ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
این کار از حجم هارد کم میکنه؟؟؟
و اینکه امکان آسیب به اطلاعات وجود داره؟؟
Printable View
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
این کار از حجم هارد کم میکنه؟؟؟
و اینکه امکان آسیب به اطلاعات وجود داره؟؟
hdd regenerator حجمی از هارد کم نمیکنه و آسیبی به اطلاعات وارد نمیشودنقل قول:
با کابل خودش ؟نقل قول:
با کابل خودش زدم دیگه.
هم توی پورت usb2 وهم تویusb3.ولی همونجوریه.صدا نداره.
این نرم افزار WD Smart Ware شناختش ولی موقع فرمت با نرم فزار WD Quick Formatter پیغام ارور میده که فریم ور هارد یه چیزیش هست.
چه جوری میتونم فریم ور هارد رو آپدیت کنم ؟
باید برین سایت سازنده هارد فریم ویرشو بگیرید و نصب کنیدشنقل قول:
سلام
ببخشید من یه هارد 500 گیگ دارم که یه درایو ntfs روش هست و حدود 70 درصد هارد هم اطلاعات هست
مشکلی که دارم اینه که موقعی که میخوام اطلاعات رو اجرا کنم یا کپی کنم هارد یه صدایی میکنه و انگار هارد ریست میشه و سیستم هم برای چند ثانیه تا چند دقیقه هنگ میکنه
فکر میکنم از هد هارد باشه ، هاردم گارانتی نداره دیگه میشه بدون گارانتی داد یه جا تعمیر کنن؟
با این وضع هارد هم نمیشه هارد خرید ، اگه ممکنه راهنمایی کنید یه جوری هارد رو نجات بدم
یکی میگفت ممکنه مشکل از تنظیمات پاور ویندوز 7 باشه( تنظیمات روی بالانس هست ) یا پاور سیستم ( پاورم green eps 435 w هست )
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون و متشکر
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجانقل قول:
سلام ممنون از پاسخ این عکسی که فرمودید
سکتور های خراب یا مشکل دار رو نمیشه یه جوری یا از کار انداخت یا تعمیر کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .یه مشکلی برا هاردم پیش اومده.که سیستم باهاش بوت نمیشه و روی Verifing dma pool data وامیسته.با هازد دومم که بوت میشم و توی Disk Management که نگاش میکنم درایو c رو به اندازه 931 گیگ زده که این اندزه کل هاردمه!در صورتی که اندازه واقعی 50 گیگه.با برنامه اهی تعمیر Mbr هم رفتم، درست نشد چیکار کنم.؟ البته با برنامه HDAT2 که رفتم از بوت و MBR اش ارور گرفت.چه جوری فیکسش کنم.
آقا من الان هارد را گذاشتم با hdd regenerator رو scan and repair هنوز 200 مگ بیشتر نرفته ولی 13 تا delay پیدا کرده ولی هنوز بدسکور روی صفره
این delay چیه؟
ویرایش : 1062 mb رفته و delay به 37 رسیده
ویرایش2 :از تقریبا ۲گیگ که رد کرد سرعت اسکن 1000 برابر شد و delay ثابت مونده رو 41
DELAY یعنی مدت زمان دسترسی به اون سکتورها از زمان استاندارد کمتره اگه با نرم افزار HDD REGENERATOR اون DELAY ها درست نشد هارد رو LOW LEVEL FORMAT بکنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید در غیراینصورت مشکل میتونه از هد باشهنقل قول: