مودمی هست که هم سیم کارت بخوره ، هم TD LTE با فرکانس 3.5 گیگا رو ساپورت کنه ؟
Printable View
مودمی هست که هم سیم کارت بخوره ، هم TD LTE با فرکانس 3.5 گیگا رو ساپورت کنه ؟
محض اطلاعات!!!!!! سرعت LTE معمولی که تو ایران هست (نه LTE Advanced ) ورژن 4 هست با 150 مگابیت دانلود و 50 مگابیت آپلود و با ورژن 6 یا همون CAT 6 برای دانلود 300 مگابیت و آپلود 50 مگابیت هست که ورژن 6 تو ایران نیستنقل قول:
LTE Advanced هم تا 1 گیگابیت سرعت دانلودش میره بالا
4G (4G LTE) is the fastest speed that's widely available in the UK right now. It offers typical download speeds ofنقل قول:
14Mbps and THEORETICAL ones of 150Mbps .
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
حذف شود.
خواستم بگم گه دو روزه فورجی رو توی شهرمون قطعه که الان دیدم خوشبختانه دوباره روشن شده
سلام دوستان میخواستم بدونم مودم mr6400 از نظر قدرت دریافت سیگنال در چه سطحی هست و آیا فرقی با انتن دهی گوشی میکند یا نه ؟
با چه گوشينقل قول:
معمولا مودم ها با اينكه ظاهرا مقدار عددي كيفيت بهتر نشان ميدهند ولي از نظر سرعت با گوشي تقريبا برابر هستند
ولي مودم هاي رده بالا مثل موردي كه ذكر كردين بله كيفيت و قدرت بالاتري داره چون آنتن فورجي جداگانه داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان برا دانلود کدوم بسته رو پیشنهاد می کنید؟
تازه اینترنت ایرانسل رو راه انداختم از کدهاش اطلاعی ندارم!
صبح يا شبنقل قول:
برنامه ايرانسل من رو نصب كنين
صبح ٥ گيگ ٦ تا ١٢ ماهانه ٣ تومان
شب هم ساعتي ها
مرسی از جوابتنقل قول:
این بسته ساعتی ک گفتین حجمی هست یا نامحمدود؟؟
طرح های یک ماه چی پیشنهاد می کنید؟ مثلا یک طرح یک ماهه بگیرم و برا دانلود از طرح های ساعتی استفاده کنم؟ شدنی هست؟
به اسم نامحدوده ولي سقف حجمي دارهنقل قول:
مثلا ٣ ساعته فكر كنم ٦٠ گيگ ولي معمولا نميتونين به سقف برسين
اره
ايرانسل من رو نصب كنين تمام بسته ها رو داره
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
این هم تست سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید یک مودم تهیه کنم.
سرعتت ارزش مودم گران رو نداره هانقل قول:
فورجي
با تحقيق برو جلو
بچه ها این مودم رو پیشنهاد دادنHuawei Wingle E8372 4G WiFi Router باید سیم کارت 4g تهیه کنم و از لحاظ سرعت اون رو هم تست کنم
والا فعلا با توجه به وضع این مخابرات ... این بهترین سرعتی هست که تو این منطقه ک هستم دیدم خخ
اره خوبهنقل قول:
اميدوارم موفق باشي و لذت ببري
نقل قول:
پیروی این پست قبلی....با کمک گرفتن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین نمونه آنتن رو ساختم....
لوله آب، مال بیشتر از 10سال پیشه...برای همین داغون بودش و تاب داشت و خم هم هستش...برای همین المنت هام رو سرجای خوشدون Fix نکردم....گذاشتم که یه لوله آب نو بگیرم و المنت ها رو اونجا استفاده کنم.
عکس های بیشتر تو اسپویلر
محتوای مخفی: تصاویر آنتن یاگی اودا - دستساز
کانکتور TS-5 یا همون CRC9 اون کاملاً دستسازه....بهترین نمونه کانکتور دستسازی که تو یه سایت فیلیپینی دیدمش و دو دقیقه ای درستش کردم :n20:
P.S
البته این کانکتور رو هم میشه برای TS-9 هم ساخت...
من هنوز مودم ندارم که تست ـش کنم :n30: ولی خوب دوست داشتم که یکی درست کنم :n31:
واقعاً جای تحسین داره ولی تا اونجایی که میدونم و در یکی از آموزشها هم گفته شده بود المنتها باید حتماً آهنی باشه یعنی وقتیکه از آهنربا استفاده میکنید باید بهش بچسبه . بنظر میرسه المنتها در عکسهایی که گذاشتید از جنس مس باشه .نقل قول:
نکته بعدی driven element که مهمترین قسمت آنتن هست کجاست ؟ و همچنین reflector که قبل از Driven Element نصب میشه ؟
Driven Element باید به شکل زیر باشه .
درود اول در مورد جنس المنت ها بگم...نقل قول:
من نمونه های زیادی از آنتن های یاگی اودا اوردم....از فلزهای مختلفی استفاده کرده بودن....از آهن، مس، المینیوم و حتی برنج
تمام این فلزها به سه صورت لوله ای و مفتولی (سیم برق) و ورقه ای استفاده شدن....خواستی، نمونه هاش رو از آرشیوم آپلود کنم....
ولی، این رو همه دیگه میدونم که تمام آنتن های TV های قدیمی که یک نمونه آنتن یاگی اودا ـس، از جنس آلمینیوم هستن، اون هم فقط بخاطر مقاومت بالای آلمینیوم در برابر خوردگی و زنگ زدن.
من از مس استفاده کردم...چون لوله های آلمینیومی که داشتم، قطر کافی رو نداشت.
اما در مورد Driven......بودن Driven به اون شکل بیضی مانند....تو آموزش هایی که دیدم الزامی تو همشون نبوده....
از آموزشی هم که استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـ..... Driven اون بیضی شکل نیستش
P.S
شاید یه نمونه مفتولی اون رو با سیم 1*2.5 که نمونه هاش رو دیدم....بعداً درست کنم.
سلام.
دوستان سیمکارت پیام رسان ایرانسل 4G هم داره؟؟
تو سایتش چیزی ننوشته بود.
مشکل حل شد حذف شود
بسته چي خريدينقل قول:
بسته قبلي چي بوده
به اميد ايراني آزاد و آباد
نقل قول:
مشکل از ساعت فعال سازی بسته بود مجبور شدم دوباره بسته بخرم.
این ساعتی که تعیین کرده واقعا افتضاحه.
دوستان این مودم Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router قابلیت پشتیبانی از کدهای ussd را داره یا نه؟
الحمداللهنقل قول:
نه ____نقل قول:
امشب نمیذارن بسته نامحدود بگیری :|
میگن بروز رسانی داریم :|:|:|:|تا 8 صبح طول میکشه...
برو آقا جان خدا روزی بی سواد ها و اسپمر ها رو جای دیگه بده برو یه بچه پیدا کن باهاش سر به سر بذار نه افراد این تاپیکنقل قول:
کسی تو این تاپیک دنبال وقت تلف کردن نیست مثل شما
نقل قول:Unlocked ZTE MF920 (Megafon MR150-5) 4G LTE Mobile WiFi Router
سلام مجدد .نقل قول:
Gain آنتنی که ساختید حدوداً چند dB هست ؟ یه آموزش ساده تر پیدا کردم با شش المنت .
اندازه های المنت و فاصله هاشون برای باند 1800MHz در PDF زیر مشخص کرده .
اینو بسازم بهتره یا اونی که شما ساختید ؟
يوتيوب بازه
ديگه كجا باز كرده
یوتیوب کلا بازه نه فقط برای نت ایرانسل
باز میبندنش. امکان نداره رفع فیلتر بشه:n37:
مخابرات كه بستهنقل قول:
از اول هم بسته بوده
ولي صبا نت چند روزي باز ميكنه شاتل هم موردي
شاتل هم شيلتر
تكراري
حذف
طبق چیزی که تو خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته....gain power آنتن 14dB قدرت داره....نقل قول:
من خیلی اطلاعات تو بحث امواج ندارم....ولی تو یاگی آنتن ها که تحقیق کردم...هر چی طول آنتن و تعداد المنت ها بیشتر میشه، قدرت dB هم افزایش پیدا میکنه....اگه یه سرچی کنی...ماشین های انلاین هست که میتونی این قضیه رو توش تست کنی....
این مثلاً یه نمونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P.S
خواستی میتونم توضیح بدم که چطوری ماشین حسابش کار کنی....
اون دوتا لینکی که گذاشتید رو قبلاً دیدم....به نظرم توان آنتن ـه کمه.....طول آنتی که PDFـش رو برای باند 1800دادید...13سانته.......انتنی که من درست کردم تقریباً 50سانته...!!
دوستان اپليكيشن ماي ايرانسل شما كار ميكنه؟؟ مال من از ديشب قاطي كرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکلی ندارهنقل قول:
با این که پینگ پایینه ولی وبگردی اصلا مطلوب نیست نیاز به تغییر dns و چیزی هست ؟ کسی چاره ای داره ؟
وزیر ارتباطات گفت: در تلاشیم تعرفه های اینترنت را با مکانیسم مشخص کاهش دهیم که بستگی به تصمیم گیری امشب کمیسیون تنظیم مقررات دارد اما این کاهش تعرفه کمتر از ۱۵ درصدی که قول داده بودم نیست.
محتوای مخفی: دکل
این دکل مال ایرانسله؟.......وضعیت ـش چطوره؟
TD LTE ایرانسل کی راه میفته ؟
خیلی از سایت هاش رو راه اندازی کردن ولی هنوز روشن نشده خودشون هم که هیچی نمیگن میگن معلوم نیستنقل قول: