طرح غزال دو نوع هست یا مدت زمان اشتراک رو افزایش میده یا سرعت و پهنای باند، دقت کنید کدوم طرح انتخاب میکنید.
Printable View
طرح غزال دو نوع هست یا مدت زمان اشتراک رو افزایش میده یا سرعت و پهنای باند، دقت کنید کدوم طرح انتخاب میکنید.
سلام و درود، دوستان من از چند تا سایت داخلی که IP هاشون رو نیز چک کردم و سرور داخلی بودند دانلود انجام دادم، ولی همیشه تو پنل مخابرات ترافیک داخلیم رو صفر می زنه !!! مشکل از کجاست ؟؟
طرحی که دارم : طرح غزال پس پرداخت 4M با سرعت چهار برابر 12 ماهه(ADSL)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مخابرات هیچیش درست کار نمیکنه برای من فقط از ترافیک بین الملل کم میشه. مهم نیست چیکار کنم :n02:نقل قول:
من به بازرسی شکایت کردم برای همین موضوعنقل قول:
یه هفته بعد از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و طرف گفت فعلا مخابرات امکان تفکیک داخلی و خارجی رو نداره و همه رو بین المللی حساب می کنه.
عجب !! خب باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کرد، من شکایت رو ثبت میکنم و در صورت جواب دادن ، اینجا اطلاع میدمنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
,خوب مشکل چی هستش حالا یه دفعه به نفع کاربرا شده تفکیک نمیشه میخوایید شکایت کنیدنقل قول:
الان ۴۰ گیگ حساب میشه یا ۲۴۰ ؟؟ من فکر کردم فقط ۴۰ گیگ ترافیک بینالملل حساب میشه!!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
240 گیگ حساب میشه و فکر کنم اگر 40 گیگ بین الملل باشه 160 گیگ حجم داریدنقل قول:
اگر چک کنید خودتون میبینید چه داخلی چه خارجی دانلود کنید به صورت معمولی همون 1 به 1 کم میشه از حجمتون
ولی باید حواستون باشه هر چند روز چک کنید یهو به هوایه این موضوع بدون چک کردن دانلود کنید تا حالا که اینجوری بوده
دقیقا ولی چرا جلوشون هیچی ننوشته کدوم سرعته کدوم زمان فقط ماهو نوشته از 4 ماه تا 16 ماهنقل قول:
قبل از خرید با ۲۰۲۰ تماس بگیر ازشون بپرسنقل قول:
به نفع کاربر نشده. کل مصرف رو خارجی حساب می کنن. یعنی همون ماهی 40 گیگ رو میدن. چیزی به اسم 4 برابر حجم داخلی وجود نداره در مخابرات.نقل قول:
من که نگاه کردم اینطور نبودش و 4 برابر کم نمیکرد. از 160 گیگ حجمی که داشتم هر چقدر دانلود کرده بودم همونقدر کم میکردنقل قول:
این مخابرات کلا قاطی داره انگارنقل قول:
برای هر کی یه جوری حساب می کنه
من که 6 ماهه گرفتم ماهی 40 گیگ ترافیک بهم داد که کلا شد 240 گیگ برای 6 ماه و هر چی هم استفاده کردم از همین 240 گیگ کم شد، استفاده داخلی رو هم زده بود صفر
ولی اونی که از بازرسی زنگ زده بود علنا گفت که فعلا مخابرات امکان تفکیک ترافیک رو نداره و در حال حاضر کل مصرفتون خارجی حساب میشه
6 ماهه چه سرویسی گرفتی؟ احتمالا 512 گرفتی که 10 گیگ بین الملل و با داخلی 40 گیگ میشه و درستهنقل قول:
کاش طرح غزال میگرفتی
دوستان این طرح غزال مگه حجمش ماهانه نیست؟
برای من حجم تموم شده یک ماه هم تموم شده ولی حجم ماه جدید برام اعمال نشده
این مشکل منم هست. اگه راه حل پیدا کردی اطلاع بده لطفانقل قول:
دوستان چند روزه همش قطعی دارم
چراغ مودم میره و میاد
شما هم مشکل دارید؟
سلام. بله. منم دارم. مشکل از خودشون هست.
تعداد قطعی تو 24 ساعت متاسفانه زیاد است.
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
طرح غزال 1 مگابیت 6 ماهه گرفتم که سرعت 4 مگابیت میده. ماهی 40 گیگ حجم که جمعا میشه 240 گیگابایت.نقل قول:
نقل قول:
پس شما دوستان چیکار میکنید حجم اضافه میخرید؟نقل قول:
کلا مخابرات هیچی اون شفاف نیست و رو حرف هیچکس نمیشه حساب کرد من که جرات ندارم سالانه بخرم
اگر اینو گرفتی که 60 گیگ بین الملل باید داشته باشی که با داخلی 4 برابر میشه 240 گیگ درماه باید بهت بده چون تو طرح زده حجمش ماهانه هستشنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
زنگ نزدید 2020 بپرسید قضیه چی هستش
منم میخوام 6 ماهه بگیرم طرح غزال
اینجا نوشته 6 ماهه 1 مگ طرح غزال ماهی 240 گیگ داخلی و 60 گیگ خارجی میده نه اینکه 240 گیگ برای کل 6 ماه باشهنقل قول:
البته من هنوز غزال نگرفتم دوستانی که گرفتن بگن چجوریه سرمون کلاه نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه شد....
عزیز من غزال دارم الاننقل قول:
هر حجم داخلی داشته باشی تقسیم بر ۴ میشه حجم بین الملل
مثلا ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
شما کدوم طرحش رو دارین ؟ اگه میشه سرعت دانلود و شهرتون هم بگیدنقل قول:
بعد واسه شما هم این مشکل برای تفکیک اینترنت داخلی از خارجی وجود داره؟
نقل قول:ظاهرا همین که شما میگید درسته و 240 گیگ ماهیانه است و کل ترافیک رو خارجی حساب می کنن.نقل قول:
موقع انتخاب سرویس چون من 6 ماهه گرفتم و نوشته بود 240 گیگ، تصورم این بود که 240 گیگ برای کل 6 ماه هست.
این کارمندای مرکز مخابرات هم که کلا تعطیلن از هیچی خبر ندارن.
تهران.سرویس ۱۲ ماههنقل قول:
۴مگ با سرعت ۴ برابر که میشه ۱۶ مگابیت دانلود
۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی برای هر ماه.
سرعت آپلود هم ۱ مگابیت.
سرعت دانلود بین ۱.۷ تا ۲ مگابایت هست برای من.
منم هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه.
این بحث جدیدی نیست و مدت هاست تو همینجا در موردش صحبت شده به کرات.
سلامنقل قول:
من هم می خوام همین طرحی که شما گرفتید رو بگیرم.
همه این مواردی که توش نوشته، درسته و رعایت می شه؟ البته به جز تفکیک داخلی با خارجی که همش خارجی حساب می شه.
یعنی سرعت 4 برابر و سرعت 16 مگ می شه و ماهی هم 175 گیگ؟
شما 523 هزار تومن پول دادید؟ درسته؟
سلام.سرعت که ۱۶ مگ تحویل میدن ولی شما اول ببینید خطتون کشش داره که این سرعت رو بگیرید.نقل قول:
حجم هم هر چقدر گفته شده بهتون داده میشه. البته من تا حالا به مرز حجم ماهانه نرسیدم .ببینم اگه بیشتر مصرف کنم چیمیشه.
من پس پرداخت هستم و روی قبض برام میاد .که اونم خودش یه داستانیه که قبلا اینجا مطرح شد از گند کاری مخابرات.
شما اگه میتونید پیش پرداخت بگیرید هر طرحی که میخواید رو.
ممنون از پاسختون ... من الان اینترنت 16 مگ مخابرات دارم. طرح قدیمی طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه داشت. تا 2 روز دیگه تموم می شه.نقل قول:
اگر سرعت 16 مگ بدن و حجم هم نهایت همش همون خارجی حساب بشه و ماهی 175 گیگ بدن. می گذرونم.
چون اینطوری ماهی حدود 43 هزار تومن می افته. بد نیست.
من می خوام پیش پرداخت رو بگیرم که کلا طبق جدول برای یکسال می شه 523 هزار تومن
بله منم از اون طرح تابستان داشتم . برای چند سال پیش بود.نقل قول:
دیگه شبانه تعطیل شد .سرعتشم کم بود.حجم ماهانه هم خیلی کم بود.منم اینو گرفتم.
ایشالا که بگیرید و برای شما خوب سرویس ارایه کنن.
حتما پیش پرداخت بگیرید که قبض نجومی براتون صادر نکنند.
من تازه طرح غزال رو گرفتم.نقل قول:
قبل از این نسیم داشتم که اونم همینجوری بود و تو 3 ماه که داشتم ترافیکم ثابت 700 گیگ بود و ماهیانه به من 700 گیگ نداد.
منتها چون تو اون مدت زیاد دانلود نداشتم و ترافیکم باقی موند من پیگیری نکردم. اما قاعدتا باید هر ماه ریست بشه.
ممنون دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
طرح غزال من سر وقت ریست شد. دقیقا 360 گیگ بین الملل بود. بزنیم به تخته بشدت راضیم. نمی دونم مشکل شما چیه.
360 گیگ با 8 مگ سرعت ماهی 25 تومان یا 2 دلار... از همه جا ارزون تره. قطعا این برداشته می شه :n14:
سلام
من دیشب سرویس 4Mb با سرعت چهار برابر که می شه 16Mb طرح غزال با حجم ماهیانه 720 داخلی یا 175 خارجی به مدت یکسال رو خریدم که قیمتش شد 523300 تومن.
همون دیشب برای 7 ساعت گذاشتم دانلود کرد. که حدود 23 گیگ دانلود شد. امروز توی پنل کاربری دیدم که همون 23 گیگ از 720 گیگ کم شده نه 4 برابر!
خواستم بگم تا دوستان اطلاع داشته باشن. چیزی هم که دانلود کردم فیلم و سریال بود اون هم از یکی از سایت های معروف فیلم و سریال
اگر کم کردن حجم از 720 گیگ باشه و 4 برابر کم نکنه، با این قیمت ماهی 43 هزار تومن خیلی عالی هست.
امیدوارم در ادامه همین طور باشه
این طرح غزال رو تهران نداره؟!نقل قول:
چون تو پنل من نیست اصلا! و فقط طرحهای اصلی هستش
اگه هست چه جوری باید دسترسی پسدا کرد به طرح هاش؟!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
من تهران هستم. شما توی قسمت " خرید/راه اندازی بسته اولیه" یا " تغییر سرویس" می تونید بسته ها رو ببینید.نقل قول:
نوشته کمپین غزال
والا من یه ۲۰ روز پیش که دیدم نبودنقل قول:
باز امروز نگاه میکنم
میشه یه عکس بزارید؟!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk