منظورم آپدیت آفلاینه !نقل قول:
Printable View
منظورم آپدیت آفلاینه !نقل قول:
با سلام
کسپراسکای که تروجان ها رو شناسلیی میکنه نمیتونه اونارو از بین ببره؟
اگه نه بهترین نرم افزار این کار چیه!؟ من دو جورشو داشتم شناسایی کرد ولی نتونست پاک کنه!!!!
اتفاقا كاسپر قدرت بالايي در شناسايي و پاكسازي تروجانها داره.ممكنه تروجانهاي موردنظر شما به فايلهاي سيستمي چسبيده باشند و امكان حذف آنها ممكن نباشه.تصويري از شناسايي تروجانها توسط كاسپر به همراه محل آنها قرار بديد تا با هم چك كنيم.نقل قول:
سلام
چرا وقتی میخوام کسپر 2010 رو پاک کنم اینجاش گیر میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقتش خیلی داره اذیتم میکنه
الان یه سه هفته ای میشه که یه مشکل بدی برام پیش اومده (اوایل فکر میکردم از کل اینترنته)
از این قراره:
تو هر سایتی که میرم : ( موزیک , برنامه , فیلم) وقتی کلیک میکنم رو لینک دانلود اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده و همینطوری میمونه..........
مشخصات نرم افزاریمم اینه : Mozilla Firefox 3.5 , Orbit Downloader , Kaspersky Internet Security 2010 , Vista Sp1
نمیدونم چرا هیچی نمیتونم دانلود کنم
الانم میخوام اینو پاک کنم که نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلم حل شه
نقل قول:
مرسی
این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.
(من نمی تونم فعلا فایل ارسال کنم) :19:
آدرسش اینه اگه زحمتی نیست ببینید،ممنون:
راستی وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش.
در کاسپرسکی 2010 چطور rescue cd درست میکنند ؟ تو کاسپر 2009 میتونستیم با pe builder اینکارو راحت انجام بدیم ولی تو کاسپر 2010 یا میگه فایل ایمیج از سایتش دانلود کن یا فایل iso آماده رو بهش بده چطور میشه این فایل iso رو درست کرد ؟ چند بار با روشهای مختلف درست کردم جواب نداد
والله من عکسهای شما رو ندیدم.ولی از 2 خط آخر حرفهاتون به نظرم می رسه که چند تا فایل از همون فلش مموری شما که به عنوان درایو j شناخته می شه رو آلوده تشخیص می ده.ولی یا نتونسته پاکشون کنه.یا اینکه شما اجازه ندادید یا... خلاصه پاک نشده دیگه!:27:نقل قول:
نقل قول:
OK ولی من هر بار فلشو که اسکن میکنم پاکه پاکه!
تازه فقط که اون درآیو نیست ،بازم هست متاسفانه! :46:
با سلام
Kasper Sky Intenet Security 7.0.1.325 روي سيستم نصب شده دارم ..خيلي وقته ازش استفاده مي كنم .. هر وقت هم لاينسسش تمام بشه از kavkiskey براي تهيه مي كنم و هميشه هم آپديت هست ..
اخيراٌ سيستم خيلي سنگين شده ( خيلي بيشتر از اوني كه تصورشو كنيد ) كارهايي كه انجام دادم :
1- خيلي از برنامه ها رو از روي سيستم remove كردم
2- روزي چند بار ديفريگمنت مي كنم ( تمام درايو ها رو )
اصولا اهل وب گردي نيستم همين سايت p30world و چند سايت معتبر ديگه رو در طول روز سر مي زنم ( ممكنه بعضي از دوستان بگن كه سايتهاي آلوده رفتم ! نه! )
اخيرا در حين كار سيستم خيلي سنگين ميشه و بعدش هم بي نهاين صفحه اينترنت اكسپلورر رو باز ميكنه كه به ناچار مجبور ميشم كامپيوتر رو با دكمه ريسيت .. ري استار كنم .
( در ضمن براي ديدن صفحات وب از فايرفاكس استفاده مي كنم .. به ندرت هم پيش مياداز اكسپلورر استفاده كنم )
يه عكس از گزارشي كه كسپر بهم داده رو قرار ميدم لطفن راهنمائيم كنيد چي كار بايد بكنم .. خواستم ويندوز رو عوض كنم قبلش به نظرم رسيد از شما مشورت بگيرم آيا غير از عوض كردن ويندوز راه حل مطمئني داره كه از شر اين ويرووس خلاص شم ؟
عكس مورد نظر :
کد:http://www.megapic.ir/images/kelyalmlwe8nmklyaibd.jpg
با سلام خدمت دوستان مي خواستم بدونم كه كسپرسكي 2010 مثل كسپر 7 attack blocker داره يا نه اگه ميشه يه كم توضيح بدين اخه شنيد فقط كسپر 7 attack blocker داره