سلام بچه ها
از پری شب مودم usb رو که به لپتاپ وصل میمکنم اون پایین مینویسه no device و هیچ اتفاقی نمیفته دستگاه رو ریست کردم برنامه مودم رو uninstall کردم فایده نداشت
اشکال از منه یا مودم؟
Printable View
سلام بچه ها
از پری شب مودم usb رو که به لپتاپ وصل میمکنم اون پایین مینویسه no device و هیچ اتفاقی نمیفته دستگاه رو ریست کردم برنامه مودم رو uninstall کردم فایده نداشت
اشکال از منه یا مودم؟
با مودم FBR-105 که وصل میشم و PN/\ وصل میکنم سرعتم داغون میشه
با مودم USB و همون حساب و همون PN/\ سرعتم خیلی خوبه!!!! :31:
انصافا این مدلی دیده بودین؟
احتمالش میره که کابل مودمت یه جاش مشکل داشته باشه...برادران چینی از با کیفیت ترین کابل ها در این مودم ها استفاده کردند...من حتی کابل مودمم دو سه بار هم جمع نکردم...اینجوری شد...نقل قول:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
دقیقا....واسه منم همین جوریه...مودم usb شاهکاره...نقل قول:
شما یه بار از توینقل قول:
DEvice manager --> universal serial bus controller
همه Genereic usb hub و usb root hub ها رو پاک کن و دوباره Scan کن کارش تموم شد مودم رو وصل کن به سیستم
شما اصلان یه کاری کن...مودم usb رو بدون تقویت کننده وصل کن به کامپیوتر ببین میاد یا نه؟اگه آره که پس 100% ایراد از کابل تقویت کنندست...اگه نه پس مودم سوخته یا پورت usb شما خرابه...نقل قول:
تعجب میکنمنقل قول:
مطمئن هستی طرح رو درست برات انتخاب کرده ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون نمایندگی علت رو بپرس اما تو سایت هم یک ساله رو ندارند ها توی طرح های مودم رایگان و فقط سه ماهه هست من نگاه کردم !!!! میتونی هم زنگ بزنی 707 بپرسی
سلام
دوست من مودم وای فای گرفته بود واسه خونشون الان دوماه داره استفاده میکنه.طرح 6 ماهه 128 با مودم رایگان داره.حالا خونشون رو عوض کردن جای جدید سیگنال نداره اصلا.هر کاری کرد یه سیگنال هم نگرفت.توی نقشه هم منطقشون زردو قرمزه.می تونه مودمش رو به ایرانسل بده و بجاش مودم فضای باز بگیره؟
اگه میشه پول مودم وای فای رو ازش کم میکنن یا 200 تومن رو باید کامل بده؟
شما مطمئنی؟نقل قول:
همیشه خوبه یا نه در ساعاتی خراب می شه؟
ارزش داره به خاطرش برم یه مودم usd بگیرم؟!
دوستان که سرعت 512-2 مگ دارن. امروز و دیروز سرعت دانلدتون افت پیدا کرده ؟؟ برای من از 120 اومده رو 30 در حالیکه اپلود هیچ تغییری نکرده و همون 60 هست. زنگ زدم منشی میگه داریم شبکه رو ارتقا میدیم انشالله زودتر درست میشه. اخه این چه جور ارتقائیه که فقط سرعت دانلود خراب میشه ؟؟؟!!!
من که امروز از صبح یا قطع بود و ip بهم نمیداد یا اینکه اینقدر سرعت کم بود که گوگل رو هم بزور باز میکردنقل قول:
ساعت 12 شب راه افتاد ولی هنوز کاملا درست نشده
اون بحث ارتقای شبکه هم فکر نکنم جدی باشه کلا هر وقت کم میارن یکودوم از این دو جمله رو تحویل کاربر میدن:
1-منتظر تماس واحد فنی باشید
2-شبکه در حال ارتقاست (یا سیستم در حال آپدیته)