اتفاقا پژو 206 تیپ 2 مدل 84 رو مناسب گفته گرون نگفته.اگر تمیز و فنی عالی باشه درجه 1نقل قول:
بقیه موارد که همه خوردگی های خفن و تو چشم دارن.
206 تیپ 2 مدل 83 که 8200000 تومان قیمت داشته رو گرون گفته مگر اینکه فوق العاده باشه.
اتفاقا پژو 206 تیپ 2 مدل 84 رو مناسب گفته گرون نگفته.اگر تمیز و فنی عالی باشه درجه 1نقل قول:
بقیه موارد که همه خوردگی های خفن و تو چشم دارن.
206 تیپ 2 مدل 83 که 8200000 تومان قیمت داشته رو گرون گفته مگر اینکه فوق العاده باشه.
.نقل قول:
والا فکر کردم 84 رو گرون می گه دیگه نرفتم ماشین از نزدیک ببینم :41:
این تیپ 5 چطوره؟ ماشین از نظر ظاهری مشکلی نداشت بنگاه دار هم گفت فنیش سالمه می تونی ببری تعمیرگاه نشون بدی
تقریبا همه ماشینهای ای ن مدل رنگ شدگی داشتن که زیاد برام مهم نیست فقط تصادف شدیدنداشته باشه
بعد از ظهر هم با یه نفر که تو کار ماشینه قرار گذاشتم چند تا بنگاه نشون بده :20:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
کلا رنج قیمت هر مدل رو می گی تا بهتر بتونم انتخاب کنم
سلام.نقل قول:
دوست من قیمت ها نوسان دارن امکان داره من چندتا قیمت بدم و با قیمت شما هم خوانی نداشته باشه زیاد.
حالا شما برو تیپ 5 رو بررسی کن ببین چطور هست.
بین 206 تیپ 2 و 5 که فقط قرار هست ازش استفاده شهری بشه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ از نظز به صرفه بودن میگم .
تیپ 2 از چه زمانی به بعد روش ایر بگ اضافه شد ؟ این که میگن آینه هاش برقی شده درسته؟
مصرف شهری تیپ 2 با 5 در عمل فرقی داره ؟
رفتم یه بنگاهی میگه تیپ 2 14900 گرون نیست؟ مگه 13900 نبود تا دیروز ؟ __________________
گرون می گن شما اگه می تونی ثبت نام کننقل قول:
فرقشون از نظر هزینه نگهداریه که تیپ 2 یه خورده بالاتره
سلامنقل قول:
یه سوال این تیپ 5 چراغاش که نباید با تیپ 2 فرق کنه درسته؟
این چراغ های جلوش از این طلق شفاف هاست و چراغ عقبش هم ال ای دیه!!
چه عجیب خرج تیپ 2 از 5 بیشتره؟نقل قول:
نه اشتباه شد حواسم بنود بر عکسنقل قول:
تیپ5 خرجش بیشتره
ولی به نظر من شما که داری نو می خری همون تیپ 5 بگیری بهتره همه امکاناتی رو که می خوای داره
نقل قول:
والا ماشینم الان پرشیاست هرجا که رفتم امروز قیمتی که گذاشتن 14 تومن بود البته هم بیمه هم گارانتی ش تموم شده ولی مدل 89 20000 تا کارکرد 14 تومن خیلی کمه یعنی انقدر افت داشته ؟
من اینو برج 2 89 گرفتم الان برج 2 90 یعنی فیت 1 سالشه ولی این قیمت خیلی کمه اگر قرار باشه با این قیمت باشه توان گذاشتن 2 ملیون رو پول رو برا گرفتن 206 تیپ 5 ندارم منم نظرم رو همین تیپ 5 بود :41:
والا از افت قیمت چیزی نمی دونم ولی فکر کنم زیادی کم کردن من یه دونه پرشیا 85 دیدم 8.500.000 تومننقل قول: