ای کاشف ! ای باقر العلوم! ای آشکار کننده حقایق بر مردم گمراه! v10 مدل 2009 اون جدول واسه قیاس با بقیه مدلای پلاسمای سال 2009 هست ولی st30 تو مقایسه با مدلای پلاسمای 2011 .
Printable View
ای کاشف ! ای باقر العلوم! ای آشکار کننده حقایق بر مردم گمراه! v10 مدل 2009 اون جدول واسه قیاس با بقیه مدلای پلاسمای سال 2009 هست ولی st30 تو مقایسه با مدلای پلاسمای 2011 .
من امروز قشنگ 20 دقیقه تو یکی از نمایندگیای پاناسونیک v10 و با st30 مقایسه کردم به نظرم st30 سرتر اومد.
قیمتم که دیگه هیچی نگم بهتره فعلا که مملکت یه جوری شده هر 10-20 روز یه بار واسمون یه سورپریز جدید دارن یه روز قیمت مرغ میترکه یه روز قیمت گوشت یه روز دلار یه روز خونه یه روز ماشین الانم که قیمت لوازم الکتریکی داره ثانیه ای تغییر میکنه.
سلام. آقا تو کدوم نمایندگی v10 رو دیدی؟ چند گذاشته بود؟ مرسینقل قول:
اولا اینکه این امتیازبندی که این سایت میده قیاس بندی نیست.اگ یه تلویزیون مدل 2012 باشه و خوب باشه امتیاز بالا میگیره.امتیاز اون تلویزیون رو در قیاس با کاراییش میده. نه مقایسه با بقیه تلویزیونها!!!نقل قول:
دوما در مورد استاندارد THX و تکنولوژی Digital Cinema Colour که V10 داره...ولیST30نداره چی داری بگی؟
سلام
عزیزان با 2تومن چی بگیرم؟ut30 پاناسونیک خوبه؟یا چیزه دیگه؟مثل سامسونگ یا سونی؟ فول اچ دی و 3D حتما باشه چون ریسیورم فول اچ دی هست دوست فقط خواهشا زودتر راهنمایی بفرمایید چون تا غروب قول دادم تو خنه باشه بینهایت سپاس
عذر میخوام 40 یا 42 اینچ میخوام بیشتر هم برنامه های ماهواره رو میبینن و ورزشیهای ایران و غیر ایران
قیمت نگرفتم شریعتی پائینتر از پمپ بنزین ظفرنقل قول:
ut30 خوب نیست اینظور که اساتید میگن به نظرمنم st30 خیلی خوبه چهلو دو حدودای دومیلیونو چهارصد پونصد هر جا یه قیمت میگن همه ام میگن ماله ما اصله رو بقیه یه ایرادی میزارن ولی اگه عجله نداری صبر کن مدلای 2012 بیاد مشکلای مدلای قدیمیو ندارن من خودم منتظر مدلای جدیدم.نقل قول:
بشنو این حکایت:
سلام
چند وقتی هست واسه خانواده دنبال تی وی هستم بعد از کلی کنکاش تو سایتهای داخلی و جارجی از پاناسونیک st30 خوشم اومد اون زمان 2100 بود یکی از دوستان گفت از بانه بخر تماس گرفتم گفتن فعلا نداریم تا هفته دیگه میاد 1900 هم قیمتشه صبرکن هفته بعد، تماس گرفتم گفتن نیومده تا اینکه یکی دوماهی گذشت و گفتن نمیاد خلاصه تا 3روز پیش که صبر خانواده سر اومد گفتم از اینجا بگیرم دیدم شده 2450 گفتم به درک سونی ex720 میگیرم کار اینارو راه میندازه زنگ زدم به آقایی در بانه به نام شناوری ایشون گفت دو مدل ex720 و EX 720 GOLD دارم من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی به نام GOLD پیدا نکردم گفتم EX720 بفرست که قیمتش 1750 با حمل و نصب و گارانتی در میومد این آقای تقریبا محترم امروز زنگ زده میگه 2200 فاکتورته بده به باربر گفتم چرا اینقدر میگه GOLD خواستی هرچی نشونی و توضیح دادم قبول نکرد حتی گفتم اگه میخواستم بالای 2میلیون هزینه کنم پاناسونیک میگرفتم خودت واسم دنبال پاناسونیک بودی گفتی گرون شده بیا EX720 معمولی بگیر قول میدم واسه خونه خودت st30 گیر میارم ولی متاسفانه IQ ایشون داغونه و بینهایت بی ادب گفتم گور بابای 150 تومن خودم میدم (طبق معمول ما میخوایم خودمونو قانع کنیم میگیم قسمت نبوده نه قانونه درستی نداریم) با نمایندگی سونی و پاناسونیک تماس گرفتم سونی که 40 اینچ نداره و تو قیمت گذاری جدید EX720 میشه بالای 2تومن فقط پاناسونیک st30 داشت 2480 و UT30 داره 1980 حالا واقعا نمیدونم چه کنم؟؟؟؟؟؟
راستی خیلیها میگن اکثر تی وی های بانه بعداز 2-4سال یه کیتی داره و میسوزه اینجا هم گیر نمیاد از طرفی میگن تی وی های اونجا اصلی تره و کیفیت بهتری نسبت به اینجا داره البته از دوستانی که از بانه خرید کردم پرسیدم ولی بهتر از من میدونید متاسفانه اکثر ما چیزی رو که خودمون داریم بهترین میدونیم و هرگز حقیقت رو نمیگیم به همین دلیل نمیتونیم از کسی چیزی بپرسیم و مطمئن باشیم