ساعتهای 3 اینترنت شما ها یا مشهی ها قطع بود؟
Printable View
ساعتهای 3 اینترنت شما ها یا مشهی ها قطع بود؟
امروز من هم حدود ساعت 3 ، یه نیم ساعتی اینترنت قطع بود!:n15:
سرعت من بعد 2 روز دوباره خوب شده و به تقریبا 100-120 رسیده
درود دوستان
از ساعت ۶ بعد از ظهر سرعتم به شدت افت میکنه زنگ میزنم پشتیبانی
هی میگه MTU ست کن
ایا MTU انقد مهمه؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی شکر می خوره می گه ام تی یو ست کن.نقل قول:
اینا همه بهانه است.
البته شما اون ام تی یو هایی که می گه رو امتحان کن ببین کدوم بهتر جواب می ده.
برای من که همون 1480 بهترین هست. این عسل های گفته شده توسط پشتیبانی رو قبول نکن :*)
دوستانmtu چی هست؟
چقدر سرعت کمه
حجم هر پکت دیتانقل قول:
بر حسب بایت.
چی دارید میگید دوستان
همش بحثای تکراری
همش حرفایی که به درد هیچ کس نمیخوره و فقط تعداد صفحاتو میبره بالا
اینکه سرعت یه دیقه بالا میره یه دیقه پایین میاد که مشکل خاصی نیست که به کسی مربوط باشه
پارس آنلاین شیر1-10 هست و این افت سرعت ها مشکل محسوب نمیشه
1024-----120
512-----64
256-----32
128------16
سرعت های استاندارد اینا هستند. اگه پارس داره مثلا سرویس 512 رو سرعت 200 کیلوبایت اراعه میده و الان شده 150 ، دیگه نباید گفت سرعت پایینه که. دارن اینترنت 4 مگ رو بهتون میدن حالا یه روز میاد رو 2مگ همه دادشون بلند میشه
لطفا راه حل، باگ، و... ارائه بدید تا سرعت بره بالاتر یا دانلود شبانه بهتر بشه
دیگه این حرفها گفتن نداره که
100 صفحه ی اخیر تاپیک رو بخونید متوجه حرف من میشید
فقط حرففففففففففففففففففففففف ففففففففففففففففففففففففف ففففففففففففففففففففففففف فففففف های تکراری و بی فایده
:n27::n03:
دوستان من هم دیروز به جمع پارسآنلاینیها پیوستم. ( ۳ روز طول کشید برای وصل شدن.)
باید بگم که الان با گذشت ۲۴ ساعت از فعال شدن حسابم همه جوره راضی بودم :n02:
قبل از این سالها مشتری صبانت بودم (البته بینش از شرکتهای دیگه هم گرفته بودم که همه به درد نخور بودن) ولی پارس آنلاین فعلاً که از همه نظر از صبانت بهتر بود.
از نظر پینگ که توی بازی پینگم ثابت و مناسب (با صبانت پینگم زیر ۳۰۰ نمیومد و تازه بعضی وقتها Delayهای عجیبی داشتم ولی با پارس پینگ حدود ۲۰۰ بدون هیچ لگ و Delay.)
سرعت دانلود هم که خیلی بهتر از صبانت هست، من صبانت ۱ مگ داشتم و سرعت روی ۲ مگ بسته شده بود و الان ۵۱۲ پارس دارم و سرعت روی ۴ مگ بسته شده...
شبانه هم زیاد استفاده نمیکنم ولی دیشب برای تست گذاشتم چند تا دانلود و صبح دیدم ۲.۵ گیگ دانلود شده (با صبانت میانگین دانلودم ۱ گیگ بود.)
در کل همهچیز بهتر شده... امیدوارم همینطور هم بمونه. ببخشید زیاد حرف زدم :)
من تو خراسان شمالی شهرستان شیروانم 256 دارم شبی حداکثر 600 مگ تو ترافیک رایگان می تونم دانلود کنم قبلان بهتر بو تا 1گیگ هم می تونستم:n27:
نقل قول:
ضریب اشتراکش 1 به 8 هست ( تقسیم بیت به بایت رو نمیگما : دی )
:n16::n16::n16:نقل قول:
تازه اولشه دوست من !!! هرچی بیشتر تمدید کنی ! بیشتر سرعت میاد پایین !!!! انقدر که زنگ بزنی فش !!! بدی !!! بعد دوباره درست میشه !!!نقل قول:
این هم از سرعت امروز من ( سرویس 1 مگ ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواهم 512 حجمی بگیرم می خواستم ببینم سرعت دانلود شبانگاهیش با سرعت دانلود 256 شبانگاهی تفاوتی داره یا نه ؟
شبانگاهیش ، شب تا صبح چقدر میشه دانلود کرد ؟
128 نامحدودش که اصلا راضی نیستم خیلی خیلی سرعتش پاینه یا قطع یا سرعت دانلود روی 10 یا بعضی مواقع 2 کیلو بایته :n29:
ممنون میشم راهنمایی کنید ؟
با تشکر
یکی از کارمندان پارس میگفت کسای که بار اول اکانت 512 محدود 3 ماه یا 6 یا 1 ساله میگیرن توی اون بازه به خاطر دفعه اول بودنشون سرعتشون بهتره یعنی تا 300 یا 400 هست
من می خوام پارس راا ز روی یک خط جمع کنم و روی خط دیگه وصل کنم
چون الان با 512 فقط من از 7 صبح تا 9 صبح سرعت 300 هست بعد دوباره بین 60 تا 120 هست
به نظرتون روی خط جدید 6 ماه یا 1 ساله تمدید کنم سرعتم به قبلی بر میگیرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هزینه های اضافی را هم در نظر بگیرین
من متوجه نمیشم چرا باید این کار رو بکنن که به قول شما بعد با زنگ زدن و فحش دادن دوباره سرعت رو مثل اولش خوب کنند؟!
اگه میخوان سرویس خوب بدن تا آخرش ادامه بدن.
سلام
سرویس POL-128-U+ اشتراک دارم،سرعت دانلود شما چنده؟اگه سرویس رو دوباره تمدید کنم سرعت دانلود بالاتر میده؟(20 گیگ ترافیک به کاربرهای جدید میده).
قرارداد رزرو چه جوری فعال کنم؟(از طریق سایت).
این که میگن اینترنتی شارژ کنید سرعتتون میره بالا راسته ؟کسی امتحان کره؟
دوستان امروز نتتون مشکل نداشت ؟ پینگ بالا با تایم اوت ؟!
سلام
ساعت 23:15
اینترنت دوستان هم قطعی و وصلی داره؟
خیلی زود به زود (هر چند دقیقه یکبار)
سلامنقل قول:
اصلا" رو چه استدلالی باید اینطوری باشه؟!!!:n04:
نه آقا
نه
عجبا :n04:
فقط اینترنتی می تونید بدون ارائه مدرکی ، سرویس پرسرعتر خریداری کنید، همین
آقا مثل اینکه نگرفتید موضوع منو من طرح 512 دارم ونقل قول:
اینم مدرکش که نوشته اینترنتی شارژ کنید و سرعتت بره بالاتر
اینم مدرکش
احتمالا منظور اینه که می تونین به صورت آنلاین با سرعت بیشتر هم اینترنت بگیریننقل قول:
نه اینکه 512 رو یک مگ میدن به همون قیمت
من امروز دیگه سرویس پارس انلاین میگذا رم کنار و از شاتل میگرم با اینکه هنوز 20 روز دیگه ته قرار دادم مانده فسخ میکنم حجمی را که میبره میزاره صبح ها روی 4 مگ شبانگاهیش را میکنه 128 اونهم سرویس 256 و نامحدود 128 هم 24 گیگ سرعت 1 مگ بهت میده بعدش هم اینترنتت دیگه تعطیله همش قطع یا پینگ نداره یا سرعتت 10 کیلو بایته ولش کن به هزینه برق خونه نمی صرفه
از چاله ميفتي تو چاه:n27:
دوستان شما شبا با v p n مشکلی ندارید ؟ واسه من قبل از ساعت 2 و بعد از 7 خوبه ولی بین 2 تا 7 اصلا به کل غیر قابل استفاده میشه !!!
مشکل کلیه یا فقط واسه من اینجوریه ؟؟ چون من 2 تا v p n مختلف رو چک کردم و هر 2 مشکل داشت
سا کس هم همینطوره یا خیر ؟
منم بارها به این مشکل برخوردم. البته سرویس مال خودم نیست و بعضی اوقات که نت ندارم قرضی ازش استفاده میکنم .2 3 شبه دستمه و قبل از ساعت رایگان هم سرعت تک لینک و هم v.p.n خیلی خوبه ولی تا میاد تو ساعت شبانه ر.ی.د.ه میشه توش و نمیشه وبگردی کرد ومنم بیخیال شبانش میشم.نقل قول:
البته همیشگی نیست مثلا پریشب سرعت با مرورگر و v.p.n خوب بود ولی دیشب خراب. تنظیمش کاملا دست خودشونه و اکانت v.p.n تون مشکلی نداره ساکس هم همینجوریه. البته این فقط مختص پارس نیست و من از جاهای دیگه هم سرویس داشتم و همین بساط اونجا هم بود.
علت پائین بودن سرعت اینه که شبها دانلود رایگان میشه و ملت میزارن برای دانلود واسه همین پهنای باند کمتر میشه پینگم میره بالانقل قول:
سلامنقل قول:
هیچ منطقی پشتش نیست
فقط میتونه این باشه که با تمدید آنلاین، سرویس رو از 2 مگ روی 4 مگ ببندند، یعنی اتوماتیک این کار انجام بشه
یا همونی که دوستمون گفتند
منظورش ارتقای سرعت توی تمدیده قرارداده نه سرویس!!
نقل قول:
مطمئنید؟من فکر می کنم کلا فقط تبلیغاته
دوستان همین الانم پینگ 8.8.8.8 ــام روی 700 800 ــه.ماله شما ها هم اینطوره ؟نقل قول:
الان فهمیدم که پینگ 8.8.8.8 مشکل پیدا کرده ! پینگ 4.2.2.4 روی 260 هستش !
سلام
كسي هست سرويس نا محدود POL-256-Uداشته باشه ؟
سرعت دانلود با تك كانكشن چنده ؟
v-p/n وصل ميشه ؟
سلام دوست مننقل قول:
با تک کانکشن به شدت بستگی به سرور داره و ساعت استفاده , برای من با 4 کانکشن بین 140-190 البته سرعت من معمولا پاین تر از بقیه است (توی چند سرویس مختلف تست کردم) با تک کانکشن هم معمولا صبح ها 7 تا 11 با تمام سرعت دانلود میکنه, بعد سرعت کم میشه ولی دقیقش رو خودتون باید تست کنید
دوستان یک نکته رو متوجه شدم و اون هم اینه که با پارسآنلاین به خیلی از vp-n ها نمیشه وصل شد در حالی که همون موقع با صبانت تست میکنم و به همهشون وصل میشه. چرا اینطوریه؟ بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟ به اونهایی هم که وصل میشه هیچ دیتایی رد و بدل نمیکنه.
درود
دوستان یه هفته ای که سرعت دانلودم نوسانه شدید داره و دائم صفر میشه مخصوصا تو ساعتای شبانه.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
سرعت همه پارس انلاینی ها اومده پاییننقل قول:
نگران نباشید سراسریه
:n11: نه فقط پارس آفلاین بلکه همه ISP ها این مشگلو دارند :n09: کار کار مخابراته :n10:نقل قول: