خوب شما با سرعت 120 تا میخوای بپیچی باید هم سر بخوره ماشین :دینقل قول:
تو واقعیت هم همینه دیگه
ضمن اینکه به ماشین هم بستگی داره
من شخصا هر جا برم با turismo میرم
2275550147
Printable View
خوب شما با سرعت 120 تا میخوای بپیچی باید هم سر بخوره ماشین :دینقل قول:
تو واقعیت هم همینه دیگه
ضمن اینکه به ماشین هم بستگی داره
من شخصا هر جا برم با turismo میرم
2275550147
بابا مردم کسی سیو 19درصدو نداره واسه ما
میشه بگی دقیقا کدوم پارک ؟ کدوم شهر ؟ پارک الگوئن یا پارک بروکل ؟نقل قول:
سیو 18.68% من تقدیم به شمانقل قول:
یاکد:http://www.mediafire.com/download.php?em1dumimhdc
کد:http://www.mediafire.com/file/em1dumimhdc/19-gta-IV-save.rar
به نظر من اینها رو آموزش ندی بهترهنقل قول:
دوستان یه سوال
من قبلا که تو بازی چیت کد وارد میکردم تو موبایلم ذخیره میشد و دیگه نیاز نبود دوباره وارد کنم عددها رو
و وقتی بازی رو سیو میکردم و از بازی خارج میشدم بعدا دوباره وارد بازی میشدم اون چیت ها همچنان تو موبایلم بود
اما چند روزیه (بعد از عوض کردن ویندوز) هر بار که وارد بازی میشم اون چیت ها نیستن تو موبایل و باید دوباره وارد کنم
تو طول همون بازی هستن تو موبایل اما بعد از سیو و خارج شدن و دوباره اومدن میبینم بازم تو موبایلم نیست
چرا؟
دقیقا یادم نیست کدوم پارک بود.(اسم پارک ها رو حفظ نکردم.) اما تنها آدرسی که می تونم بهت بدم اینه که اون زمان که به جری کمک می کردم دیدمش.(جری همون برادر معتاد پکی هستش.) البته تو همون پارک که جری توش بود نه.یه پارک نزدیک اون پارک جری.در ضمن شاید (شاید) تو یه محدوده زمانی خاص آدمک های آبی تو بازی ظاهر بشن.نقل قول:
چون خود من از وقتی بازی رو به صورت داستانی تموم کردم دیگه به هیچ کدوم از آدمک های آبی تو نقشه بر نخوردم.
البته این فقط یه حدسه می تونه درست باشه می تونه نباشه.
موفق باشی
این رمز ها رو چه جوری باید تو موبایل تایپ کنم تا عملی بشه؟
دکمه در آوردن موبایل رو می زنید تا موبایل را در بیاورد سپس همان دکمه را دوباره فشاره می هید تا وارد سیستم شماره گیری شود.
یه چیزی در مورد Lola Del Rio؛
این دختر در دیتابیس ماشین پلیس نیست بکله،باید به سایت پلیس در اینترنت بروید و اسم این دختر را بیابی.(دوستان چقدر خالی می بندید!!!)
قربون شکلت بشم من گفتم سیو19.درصد.سیو خودم 18.88 هست.من سیو بعد از اون مرحله که با دوستش باید یه ماشینوتعقیب کنه رو میخوام آخه هر کاری میکنم نمیشه!!یارو از ماشینش پیاده نمیشهنقل قول: