دو شبه که دارم کلا 400 مگ دانلود میکنم !!! نمیدونم این شبانه چش شده !
تا قبل این 1.5 گیگ دانلود داشتم
Printable View
دو شبه که دارم کلا 400 مگ دانلود میکنم !!! نمیدونم این شبانه چش شده !
تا قبل این 1.5 گیگ دانلود داشتم
3 شب وضعیت فوق العاده افتضاح و امروز دیگه زنگ زدم شرکت تا ببینم چه خبر گفتم الن چند روز اینجوری شده چرا بقیه شرکت ها دارن سرعت رو میبرن بالا شما میارید پایین ؟!!! که گفتن سرعت ها رو روی 30 فیکس کردن گفتم درست میشه گفت معلوم نیست شاید برای همیشه اینجوری باشه که یکم انتقاد کردم و از این جور حرف ها که بی فایدست 1 دست صدا نداه .... دوستان تهرانی دست به کار بشید زنگ بزنید 88554123 با پشتیمانی صحبت نکرندید ما مدیریت صحبت کنید که وقتی تلفن گوشی برداشت شماره 3 رو بزنید اینجوری باشه که دیگه اصلا نمیتونیم چیزی دانلود کنیم من دیشب کلا 200 مگابایت دانلود داشتم توی 4 ساعت که اصلا نمی ارزه
من تازه مشترک صبا شدم ،شما که مشترک قدیمی تر هستین میشه در رابطه با سرعت روزانه و شبانه صبا بیشتر برام توضیح بدین .:46:نقل قول:
شرکت صبانت دوباره تصمیم گرفته سرعت شبانه اشو روی کمتر از 20 تا 30 کیلو محدود کنه همه زنگ بزنن به پشتیبانی و اعتراض کنن .الان اینترنت سالیانه رو میدن 85000 تومان اینا سه ماهه رو به این قیمت میدن .فقط به خاطر شبانه این پول رو از مردم می گیرن حالا هم که می خوان محدود کنن به دردی نمی خوره دیگه همه از صبانت میرن مثل چند بار که این کارو کردن و ضررشو دیدن .
شماره پشتیبانی صبانت : 83852
دوستان وضعیت دانلود شبانه افتضاح هست
بمونیم یا بریم ؟ فوق فوقش مخابراتمون پورت خالی نداره میریم وایمکس میگیریم دیگه ! مبین نت مثل اینکه شبانه مجانی داره با همین سرعتی که اینجا هست ، با این تفاوت که اینجا 3 تا هفته ، اونجا یک تا هفت ! یعنی دو ساعت بیشتر.
جشنواره عیدانه همراهان صبانت
کلیه مشترکین فعال صبانت از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و در قبال تمدید هرسرویس سه ماهه ، شش ماهه و یکساله به ترتیب حجم 1.5 - 3 و 6 گیگ رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد.
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه به مشترکین می باشد .
جشنواره حجم اضافه عیدانه
این سرویس از مورخ 25/12/90 لغایت 25/01/91 جهت کلیه مشترکینی که خواهان خرید حجم اضافه با مبلغ 2500 تومان می باشند فعال می گردد و کلیه مشتریان صبانت قادر خواهند بود متناسب با نیاز خود نسبت به خرید حجم اضافه با این مبلغ اقدام نمایند .
اعتبار این سرویس تا پایان 31/01/91 می باشد و در کلیه شهر های تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد.
سرویس های دوقلو عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید هرکدام از سرویسهای یکساله عمومی و یا اقتصادی صبانت را نمایند یک سرویس یکساله به عنوان هدیه نوروز به آنها اعطاء می گردد .
مودم رایگان عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید یک سرویس یکساله عمومی نمایند یک مودم رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد .
قابل ذکر است این سرویس بصورت محدود ارائه می گردد و پس از تکمیل ظرفیت فروش غیر فعال می گردد .
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد .
ما که دو روز پیش شارژ کردیم عیدیها رو از دست دادیم.
بهتر بود به جای این عیدی ها سرعت شبانه اتون رو به 20 کاهش ندین.
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکشنقل قول:
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکش