سلام دوستانی که اطلاع دان میشه بگن با سرویس آرت3 میشه چند گیگ در روز مصرف داشت که محدود نشد؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستانی که اطلاع دان میشه بگن با سرویس آرت3 میشه چند گیگ در روز مصرف داشت که محدود نشد؟
با تشکر
دوستان این محدودیت فروش در مرکز مخابراتی یعنی چی همون نبود پورت خالی هست یا چیز دیگر؟ زمان بر هست رفع این مشکل یا اصلا مشخص نیست؟ به نظر میاد تقریبا از خرداد این مشکل وجود داره با پشتیبانی صحبت کردم گفت چند روز آینده برطرف میشه اما فکر میکنم برای جذب مشتری و پیش ثبت نام همچین حرفی زد امیدوارم که رفع بشه به زودی.
به احتمال زیاد پهنای باند کم آوردن اون منطقه و شک نکن اگه پهنای باند باشه زیر 3ماه برطرف نمیشه البته اگه سریع کارای اداریش رو انجام بدننقل قول:
دوستان مشکل شاتل لند درست شد می خوام بگیرم؟
الان محدودیت هاش چطور شده؟ حداکثر حجمی که میشه لیچ کرد چقدره؟
دوستان لطفا راهنماییم کنیدنقل قول:
هیچکس نمیتونه جواب دقیقی به این سوال بده. تنها چیزی که من مطمئن هستم اینه که اگه پشت سر هم دانلود بشه سریعتر محدود میکنن. بین دانلودهاتون فاصله بندازید.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه شاتل گرفتم چندتا سوال داشتم :
۱_من طرح ۶ مگ و ۶ گیگ حجم با دانلود شبانه گرفتم . می خواستم ببینم اگر زیاد دانلود کنم محدود می شم ؟ یعنی سرعت کم می شه ؟
۲_اگر خواسته باشم سرویسم رو تغییر بدم باید به نمایندگی بگم ؟ چون تو قسمت تغییر سرعت فقط یکدونه سرویس هست که می تونم به اون تغییر بدم و برای بقیه گفته به نمایندگی تماس بگیرید !!!!
۳_اگر سرویس ۱۲۸ بگیرم سرعتم در روز فرق می کنه ؟ اینجوری بگم که در آسیاتک شما هر سرویسی بگیرید سرعت رو تا جایی که خطتون بکشه میده فقط سرعت دانلود شبانش فرق داره ... حالا می خواستم بدونم شاتل هم همینجوریه یا هر سرویسی بگیرم همون سرعت رو میده ؟
الان خط من روی ۱۶ مگ بسته شده ولی سرعتم به انداره ی همون سرویس ۶ مگ هست
ممنون
دوستان این برنامه امروزی ها دیگه کد حجم رایگان نمیده؟
لام
دوستان عزیز سرویس شاتل چطوره ؟
وضعیت شبانش چی ؟؟
آپلود سنتر قضیه اش چیه ؟ از چه سرورهایی میشه اپلود کرد به شاتل ؟؟؟
سلامنقل قول:
شبانه خوبه نبستا ولی زیاد دانلود کنی سرعتت پله پله میشه در حد دایال اپ حتی ازونم بدتر
اپلودسنتر شاتل لند هم بستگی به شانس و اقبالت داره و باید تست کنی.بوده از ی سرور در حد چند ثانیه لیچ کرده و روز بعد از همون سرور به کل نشده!!!
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk