نقل قول:
با محدودیت حجمی و سرعت بالارت بهت میده اون یکی محدودیت نداره و قیمتش هم بالاتره
Printable View
نقل قول:
با محدودیت حجمی و سرعت بالارت بهت میده اون یکی محدودیت نداره و قیمتش هم بالاتره
سلام. من زنگ زدم آسیاتک و فکر هم نمیکردم که کسی اصلا جواب بده ولی یهو جواب دادن و یهو من ثبت نام کردم و الان پیک هم اومد و رفت. 128 یه ماهه 25 تومن. من میخواستم واسه وسط تیر رزرو کنم ولی مثل اینکه نمیشه!
منی که در حال حاضر احتیاجی به adsl نداشتم یعنی وقتش رو هم نداشتم حالا تا 10 روز دیگه adsl دار میشم.
چند تا مشکل:
1-به من گفتن چون خودم مودم رو خریدم و از شرکت نگرفتم پس واست نصب نمیکنیم! خب من هم بلد نیستم نصب کنم.مودم asus am602 دارم و پیکیه میگفت usb نصب کردن کاری نداره.اینجا هم دوستان توضیح دادن ولی فکر کنم به صورت link کار سختی باشه!
ضمنا من پشت کامپیوترم جایی که واسه کابل lan باشه ندیدم.این یعنی من کارت شبکه ندارم ؟
2-من اگه بخام از وسط تیر یعنی بعد از امتحانام فعالش کنم چیکار باید بکنم ؟
یعنی یکماه از وقتی حساب میشه که من یوزر پسورد وارد میکنم یا وقتی خودشون میگن ؟
*-باز هم ممنون از همه دوستان****
دوستان سلام
من یک 256 15 gb گرفته بودم که الان درست 3 روز مونده تموم بشه و 7 gb رو مصرف کردم
میخواستم بدونم میشه 7 gb رو به ماه بعد بندازم و استفاده کنم ؟
یعنی برم تمدید کنم و 15 + 7 gb بشه ؟
( از اسیا تک گرفتم )
خواهشا زود جواب بدید 1 ساعت دیگه میرم تمدید
فکر نمی کنم .تا انجا که می دانم اکثر شرکت ها حجم این ماه را به ماه بعد نمی برننقل قول:
من هم همین مودم رو دارم و نصبش هم بلد نبودم.نقل قول:
توی سایت شاتل یک PDF بود که بهم کمک کرد.
شاید به درد شما هم بخوره.اما احتمالا اون IP هایی که برای تنظیمات میزنید برای ISP شما فرق کنه.
به این لینک برو اون PDF رو دانلود کن.
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/
ممنون خیلی مفید بود.نقل قول:
من یه بار اون کد 192.168.1.1 رو تو ie زدم و تنظیم کردم ولی حالا که میخام همون جا برم و همون کد رو بزنم نمیشه!
کسی میدونه ip های آسیاتک چیه ؟ یا مال هر کس با بقیه فرق داره؟
ضمنا برای تلفن های دیگه ی خونه چطوری باید اسپلیتر کار بذارم ؟ آخه نوشته اسپلیتر باید به مودم وصل بشه ولی مثلا توی سالن که من مودم ندارم! باید چطوری وصلش کنم؟ (چطور به خط ورودی ساختمون وصل میشه ؟)
من کارت شبکه ندارم. چه حسن هایی کارت شبکه داره؟ و میارزه برم یه کارت شبکه بخرم ؟(ارزشش رو داره؟)
ممنون
هر وقت مودمت قاتی کرد دکمه ریست پشتش رو 15 ثانیه نگه دار و بعد دوباره تنظیمش کن.نقل قول:
دوستانی که آسیاتک دارن برای تنظیمات میتونن کمکت کنن.
مودوم ADSL فقط مخصوص خوده خوده ADSLـه . یعنی نمیشه باش مثلا" دایال آپ کار کرد و برعکس . پس اگه می خوای با ADSL کار کنی باید با مودم مخصوص خودش و اگه دیال هستی به همین صورت.نقل قول:
خیر . نمیشه .نقل قول:
به این صورت هست شما هر ماه به هجم مشخصی داری بیشتر از اون در ماه نمی تونی استفاده کنی ولی اگه کمتر استفاده کردی در صورت تمدید اشتراک ترافیک شما از صفر محاصبه خواهد شد !
اگه براتون خیلی مهمه بهترین راه اینه که ببینید مصرفتون در ماه چقدره و به همون اندازه بگیرید .
مگه آسیا تک نا محدود نیست ؟نقل قول: