[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ افتضاح اصلا خوب نیست این عکس دروغی بیش نیست گولشو نخور
از ساعت 5 عصر تا 12 شب پینگ سرور خارج به شدت بالا میره و تایم اوت هم زیاد میشه
ولی سرعت دانلود خوب هست ....
از نظر پینگ خارجی افتضاحه...
8.8.8.8--> 310 میلی ثانیه
سرور شاتل---> 60 میلی
ولی سرعت دانلود خوبه روز ندیدم کمتر از 1 مگ بده. شب هم که محدود میکنن 250 کیلوبایت میده ثابت.
قطعی هم تقریبا میشه گفت نداره. یه بار بد تایم اوت میداد.
این بود تجربه یه ماهه و خوردی من از آسیاتک!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمی دونم ربط داره یا نه
خط من یکم نویز داره
سلام دوستان
در این طرح چند گیگ میشه تو ساعات رایگانش دانلود کنیم؟
شهاب(تا 10Mbps)ا 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
4 گیگ وخورده ای شاید تا ۵ گیگ هم برسهنقل قول:
دوستان برای استفاده از دانلود رایگان حتما لازمه ک مودمو خاموش روشن کنیم؟
برای بحث کم شدن حجم میگم
چون مخابرات این مشکل رو داشت
سرعت شهاب درروز با idm چنده ؟
یه چند ماهی باید مودم رو خاموش روشن می کردی چون بعضی وقت ها کم میکرد ولی خیلی وقته که دیگه نیازی به این کار نیست ( برای من مشکلی نداره )نقل قول:
سلام:سرعت آپلود توی طرح های مختلف یکی هست؟یا بسته به طرحهای مختلف متفاوته؟
ممنون
بن کارت 20 تومنی اسیا تک موجوده موقع خرید مودم بهم دادن کسی خواست پخ کنه
آقا نویز خطم زیاد شده قبلا روی 15-16 بود الان اومده روی 10-12 ! تازه مودم برای اینکه لینک نپره سرعت خطمو از 5 مگ اورده روی 4.3
فکر نکنم مشکل از من باشه ! به نظرتون چی کار کنم ؟:n03:
تماس با کارشناسان مجرب آسیاتک!!!!!نقل قول:
ولی این اختلاف نویز طبیعیه احتمالا به علت های مختلفه و موقتیه...
آقا خیلی افتضاح شده
ظهر کاملا تایم اوت می داد
شب هم پینگ خیلی بالا (330) و تایم اوت فراوان
بله متاسفانه مثل اینکه افول و سقوط آسیاتک هم شروع شده و باید به فکر کوچ باشیم...
زمان جولان اینترنت نامحدود ها وقتی اینجور وضعیتی پیش میومد میگفتن که به خاطر استفاده بی رویه و دانلود یوزر ها همه چی داغون شده (الکی) ولی الان که دیگه همه محدود شدن من نمیدونم برای این افت کیفیت سرویس اونم توی ساعات غیر رایگان چه بهانه ایی دارن...
فردا هم هیچ بعید نیست بیان بگن به خاطر بالابردن کیفیت خدمات در ساعات غیر رایگان ساعت رایگان رو بر میداریم!!!
از ساعت 5 ظهر نت آسیاتک داغون میشه و شدید میره روی اعصاب
پینگ خیلی بالا
تایم اوت
پکت لاست ....
سلام
پینگ منم خیلی رفته بالا
تو محل از چند نفر پرس و جو کردم گفتن آسیاتک خوبه.
منم بیشتر به خاطر پینگ از هایوب اومدم آسیاتک دارم پول بیشتر میدم ترافیک کمتر اونوقت پینگش هم بالاتره!:n08:
تازه من با این خط نویز دارم هر طور شده بود سرعت 4 مگ رو از هایوب میگرفتم اونوقت آسیاتک نمیدونم DSLAM شون ضعیفتره یا جریان دیگهای هستش، بیشتر از 2 مگ نمیکشه!:n08:
نگو ، داغ دل من رو تازه کردی
من مخابرات داشتم ، مشترک قدیمی بودم ، 8 گیگ در ماه ، پینگ 200 و خورده ای ، ماهی 13 و خورده ای ، اعصابم خورد بود از تایم اوتش ، اومدم آسیاتک ،گفته بود نامحدودش خوبه ، سرعت دانلودش هم خوبه ، تایم اوت نداره ، پینگ خوبه و ....، 2 هفته ای که سر کار بودم الکی می گفتند مشکل داره مخابرات و .... ، مشخص شد اصلا درخواست رد نکرده بودند و ....
بعد مدتی وصل شد ، آقا پینگ داغون ، تایم اوت فراوون ، پول ، گنج قارون ، پکت لاست مثل کارون ، خلاصه ، دور از جون ، شده بودم از گریه خندون.
بعد گفتند مشکل نامحدودش هست ، رفتم محدودش کردم ، ماهی فلان قدر ، اما پینگ هنوز بالای 300 بود ، میگفتن مشکل مرکز مخابراتی هست ، در صورتی که با وی پی ان داخلی پینگ 100 و خورده ای می شد! ماهی 40 تومن مثل شرایط قبلم در می اومد
آغا من این وسط داغون شده بودم آآآآ :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
یک حای می داد ، یک حالی می داد.
راه برگشتم نبود! دیگه مشترک قدیمی محسوب نمی شدم ، حوصله 2-3 هفته قطعی اینترنت رو هم ندارم که عوضش کنم.
تست سرویس کیمیا محدود در ساعات رایگان 2 تا 8 صبح
سلام.کسی میدونه چرا گیگ اضافی جزو جوایز باشگاه مشتری نیست؟
این الان چیه؟؟ کدوم آی اس پی؟؟ ویپیN؟! نگو آسیاتکه که خندم میگیره!! :n02:نقل قول:
انصافا ساعت رایگان؟؟! بعد دانلود با idm هم سرعت خوب میداد؟ ما که آخر جریان آسیاتک رو نفهمیدیم ...نقل قول:
من آخرشم نفهمیدم که وضعیت این آسیاتک چه جوریه!!!نقل قول:
یکی یه شات میذاره که سرعت خرابه و سرعتو محدود میکنند ، یکی هم مثله این دوستمون تست میذاره که سرعت شبانه مثه روزانس!!!
یا واقعا سرعت شبانش خوبه و کسی اینجا نمیگه که نکنه دست زیاد شه :n02: یا اینکه ... !!!!!!!!
بله آسیاتک.اصفهان مرکز امیرکبیر.بدون وی پی.!!!!نقل قول:
چند روزه خیلی خوبه.
البته تو اصفهان پینگ صبا نت از همه لهتره.دقیقا نصف آسیاتک
پینگ 250 تا 300 در گردشهنقل قول:
و دانلود در تایم رایگان از سرور داخل مثل روز هست
وسلام
لهتر یا بهتر؟ :Dنقل قول:
بی زحمت یه trace route از همین dns گوگل بگیر!
آقا چند روزه سرعتم داغون شده :n03:
نویز خطم هم بالا رفته
آخه تو این تاپیک خیلیا میگفتن که در تایم رایگان، جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکنند!!!!!!!نقل قول:
اگه سرور داخلیو محدود نکنن که راحت میشه با وی پی ان داخلی از تایم شبانه لذت برد : )
اتفاقا من با همین اکانتای idownload و چرت و پرتای دیگه هرچی زور زدم نتونستم محدودیت و دور بزنم.....نقل قول:
اگه کسی تونست به ماهم بگه بلکه بهاری بشه......
دوستان سرویس 512 حجمی آسیاتک چند کیلوبایت سرعت دانلود میده؟تک لینک سرعتش با چندین لینک یکیه؟پینگ گوگل چقدره؟
این پینگ یاهو هست:
یعنی فاتحه بازی و اعصاب من رو خونده، یک عمر زحمت و خون دل رو پر داده.
کسی جوابم را نمیده ؟؟اخه زنگم تا الان زدم به پشتیبانی و اصلا متوجه نمیشن و میگن درست میشه ولی نمیشه و خیلی واسم مهمه و واقعا بخاطر این مشکلم میخوام اسیا تک را ترک کنمنقل قول:
عزیز کوکی های مرورگرت رو پاک کن درست میشه.سخت نگیر
عزیز کوکی های مرورگرت رو پاک کن مشکل حل میشهنقل قول:
Cache سیستم رو پاک کن و مودم رو هم روشن و خاموش کننقل قول:
سلام
پینگ بهتر شده
راه سریعتری هم هست علاوه بر اونچه دوستان گفتن ، Ctrl +F5 رو بزن اوکی میشهنقل قول: