که تموم شد و اینها رو خریدم شاید اینجوری شد. البته مطمئن نیستم و نمی خوام تهمت بزنم ولی از اون موقع به بعد دیگه ناامید شدم و نزدیک به یه سال پرینترم رو کلا کنار گذاشتم.
حالا دوستان عزیز به من بگن کدامیک از این گزینه ها رو انتخاب کنم؟
1- یه پرینتر دیگه با کارتریج قابل شارژ
2- فقط کارتریج قابل شارژ
3- خوابوندن هد توی محلول
4- هر چی دیگه شما بگید
5- مرسی از همتون
قابل توجه دوستان که هنوز یکسال نشده که جوهر گاما بصورت اینترنتی بفروش میرسه.
من نمیدونم از کجا و چجوری یکسال پیش جوهر گاما رو خریداری کردید...
حالا من دقیق یادم نیست. من اینترنتی خریده بودم اگه پیدا کنم شماره سفارشو بهتون میدم .نقل قول:
شناسه سفارش: 100020
زمان سفارش: 6 دی 90
نقل قول:
جناب آقای نوید شما فقط دنبال تبصره برای جوهر گاما میگردید و اصلا توجهی به حرف های مشتریان ندارید.این همه تو سایتتون مزیت از جوهر گاما نوشتید !!!!
مثلا : تولید شده از بهترین مواد اولیه
خشک نشدن هد
نزدیکترین تن رنگ به جوهر اوریجینال کارتریج و لذت چاپ رویایی و نزدیک به جوهر اوریجینال کارتریج و استاندارد بالاترین کیفیت چاپ و خیلی چرت و پرت های دیگه.......من که هیچ کدام رو تو این جوهر ندیدم داداش.
من که چیزی جز سختی و بدبختی ندیدم با این جوهرا...داداش من گفتم که از وقتی این جوهرو ریختم تو کارتریج یواش یواش شروع کرد به ادا دادن . اصلا چاپ هم نزدیک به عکس چاپ شده با جوهر خود کارتریج نیست.عکس چاپ شده با عکس اصلی روی کامپیوتر زمین تا آسمان فرق داره.من نمیفهمم مگه جوهر اینجوری میشه ؟ چرا مشکلات من از گاما شروع شدن ؟ من قبلا از نئو مارک استفاده میکردم نه مشکل کارتریج داشتم نه مشکل کیفیت . آقا حمید رضا من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
بزودی برای دوستان دیگر عکس های چاپ سده با جوهر خود کارتریج و گاما رو میزارم تا ببینید خودتون قضاوت کنید.اصلا رنگا انگار تاریک و گرفته هستن.کاملا بی کیفیت.نکته جالب اینجاست که منبا جوهر نئو مارک که چاپ میکردم اصلا تغییری در کیفیت چاپ نبود (مثل کارتریج نو)
ولی از وقتی که از گاما استفاده میکنم کیفیتم به شدت پایین اومده.کارتریجم هم خراب شده هدش.اونقدر عصبی شدم که زدم کارتریج رو تیکه پاره کردم.
اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من یه توصیه : حتما حتما قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساب ی تحقیق کنید تا مثل من نشید.خواهش میکنم حتما.حداقل یه سرچ رو گوگل بزنید.
من 4 لیتر جوهر گاما گرفتم.امیدوارم آقای نوید پیگیر مشکل من باشن (l0ve)
:40::40::40::40:در ضمن داداش این حرفام فقط جنبه انتقادی داشت خودتون یکی از بهترین دوستان بنده هستید.من قصد ناراحت کردن شما رو ندارم.فقط میخوام مشکلم حل شه:40::40::40::40:
بله . درستهنقل قول:
سفارش شما تایید میشه.
شما یک سری چهار رنگ اپسون 200 سی سی خریداری کرده بودید.
مشکلتون دقیقاً چی بود؟
عجیبه که سفارش شما هم مربوط به دی ماه 90 هستش...سفارش جناب m_2t_ab هم دی ماه بود....من با سایر مشتریان دی ماه 90 هم تماس خواهم گرفت.
چرا با ما تماس نگرفتید؟
خشک شدن تو چند ماه ربطی به جوهر نداره.
اگه قبل از شارژ مشکلی وجود نداشت و بعد از شارژ با جوهر گاما مشکل بوجود اومده همونموقع تماس میگرفتید تا مشکلتون رو حل کنیم.
دو سه مورد بوده که مشتری اعلام مشکل کرد و با هزینه ما مشکلشون حل شد.
یعنی همون لحظه که به مشکل خوردن تماس گرفتن...جوهرهای خریداری شده رو فرستادن....کارتریجشون رو هم فرستادن...مشکل حل شد و جوهر و کارتریج با هزینه شرکت براشون ارسال شد.
بدون هیچ دغدغه و دلخوری و اعصاب خورد کنی.
نقل قول:
الن میشه بپرسم چرا جوابمو نمیدید ؟ به خدا ایمان دارید ؟ من که دارم.تو دهه ما امامی هست پیامبری هست حسین و ابولفضلی هست......
باور کنید خدا شاهده چی دارم میکشم.میدونید چیه من نمیخوام چنین حرفی بزنم ولی دستم رو دراز کردم به درگاه خدا ======>> خداوندا ..... جزای ناحق را به او برسان ..... آمین یا رب العالمین.خدا خودش میبینه دیگه ....
لازم به گفتن نیست.خدایا حق نامردو بزار کف دستش.....:42:
گفتم که با جوهری که تعمیرکار توش ریخته بود خوب میزد ( مارکش رو نمیدونم) ولی درست از همون موقع که گاما ریختم اینطور شد..... پرینتر من بعضی وقتها ادا درمی آورد ولی بعد از چند بار عمل هد کلین درست میشد، من فکر کردم به اون خاطر هستش یا چیزهای دیگه، و از کجا باید می دانستم بخاطر این جوهر مرغوب شماست که با این حجم تبلیغاتتون سر هر کسی رو گول می ماله؟؟؟ که در اون صورت وقتی نامرغوبیتش رو دیدم با شما تماس بگیرم؟نقل قول:
در ضمن ایرانی جماعت چه موقع اشتباهش رو به گردن گرفته که این دومین بار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(غیبت نشه بعضی ها)
دوست عزیز ...سید بزرگوار
من اگه جای شما بودم و یک جنسی رو با تعریف و تبلیغ فراوان میخریدم...حساسیتم بیشتر میشد و انتظارات بیشتری هم ازش میداشتم....شما هم اگه احساس کردید جوهر مشکل داره باید تماس میگرفتید.
بهرحال مشکلی که پیش اومده...من هم مثل بقیه ایرانی ها نیستم....گروه تجهیزگاما به هیچ عنوان این خصلت ناپسندی رو که گفتید نداره : اولاً جوابگو نباشه...ثانیاً بعد از جا افتادن از کیفیت بزنه.
این مورد رو مطمئن باشید.
میتونید پرینترتون رو با باربری ترمینال برام ارسال کنید؟
من میدم گروه فنی روش کار بکنه و مشکلتون انشالله حل بشه.
بعد از حل مشکل پرینتر با یکسری جوهر براتون ارسال میشه.هزینه های باربری هم بعهده ما خواهد بود.