سلام دوستان میشه ادرس بدید تو کدوم قسمت win7 میشه نور و رنگ مانیتور رو تنظیم کرد؟
Printable View
سلام دوستان میشه ادرس بدید تو کدوم قسمت win7 میشه نور و رنگ مانیتور رو تنظیم کرد؟
سلام من یه لپ تاپ فوجیتسو دارم و تازه اونو خریدم ولی درایو نوریش خوب کار نمی کنه می خاستم بدونم از ویندوز یا مشکل سخت افزاری داره ممنون میشم راهنامی کنید.
رو عکس باطری سمت راست پایینه محیط ویندوز کلیک کن عزیزم:31:adjust screen brightness واسش یه پروفایل درست کن واسه استفاده باطری و برق مستقیم:8:نقل قول:
خوش باشی
سلامنقل قول:
برای بیشتر یا کمتر کردن نور شما با نوع اپریشن سیستم کاری ندارید.
عموما" روی صفحه کیبرد شما بر روی دو کلید که معمولا" در کنار هم هستند دو عکس با اشکال مانند خورشید با فلش رو به بالا و پایین وجود دارد و عموما" برای بکار گرفتن آنها شما باید همزمان دکمه FN را فشار دهید . حال هروقت کلید FN را نگه دارید و بر روی کلید خورشید به سمت پایین چند بار کلیک کنید نور بتدریج کم و با فلش رو به بالا زیاد میشود.
نقل قول:از پست اولتون هیچی متوجه نشدم :46:نقل قول:
می خواستم بدونم اینکه گفتید هر چند وقت یه بار سیستم و فن رو تمیز کنم خودم می تونم یا نه؟
رم 4gb ddr3 است به نظرتون بازم نیاز به ارتقا داره؟!
سلام دوستان
منظور از DVD RW اینه کهِِ DVD رو هم میخونه هم مینویسه درسته ؟ CD رو هم می خونه؟ بعدش با هر سرعتی که DVD ها رایت شده باشن همشون قابل خوندن هستن ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا حتماً باید آنتی ویروس اورجینال برای لپ تاپ استفاده کرد ؟ ویندوز چی ؟
سلامنقل قول:
منظورم این بود که اگر به سایت مادر نوت بوک ها مثلا Dell.com مراجعه کنید اطلاعات لازم و کافی در مورد نوع نوت بوکی که دوستان و یا خود انتخاب کرده اید به شما میدهد و بهتر تصمیم میگیرید که این نوت بوک به درد کار شما میخورد یانه؟
رم شما کافی است.
بله میتوانید از یک کمپرسور باد برای تمیز کردن گرد و خاک استفاده کنید. خودتان میتوانید.
سلامنقل قول:
دوست من بهتر این است که شما از یک آنتی ویروس استفاده کنید که آپدیت شود تا جدیدترین ویروس ها و کرم ها و تروجان ها را بشناسد .در ضمن آنتی ویروس غیر اورجینال وجود ندارد . یا شما بصورت Demo Ver استفاده میکنید که طبعا" برای مدت کوتاهی آپدیت میشود و یا از آنتی ویروسی استفاده میکنید که برای یک مدت معین مثلا 6 ماه تا یک سال بصورت اتوماتیک آپدیت میشود . این گونه نرم افزارها پولی هستند و از 20 تا 60 هزارتومان قیمت دارند ولی در سایت های ایرانی میتوانید به طریقی آن Demo Ver ها را هم آپدیت کنید و نیازی به پول خرج کردن ندارید.
سلام به همه
کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟
برای حل چه مشکلی ؟نقل قول:
سلام به همه
کسی میدونه چطور میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو ریست یا فرمت کرد؟