اگه سیم کلاچ پاره نشده باشه خوب دیسک و صفحه و احتمال زیاد خرشیدی و بلبرینگنقل قول:
که با تعویض کیت کامل دیسک و صفحه رفع می شه
Printable View
اگه سیم کلاچ پاره نشده باشه خوب دیسک و صفحه و احتمال زیاد خرشیدی و بلبرینگنقل قول:
که با تعویض کیت کامل دیسک و صفحه رفع می شه
سلام دوستان
ماشین شروع میکنه به ریپ زدن، آیا راهی هست که بر اساس رفتار و صدای ماشین تشخیص داد مشکل از سیستم برق هست یا سیستم سوخت رسانی؟
سلامنقل قول:
چه موقع ربپ میزنه ؟ در حرکت یا دور آرام؟با موتور سرد یا موتور گرم یا هر دو ؟
اگه دور آرامه پس یا یک یا چند شمع نیم سوز هست یا استپر مشکل داره .
موقع ریپ زدنش وایرشمعها رو تک تک بکشینبا موتور سرد کاپوت رو باز کنین و یک انبردست عایق دار رو آماده کنین که برق نگیردتون
استارت بزنین بدون گاز
با انبردست سر وایرشمع رو بکشین تا از شمع کاملاً جدا بشه
اگر وایری رو برداشتین و ریپ زدن تغییر نکرد یا خیلی کمتر از بقیه تاثیر داره , پس همون وایرشمع یا شمع مشکل داره .
با اهم متر راحت میشه پیداش کرد چون مقاومتش از بقیه بیشتره ( بیش از 1000 اهم بیشتره )
اگر وایرها مشکل نداره و ماشین دلکو داره باید پایه داخل سردلکو برای همون وایر رو هم چک کنیننباید وایرشمع رو برای مدت طولانی بردارید وگرنه بنزینهای نسوخته میره توی اگزوز و ممکنه منفجر بشه توی اگزوز که صدای زیادی تولید میکنه
=========================
برای سیستم سوخت رسان هم باید همین آزمایش رو با فیش انژکتورها انجام بدین بصورت تک تک انجام بدین ( با موتور سرد و موقع لرزش )
سلام
پراید 111 هست . 50 هزار تا راه رفته و لنت ها هم عوض کردیم چند ماه پیش
اما احساس میکنم ترمز ها مثل اول نیست و ضعیف تر میگیرن
چه چیزی رو باید چک کرد ه بفهمیم مشکل داره یا نه؟ چرخ ها عوض نکردم
ایا چرخ ها را محلشون رو عوض کنم بهتر میشه؟
سلامنقل قول:
جنس لنت ها ی جلو باید خوب باشه.در غیر این صورت ترمز ضعیف میشه.
کاسه چرخ عقب حتما باز بشه و احتمالا لنت هاش تموم شده یا ضعیف شده و باید تعویض بشن. ( اگه تا الان باز نشده )
ترمز ها هواگیری بشن.( حتی اگه نشتی نداره هم بهتره هواگیری بشه )
سطح مایع توی مخزن ترمز تا خط max پر باشه.
تعویض محل چرخ ها هیچ تاثیری تو ترمز گیری نداره.
آقای بیژن ممنوننقل قول:
کلا 50 هزار تا گذشته ، بهتر نیست لاستیک ها عوض کنم؟
راننده رو بزاریم عقب سمت شاگرد؟ و شاگرد رو ببریم چرخ عقب سمت راننده؟
من فکر کنم چند وقت پیش همه لنت ها عوض کردیم شاید عقب رو هم . صدا میدادند همه رو عوض کردیم. شاید کیفیتش خوب نیست.
چون مکانیک گفت اون نمونه که می خری میایری کیفیت خوب هست اما صدا میده.
روغن ترمز چی بخریم؟ رنگ خودش بخرم؟ نمونه ها فرق ندارن؟
من 2 سال هست با این ماشین میرم بیرون. چند ماه هست. اصلا خیلی بد شده. نمیگیره ترمز.جدیدا از ترس همش معکوس می اندازم
اولین موضوع ترمزدستیه که تنظیم بودنش تاثیر خیلیییی زیادی دارهنقل قول:
بعد از 50 000 اگه لنت عقب رو عوض نکردید حتما انجام بدبد
با توجه به عمر سن و مقدار ساییدگی لاستیک اقدام به تعویض نمایید
سلامنقل قول:
باید ببینید لاستیک ها چقدر عاج دارن و اینکه موقع ترمز گیری قفل می کنن یا نه.
به نظرم تا وقتی که فرمون نمیکشه ، نیازی به جلو و عقب کردن لاستیک نیست.
روغن ترمز همون رنگ خودش بخر. مارکش ایرانی باشه کفایت میکنه.
ولی کلا ترمز ها هواگیری بشن.
جنس لنت ها تاثیر زیادی تو ترمزگیری داره.
و اینکه همون طوری که دوستمون فرمودن محض اجتیاط ترمز دستی هم از داخل رگلاژ بشه.
سلام دوستان.
اخیرا ی مشکلی واسم پیش اومده ک توی دور موتور 3100 تا 3700 صدای موتور شدیدا افزایش پیدا میکنه طوری که قطعات داخل اتاق شرو به لرزیدن میکنه ماشین هم سمند 85 هستش موتور پژو.وقتی 3700 رو رد میکنه هم صداش کم میشه و طبیعی میشه .لطفا راهنمایی کنید ک مشکلشش از کجاها میتونه باشه
سلام دوستان
پرشیا دارم مدل 88 حدودا 190 تا راه رفته :دی
از چند روز پیش دنده های سمت راست یعنی عقب و پنج اصلا جا نمیره یا به زور جا میره بقیه دنده ها اوکیه خیلی راحت و نرم...
بردم تعمیرکار گفت ماهک داخل جعبه دنده خراب شده جعبه دنده کلا بید باز بشه که 400 500 هزینه داره ....الانم دنده پنج به زور جا میره برای دنده عقبم باید بیام پنج بعد به زور و حالت ضرب بدم عقب....
چیکارش کنم؟ :دی
مرسی