آره هندزفری بلوتوث و اسپیکر داشت (خدایش بیامرزد) !نقل قول:
Printable View
آره هندزفری بلوتوث و اسپیکر داشت (خدایش بیامرزد) !نقل قول:
انگاری سوال ما جواب نداشت
بچه ها اینو نگاه کنین
عکس سمت چپی 5800 آبی هست سمت راست قرمز - کیفیت صفحه دو تاشون با هم فرق میکنه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم توضیحات :
کد:http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,3883.0.html
خب حالا کدوم بهتره؟
سلام دوستان
سرعت این گوشی در چه حدیه خوبه یا بد؟
2.حافظه اس ام اس اش چقدر جا میگیره؟؟
3.نرم افزار بک آپ گیر بر روی خود گوشی نصب میشه(بدون نیاز به کامپیوتر در خود گوشی بک آپ بگیره و بتونه بک آپ را بر گردونه)؟؟؟
4.بر روی قسمت مسیجینگش میشه رمز گذاشت؟؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
اگه منظور شما از سرعت , Processor (پردازشگر)باشه در حده خودش خوبه یعنی من که 5 ماه که این گوشیو دارم تا به حال به مشکلی بر نخوردم. یعنی نشده که برنامه سنگینی رو روش بریزم و کشش نداشته باشه.
حافظه اس ام اسش هم اگه از فون مموری به مموری کارت تغییر بدی حدودا بی نهایت میشه .
بله نرم افزار بکاپ هم بر روی گوشی نصبیده شده (بدون احتیاج به کامپیوتر) و قابل Restore از داخل گوشی.
رمز گذاشتن روی مسیج ها هم من تا به حال انجام ندادم و مطمئنن میشه با نرم افزاری بهش دست پیدا کرد.
موفق باشی .
نقل قول:
یعنی چه تاچش از بین نرفته؟؟؟؟؟!!!!!!!:19:
مگه میشه تاچش از بین بره؟ مگه اینکه خودت بلد نباشی و قابشو عوض کنی یا اینکه lcd شو بکوبونی رو سنگ نوک تیر که فکر نکنم کسی به جز من این کارو کرده باشه!!!!!!!!!!:21:
من 1.5 ساله که دارمش خراب شد و آپدیت نمیشد و هیچی روش نمیامد مجبور شدم به قتل برسونمش!!!:41:
ولی نترس فقط رفت تو کما بعد از چند روز بردمش پیشه متخصص و صفشو برام عوض کرد و حافظه ی گوشیمو فرمت کرد و چند تا برنامه روش نصباند و از اولشم بهتر کار میکنه:5:
دور بینشم ضعیف نیست مثل n73 کار میکنه توپول:31:
مشخصه دیگه ، سمت راست که قرمز هست یه خورده کدره ولی سمت چپ که آبی هست شفاف ترهنقل قول:
با سلام.
یه سوال فنی دارم .
ایا 5800 تنظیماتی داره که وقتی به اینتر نت وصل میشم عکس ها رو باز نکنه ؟
سپاسگذارم .
سلام
قیمتش در حال حاظر چنده
ممنون