راستش از این دو عکس چیزی معلوم نیستنقل قول:
لطف کنید در یک فایل خالی شماره گذاری کنید ببینید درست می شود
و بعد کل متن اون فایل را در یک سند خالی کپی پیست کنید ببینید درست می شود
Printable View
راستش از این دو عکس چیزی معلوم نیستنقل قول:
لطف کنید در یک فایل خالی شماره گذاری کنید ببینید درست می شود
و بعد کل متن اون فایل را در یک سند خالی کپی پیست کنید ببینید درست می شود
سلام
سوال مال اینجا نیست ولی اینجا سوال میکنم :31:
من از یک سایت که پرینت میگیرم متن در سمت چپ کاغذ چاپ میشه چرا؟! میخوام در سمت راست چاپ بشه.
سلام
به چه صورت می تونم مقاله ایی که هم فارسی و هم انگلیسی داره به صورت غیر دستی ، فونت فارسی اون نازنین 14 و فونت انگلیسی اون تایمز 12 بکنم .
سلام...من چند تا سوال مربوط به office 2010 داشتم:
1)چطوری می تونم در office 2010 اعداد رو فارسی تایپ کنم؟
2)وقتی می خوام که فارسی تایپ کنم جای کلمات رو اشتباه و برعکس می نویسه مثلا:به نام خدا رو می نویسه به خدا نام به!!چه باید کنم؟
3)وقتی که در قسمت فونت ها یک فونت را انتخاب می کنم اون فونت رو قبول می کنه ولی تا میام تایپ کنم یه دفه ای فونت انتخابیم میشه arial....این یکی رو چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با زدن علامت فونت پنجره زیر باز می شود و در آ«
در قسمت Complex فونت فارسی و سایزش را انتخاب می کنید
و در قسمت Latin باید فونت انگلیسی را انتخاب کنید
این فونت را باید دانلود کنید و توی پوشه Font در مسیر C:\WINDOWS\Fonts کپی کنید .نقل قول:
واستون اپلودش کردم میتونید از مسیر زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
چه جالب امروز اتفاق افتاد
کیبوردم کلید d را بزرگ تایپ نمی کند
چه با شیفت چه بی شیفت چه با CAPS LOCK چه بی CAPS LOCK
چرا ؟؟؟؟؟
اقا من اون فونتی رو که گفتی کپی پیست کردم و مشکل جا به جا بودن حروف حل شد ولی هنوز عددام انگلیسی هستش و فارسی نشده...راستی یه سوال دیگه:word 2010 من در قسمت paragraph گزینه ای به نام right to left یا left to right نداره.می شه یه راهنمایی هم در این مورد انجام بدی...
1- از منوی فایل برو تو گزینه ی option و بعدش advanced و بعد تو بخش show document content برو گزینه ی numeral رو بزار رو context تا فارسی شن.نقل قول:
2- چپ چین راست چینش درست نیست شاید. منوی home برو تو بخش paragraph و اون علامت pو q رو ببین با تغییر از پی به کیو درست میشه یا نه.
3- برای حل این مشکل اول چند تا کلمه بنویس و حتی یه حرف هم بنویسی حله. بعد انتخابش کن و فنت رو تغییر بده. بعد از ادامه ی نوشته بنویسی نباید اینجوری بشه.
پست قبلیم رو در مورد انگلیسی فارسی ببین دوست من. شاید کمک کنه.نقل قول:
آقا چرا نداره ؟؟؟ علامت p و q داره و همین که میخواینه که !!!!!
:11: