شما از تاریخی که به خدمت اعزام میشید پرونده بسیجتون راکد میشه تا موقعی که خدمتتون تموم بشه....نقل قول:
Printable View
شما از تاریخی که به خدمت اعزام میشید پرونده بسیجتون راکد میشه تا موقعی که خدمتتون تموم بشه....نقل قول:
ممنون بابت پاسخ گوییتوننقل قول:
پس کلا این 6ماه فعال به دردم نمیخوره؟
سلام دوستان ببخشید من خیلی سریع میخوام برم سر اصل مطلب
من 35روز پیش برای بیماری واریکوسل به بهداری مراجعه کردم و بهداری منو به دکتر و دکتر هم منو به بیمارستان معرفی کرد اما بهداری بدلیل آماده باش بودن نفرستاد و قرار شد بعد از تعطیلات عید برم بیمارستان اما بعد از عید منواز پاسگاه به راهنمایی و رانندگی فرستادن ولی وقتی خواستم از اینجا اقدام کنم مانع شدن و با اصرار من اومدم پیش جناب رئیس که ایشون هم مانع شد. بعد از این من تصمیم گرفتم خودم به بیمارستان خصوص مراجعه کنم برای همین نامه بهداری که قرار بود منو بفرسته رو برداشتم و اومدم بیمارستان (یجورای فک کنم فرار محسوب میشه) الان چی میشه
4-5 روز فرار اینجوریی جریمش چیه ؟
من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم
لطفا جواب بدین
please
please
سلام
من امروز آموزشیم تموم شد خدا رو شکر ک ب خوبی تموم شد. مالک اشتر بودم.الان افتادم راهنمایی و رانندگی تهران.فقط از دوستان کسی میدونه ک چ جوریاست؟خوبه یا نه؟اصلا پستاش چ جوریه؟و...
راستی به ازای هر 100 کیلومتر چقد مرخصی میدن؟
سلام.
ميخواستم بدونم اعزامي هاي اسفند رو ميتونن بيشتر نگه دارن به خاطر تعطيلات زيادشون؟ يني ممكنه تا اول ارديبهشت ترخيص نشن؟
سلام
من اموزشی 01 و دوره کد شیراز بودم اگه سوالی راجع به 01 یا مرکز پیاده شیراز دارین در خدمتم.
نه 6 ماه به درد نمیخوره.نقل قول:
نه خیرنقل قول:
تعطیلات و مرخصی و .... جزو آموزشی حساب میشه
(میتونستن نزارن بیایین، حتی یک روز. حالا که لطف کردن، دیگه جزو خدمت حساب میشه)
در ضمن
از اول اردیبهشت گروه جدید میان.
نقل قول:
دوستان یکی منو راهنمایی کنه چیکار کنم حالا ؟
شیراز چطور بود؟نقل قول:
الان کجا افتادی ؟
سلام
خدا رو شکر دوره اموزش ما هم تموم شد(مرکز شهید دستغیب ناجا)
تقسیمات هم انجام شد
کسی از دوستان درباره تقسیمی که تو مراکز استان (ستاد فرماندهی فارس) میشه اطلاعی نداره که رو چه حسابی هست؟
و اینکه چقدر احتمال داره شهر خودمون بیوفتیم؟
سلام
یکی از دوستان من افتاده سپاه اردکان یزد
دوستان میدونن چی جور جایی؟ سخت میگیرن؟
تقسیماش بیشتر کجا هست؟
سلامنقل قول:
تقریبا ۸۰ درصد سربازا شهر خودشون در جاهای- پلیس راه شمال فارس(اصفهان) -پلیس راه جنوب فارس(لارستان) -پلیس راهنمایی رانندگی شیراز خیابان شهناز -مجتمع شهید فعال برای تقسیم در جاهایی مثل پاسگاه ها و نقاط اداری تقسیم خواهند شد
ما رو که دیگه میشناسی :-|نقل قول:
یه آدرس بده بشناسیمت
بعد از تموم شدن دوره آموزش برای فرد دیپلمه در نیروی انتظامی چه درجه ای تعلق میگیره ؟ این فرد میتونه تو یگان بره درس بخونه و فوق دیپلم یا لیسانس رو بگیره ؟ برای گرفتن فوق دیپلم فقط 2 واحد کم داره !
شما در همه مراحل باید سلسله مراتب رو رعایت کنید.نقل قول:
اگر جواب نگرفتید از بخش های قوی تر دیگه کمک بگیرید. مثلا عقیدتی سیاسی. عقیدتی سیاسی معمولاً زورش زیاده و روی این مسائل حساسه!
اگه شما بی اجازه از یگانتون برید معمولا بستگی به فرمانده داره. احتمالا بازداشتتون میکنن. اضافه خدمت برای روزای که نیومدین! اگه بیش از 15 روز بشه فراری محصوب میشید و خودشون میان دنبالتون! و عواقب بدی داره این کار! هم جریمه هم زندان ( البته خریدنی هست) اضافه خدمت و ...
سرباز معمولینقل قول:
خیرنقل قول:
این فرد میتونه تو یگان بره درس بخونه و فوق دیپلم یا لیسانس رو بگیره ؟ برای گرفتن فوق دیپلم فقط 2 واحد کم داره !
شیراز عالی بود بعدش دوباره افتادم 01 شرح مختصرشو اینجا نوشتم:
[لینک حذف شد ]
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
من الان توی اون یه سال بعد از فارغ التحصیلی که وقت داریم دفترچه بفرستیم هستم و دقیقا تا 31 شهریور وقت دارم
چون وضعم یه جوری هست که احتمالا انشالا دوباره دانشجو میشم از اول مهر میخوام دفترچه رو آخرا بفرستم که تا واسه اعزامم دوباره دانشگاه نامه ش رو تا اون موقع بزنه و دوباره معافیت تحصیلی بگیرمو نرم سربازی
الان با توجه به شرایطم برای معافیت پزشکی اقدام کردم (چون نباید در حین تحصیل باشی) و سوابق و اینارو از بیمارستان ها جمع کردم و به مرحله ای رسیدم که میگن برو حالا یه برگه ای از تو دفترچه هست پست کن یا یه همچین چیزی، که بررسی کنیم معاف میشی یا نه
من که ازشون پرسیدم گفتن الان خیلی سخت شده معافیت پزشکی و شما هم احتمالا معاف از رزم میشی و گفتن الان اینو پست کنی اگه صلاحیت معاف شدن نداشته باشی میبرنت خدمت بنابرین من ترسیدم و در همین مرحله متوقف شدم:n29:
با توجه به اینا و اینکه پسر دایی خودم دقیقا به همین دلیل مشکل خودم 3 یا 4 سال پیش بدون هیچ پارتی بازی با مراحل قانونی معاف پزشکی شد (یعنی میخوام بگم مورد من قبلا معاف میشدن) نظر شما چیه حالا؟؟ چه کار کنم؟؟ راهی هست به نظر شما؟ بفرستم دفترچه یا نفرستم؟؟
دوستان لطفا کمک کنید وقتم زیاد نیست
اگه سوالی داشتین یا موردی هست بگین تا بیشتر توضیح بدم
خیلی خیلی ممنون:n16:
سلام .
اگه کسی چشماش ضعف باشه وبه همین خاطر کارت معافیت پزشکی داشته باشه میتونه گواهینامه رانندگی بگیره یا نه؟
دوست عزيز با رئيس «عقيدتي سياسي» يگانتون يا «حفاظت اطلاعات (116)» يگانتون تماس بگيريد و مشكلتون رو بگيد مطمئن باشيد كمكتون مي كنن .نقل قول:
همون طور که خودتون گفتید احتمال داره معاف نشید پس ریسکه.:n13:نقل قول:
هرچند احتمالا در صورت معاف نشدن هم میتونی با آوردن نامه از دانشگاه معافیت تحصیلی بگیری ولی بهتره مستقیم بری سر درس.
مورد شما هم که قبلا معاف میشده چی بوده؟
اگه جز معافیت های داءم باشه (چشم . پای پرانتزی و ... ) که الانم همونه.
و اگر شامل معاف از رزم بشه درآینده هم همون خواهد بود و تغییری نمیکنه.
مشکلی ندارهنقل قول:
سلام محمد جاننقل قول:
بزرگوار یه سرچ کوچیک میزدی امین جان یه پست زده که توضیحات جامعی راجع به اونجا داده
آها پیداش کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز
اگه پذیرش گرفته باشه میوفته همون جایی که پذیرش شده ، اگه هم پذیرشی نباشه احتمال خیلی زیاد میوفته شهر خودش مگه اینکه شهر خودش پادگان هوافضا سپاه نداشته باشه مثل استان مازندران!
پادگانش از لحاظ امکانات چیزی کم نداره
سختگیری هم بستگی به دوره داره، یه دوره در حد مرگ سخت میگیرن یه دوره هم میشه هتل! (مثلا به دوره ما و قبل ما خشم شب زدن در حد لالیگا! اما چند دوره بعد ما از خشم شب خبری نبود!)
نقل قول:
یعنی منو الان بازداشتگاه میبرن بخاطر این 4-5 روز ؟ چند روز باید تو بازداشتگاه باشم؟ الان فردا خودم معرفی کنم کجا برم تا کمتر جریمه بشم یا بازداشتگاه نرم ؟
من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم میتونن مانع بشن که نیام کمیسیون ؟
میتونن مانع از ادامه تحصیلم بشن ؟ من دانشجوی انصرافی مقطع لیسانس بودم؟
دوستان خواهشن جواب بدین :n28:
:n28::n14::n14::n28::n28:
خوب اول اینکه شما اشتباه کردید که اصن فرار کردید!نقل قول:
من خودم لیسانس کامپیورت داشتم ولی واسه خاطر اینکه موقع فارغ التحصیلی کلا مدرک به مشکل خورد بخاطر اینکه سرباز بودم گفتن باید بری سربازی برگردی تا بهت مدرک بدیم
من با مدرک دیپلم رفتم سربازی ولی اونجا بین بقیه خودم رو نشون دادم تا کارم راحت تر شد و خیلی خیلی بهتر از بقیه درجه دارا میرفتم و می اومدم!
اول اینکه شما فردا برید پادگانتون. قبل از هرچیزی بیر پیش فرمانده عقیدتی سیاسی بهش بگین. اونا معمولا منصف هستن . یگان ایمنی ( اسم یادم رفته ) اونم بود. البته عقیدتی مهم تر هست!
برید مسئله رو باهاش در میون بگذارید.
بازداشتگاه جای خاصی نیست.
من 3 4 بار رفتم بازداشتگاه. مثل خوابگاه میمونه یکم فرق داره فقط! واسه ما که اینطوری بود!
شما پرفوسور انصرافی هم باشین تو برگه تون خورده دیپلم پس فرقی نمیکنه
به نظرم شما خدمتت رو تموم کن. بعد برگرد و درست رو تموم کن. اصلا دنبال فرار کردن و اینا نباش.
من امیدوارم مشکل شما حل بشه اما با فرار کردن هیچ مشکلی حل نمیشه !
سلام.
یه توصیه کنید به کسی که 2 روز دیگه داره میره سربازی و از نظر بدنی داغونه!!
نه می تونه بارفیکس بزنه نه شنا بره نفسش هم کمه پاشم زیاد بالا نمیاد :n29:
سلام.
یه توصیه کنید به کسی که 2 روز دیگه داره میره سربازی و از نظر بدنی داغونه!!
نه می تونه بارفیکس بزنه نه شنا بره نفسش هم کمه پاشم زیاد بالا نمیاد :n29:
لازم نیست حتما دقیق و استاندارد اون چیزی که میگن رو انجام بدی.نقل قول:
ساده ترین راهش برا اینکه بهت گیر ندن اینه که هر مدلی تونستی حرکات رو انجام بدی و فقط اونی که خواستن رو تموم کنی. میگن اشتباهه درست برو ولی گیر زیاد نمیدن.
هر موقع هم نتونستی بری به طرف نگو نمیتونم و نمیشه و ... چون روت قفل میکنن . یعنی تابو میشی.
رژه هم بستگی داره که چطور باهاتون تا کنن و اگه نتونی درست بری هم برا رژه اصلی روز آخر آموزشی میفرستنت حمالی که خیلی بهتر از رژه رفتنه.
در کل به خودت فشار نیار حالا میخوای سالم باشی یا مشکل داشته باشی
امیرمحمد جان خیلی ممنون بابت جوابتنقل قول:
مورد من در رفتگی مکرر شانه هست که تا به حال بالای 10 بار در رفته و عمل هم نکردم تا حالا برای بهبودش
با یه ام آر آی همه چی معلوم میشه البته همونطور که گفتم سوابقم رو از بیمارستان ها گرفتم
پس یعنی شما میگید با قضیه معافی پسرداییه خودم بابت این قضیه باز هم امکان معاف نشدن من هست؟:n28: یعنی نفرستم؟
من خودم یه پیشنهاد دارم البته نمیدونم درسته غلطه چه جوریه
به نظرتون چطوره اون آخرا بفرستم (قبل 31 شهریور مثلا تیر یا مرداد) بعد تا اینا بررسی کنن و از این حرفا منم دوباره محصل شم بعد اگه معاف شدم که هیچ اگه نه که خوب نامه میبرم براشون
اگه شما هم موافقید با پیشنهاد من به نظرتون حدودا کی بفرستم؟ یعنی مثلا بررسیشون چقدر طول میکشه؟ که نشه یه هو زود بگن نه پاشو بیا برو خدمت حالا
سوال بعدیم اینه که حالا اگه ما دانشجو شدیم و اینا بررسیشون بیشتر طول کشید (یعنی مهر به بعد) بفهمن اشکال داره؟ چون نباید محصل باشی موقع اقدام برای معافیت
ممنون
نقل قول:
این مورد شما یه جورایی تجربی هست و یکی باید امتحانش کرده باشه .
مطمءن نیستم که مشکل شما معاف داءم هست یا نه:n13:( دوستان راهنمایی کنید ) . ولی با این تفاصیل فکر میکنم در این فرصت چند ماهه ای که شما دارین بهتره پیش چنا از این دکترای آگاه بری و بپرسی که معاف میشی یا نه.
اگر هم بخوای اقدام کنی با فرض اینکه مهر ماه مهلت ثبت نام دانشگاه هست فکر میکنم حداقل اواخر تیر و حداکثر اواسط مرداد زمان مناسبی برای پیگیری وضعیت خدمتت هست.
نقل قول:بیماریهای استخوان (اسکلت)بند17-دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به 2 رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن.م و یا مورد وثوق) عمل شده و نشده معاف دائم.
دوستان.
دست من و شما نیست که معاف بشین یا نشین
فقط شما موقع ارائه مدارک جهت اعزام به خدمت حتمن وقتی پیش دکتر میرید اعلام کنید که مشکلتون چی هست و اون در صورت نیاز درخواست میده که آزمایش بدین. البته واسه اینکه بهونه نیاره اگه عکسی آزمایشی داشته باشین که نشونش بدین خیلی بهتره چون روند کاری جلوتر می افته !
بهر حال درستش اینه که حتمن اعلام کنید به دکتر.
من مشکل در رفتگی لگن داشتم. ینی پام رو تا یه حد بیشتر نمیتونم بیارم بالا. می آوردم باالا انقدر درد میگیره که می افتم زمین
من نرفتم پی گیری کنم .دکتر هم میگه سالمی ؟ گفتم آره. بعدش این موضوع انقدر واسم گرون تموم شد که اشکم رو تو زمان رژه در آورد واقعن
خوب دوستان خیلی ممنون از همگی
پس با توجه به اینا و اون بند 17 که جالب بود من همون اواسط مرداد میفرستم دیگه به امید خدا ببینیم چی میشه
فقط چیزی که مطمنم اینه که 100 % مشکل رو دارم یعنی پیش چند تا از بهترین دکترها تو این ضمینه رفتم و کلی سی تی اسکن و ام ار ی و ازین حرفا کردم و مجموعا همه میگفتن که شما دیگه کارت از کار گذشته و حتی با عمل هم خیلی درست نمیشی یعنی باید زودتر اقدام میکردم برای بهبودش
به هر حال با همه این حرفا ترس من بیشتر از اینه که بخوان جلب بازی در بیارن و معافم نکن وگرنه به قول این دوستمون طبق دفترچه هم من صلاحیتشو دارم، 2 بار که هیچی 10 بارش هم دارم
سلام
پدر من دو سال پیش با ماشین تصادف کرد و الان دو سالی هستش که پدرم نمی تونه کار کنه
یعنی از لحاظ فیزیکی مشکلی نداره ولی چون دو هفته تو کما بود، از لحاظ مغزی و اعصابی بهم ریخته... خلاصه این که اصلا نمی تونه کار کنه...
از اونورم چون نمی تونه خرجی بده همسایه مون پیشنهاد داده بریم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره).
.
حالا اگه بریم تحت پوشش کمیته امداد، من از سربازی معاف میشم؟؟؟
در حال حاضر چون دانشجوام، فعلا تا 31 شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم ولی بعدش چی؟
.
لطفا مطلعان کمک کنن.
ممنون
امیدوارم پدرت سلامتیش رو بدست بیاره هرچه زودتر.نقل قول:
اما اگه شما تک پسر خانواده هستین میتونه کفیل پدرت بشی. کافیه یه نامه از وضعیت فعلی پدرت تهیه کنی. البته باید ثابت کنی که پدرت فعلا در وضعیتی هست که نمیتونه کار بکنه و خانه نشین هست.
مدارک رو جمع کن. از همین الان اقدام کن چون کار یک روز دو روز نیست.
بعد مدارک رو با مدارک خودت ببر نظام وظیفه. تا بررسی کنن و نتیجه رو اعلام کنن طول میکشه.
ولی احتمالش خیلی زیاد هست که معافیت کفالت بهت بدن!
ولی حتماً پیگیری کن و دنبالش باش!
پ ن : دوست من ترم اخر دانشگاه معافیت کفالتش رو گرفت!!!
سلامنقل قول:
امیدوارم حال پدرتون بهتر بشه
همونطوری که دوستمون گفت، معافیت کفالت ربطی به معافیت تحصیلی نداره و می تونید همین الان اقدام کنید
(گرفتن معافیت پزشکی برای خود مشمول است که لازمه تا معافیت تحصیلی تموم شده باشه)
یکی از دوستان 4 بار در رفتگی کتف داشت، عمل هم نکرده بود، پرونده پزشکی اش رو برد، ام آر آیريال سی تی اسکن و... معافیت دائم گرفت.نقل قول:
سلام.
پدر من مبتلا به سرطان لوزالمعده شده و همزمان با اون سرطان کولون (روده ی بزرگ) هم تشخیص داده شده !
مدتیه که به خاطر درد و ناتوانی ناشی از همین بیماری توانایی سر کار رفتن رو نداره!
نتیجه ی شیمی درمانی و دارو های گرانقیمت خوب و مثبت بوده و امید به بهبودی فوق العاده زیاده و البته بعد از این دوره های شیمی درمانی احتمال جراحی لوزالمعده برای خارج کردن غده زیاده ! و بعد از اون باید به مساله ی سرطان روده پرداخته بشه و علاوه بر اون مشکل کلیوی نچندان جدی هم پیدا کرده ! البته حقوق بازنشستگی هم داره ولی به خاطر این مریضی سر کار آزادش نمیره. حدود 60 سال سن داره و من هم 24 سالمه و تک پسر هستم ! سوالم اینه که این شامل از کار افتادگی میشه ؟! من میتونم برای معافیت کفالت و از کار افتادگی اقدام کنم ؟!
ممنون.
میشه بگین چه زمانی بود؟ یعنی تازگیا بود یا سال های پیش؟نقل قول:
دوستان ما هم هستیم...:n02::n02::n02:نقل قول: