بله میشه ترم بعدنقل قول:
بستگی به سیستم دانشگاه داره اصولا نباید محدودیت داشته باشه
Printable View
بله میشه ترم بعدنقل قول:
تو بورد زده بود فقط 2درس میتونی حذف کنی.بعد از گروه پرسیدم گفتم مشروط شدم ولی گفت فرقی نمیکنه و نمیتونی بیشتر از2تا حذف کنی!!! الان نمیدونم باید چیکار کنمنقل قول:
بله میشه ترم بعد
میشه پیش دانشگاهی ها رو بزارم بمونه یعنی؟
سلام
من معادلات رو با یکی از اساتید باحال برداشتم ولی الان که رفتم توی سایت تا فرم تثبیت رو نگاه کنم دیدم جای اسمش نقطه چین گذاشته .یعنی استاده پریده؟حالا چکار باید کرد؟
سلام
من الان انتخاب واحد اولیه رو انجام دادم ، الان باید چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
من داداشم رشته برق کاردانی پیوسته می خونه و این ترم ، ترم دومش هست .
دیروز که داشتیم واسش انتخاب واحد می کردیم . بعد از ثبت درس ها ، اخرش اخطار داد که چند تا درس به دلیل تکمیل شدن ظرفیت قابل انتخاب نیستند .
حالا که من امروز به سایت رجوع کردم دیدم از بین 20 واحد فقط 6 واحد اونا ثبت شده و بقیه دروس ثبت نشدن .
حالا هم سایت دیگه اجازه انتخاب واحد را نمیده و میگه در زمان تعیین شده مراجعه کنید .
حالا می خوام بدونم باید منتظر بمونیم تا توی حذف و اضافه واحد های دیگه را برداریم ؟
کلا چیکار باید بکنیم ؟؟؟
من خودم که پیام نور خونده بودم . توی حذف و اضافه می تونستیم تمام واحد های انتخابی را حذف کنیم و واحد های جدید را جایگزین کنیم .
حالا توی دانشگاه ازاد هم همینطور هستش ؟؟
دوست عزیز چون اسم شما در میان قبول شده های واحد مبارکه بوده شما میتونید برید و همون رشته رو ثبت نام کنید بدون کنکور ولی باید شهریه ثابت اون 2 ترمی رو که نرفتید به عمو جاسبی بدید؟ مثال دوست خودم که بعد از 1 ترم رفت و ثبت نام کرد البته این حرف ماله 4 سال پیش بود و مقطع هم کارشناسی ناپیوسته بود(کاردانی به کارشناسی)نقل قول:
ولی اگر میخواهید دوباره کنکور بدید و همونجا قبول بشید ٫خیر پولی بابت 2 ترم نرفته از شما نمیگیرند
اقا یکی جواب منم بده الان کلاسا پر شده یه وقت اشتباه نکرده باشم...نقل قول:
من با سييستم گلستان زياد كار نكردم ولي ديدم چطوري هستنقل قول:
بستگي داره اون واحد آزاد از چه سيستمي استفاده كنه معمولا دانشگاه آزاد يا از سيستم سيدا (نوشته خودش) استفاده ميكنه يا از سيستم سما من زمان تحصيل با هر دو تاش و يه سيستم ديگه به اسم سدف استفاده كردم بله ميتونيد توي حذف و اضافه همه رو حذف كنيد و واحد هاي جديد رو در صورت داشتن ظرفيت اخذ كنيد
من 21 انتخاب واحدم تموم شد امروزم متاخرین بود که اونم 15 min دیگه تمومه حالا من کل پول رو اینترنتی واریز کردم به حساب الان هیچ بدهی ندارم آیا نیاز هست که برم دانشگاه برایه گرفتن پرینت نهایی؟
از طریق سایت ؟نقل قول:
خوب کار تمام هست و برو تو برنامه هفتگی .. و برنامه ات رو ببین