-
البته یه مدل الکتریکی هم جدیدا دیدم که با یه سیم به اهرم گاز خودرو متصل میشه(به صورت مکانیکی)و به یه قطعه ی دیگه وصله که دور موتور الکتریکی رو بالا میبره و اون هم مشابه موتور جارو برقی هستش و با یه لوله به ورودی هوای موتور وصل میشه و باد رو درون موتور میدمه و قیمتی حدود 400 هزار تومان داشت.
-
سلام
من البته یه مدل توربو شارژ دیده بودم البته عکسش رو که اگه توجه کرده باشید سوپر شارژ قدرت زیادی رو از موتور میگیره به واسطه تسمه .ولی این یارو توربو شارژ رو روش یه مقدار تغییرات داده بود منظورم روی یکی از پره ها یه چیزی مثل شفت مانند وصل کرده بود.تا بلند تر بشه . با نصب یه پولی رو اون دیگه چرخشش رو از موتور با تسمه میگرفت.توجه کنید توربو شارژ بود نه سوپر شارژ دیگه بعد از این همه سال سروکله زدن با ماشین فرق این دوتا رو میدونم.ولی یارو اینکار کرده بود.فکر کنم با این کار تونسته بود بدون دستکاری تو مسیر اگزوز از توربو استفاده کنه با گرفتن قدرت کمتری از موتور نسبت به سوپر شارژ.
-
سلام به دوستان عزیز .من عضو جدید هستم.علاقمند به خرید مک وان هستم.ممنون میشم من راهنمایی کنید.
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدل امپر اب جیوه ای که تازه برای ماشین گرفتم (9500 تومان)که به گفته ی فروشنده تایوانی هست ولی داخل اب در حال جوشیدن که تستش کردم دمای 90 درجه رو نشون میده .البته این تست رو برای گراگیری انجام دادم .
-
-
موستانگ مک وان
سلام به دوستان عزیز.از علاقمندانه مک وان فست بک هستم.و به شدت پیگیر خرید مک وان هستم.اگر سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید.
-
جناب MJ1970 درجه رو به قيمت خوبي گرفتين، البته تابحال درجه جيوه اي كه صفحه به اين شكل باشه نديده بودم، احتمالا هم ممكنه تايواني باشه.
در مورد اندازه گيري اون با آب در حال جوشيدن، زياد نميشه روي اين آزمايش حساب باز كرد چون همانطور كه ميدونيد، فشار هوا و مقدار ناخالصي موجود در آب در درجه جوشيدن آب تاثير ميگذاره.
من فكر ميكنم اگر قصد آزمايش داريد با وارد كردن سري درجه در داخل رادياتور يه ماشين كه درجه آب دقيقي داشته باشه، تا حد زيادي بتونيد صحت كار كرد و دقت اون را بهتر متوجه بشين. هرچند كه پرايد و پژو روي نشانگر حرارت خودشون دما رو ننوشته اند اما حدود تقريبي اون رو ميشه حدس زد و اين كمك بزرگيه.
-
سلام
دوستان من چند وقتی دنبال یک کامارو می گردم اما اصلا از قیمت ماشین سر در نمیارم:31:
از ماشین یکم فنی و نگهداریش بلدم
اگه کسی ماشین سراغ داره که به قیمت هست یک خبری به منم بده ممنون
از این مدل ماشین می گم
[/IMG]
-
سلام دوستان.بالاخره مک وان مورد نظرم پیدا کردم.مک وان فست بک 73 زرد.(بدنه اهن شده و تغیر رنگ شده البالویی به زرد)موتور با 460 8 سیلندر تعویض شده.شماره موتور تو کارت امده.کاربرات ادلبروک.ترکشن کنترول. رینگ و لاستیک نو و زیبا... اما شیشه جلو ترک داره.صندلی اصلی نداره.زنبوری عقب نداره.تو دوزی افتضاحه... قیمت 25 میلیون.نمیدونم بخرم یا نه.اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
-
سلام.
به نظر من گرونه.
با 25 میلیون اگر بگردین میشه مورد بهتر گیر آورد.
مثلآ این رو ببینید: