یعنی بعد همون حجم تضمین شده سرعتو محدود میکنن؟ حتی کمتر از اسمی؟:n04:نقل قول:
Printable View
یعنی بعد همون حجم تضمین شده سرعتو محدود میکنن؟ حتی کمتر از اسمی؟:n04:نقل قول:
سلام. نمیدونم امروز اندیشه فقط قطع بود یا شرکت های دیگه هم مشکل داشتن . از ساعت فکر کنم 11 تا الان که نزدیکه 5 بعداز ظهره نت اندیشه قطع بود. پشتیبانی هم فقط بوق اشغال میخورد ، یعنی خودشون گذاشتن رو حالت بوق اشغال وگرنه باید میرفت تو صف انتظار اپراتور... واقعا آدم نیستن ، اطلاع رسانی اندیشه زیر صفره ، نمیگن لااقل یه اس ام اس بدن، پشتیبانی واسه وقتیه که نت قطع میشه نه واسه وقتی که وصله، ---- تو اندیشه لعنتی:n34:
اره منم مشکل شما رو داشتم اصلا وصل نمیشد :n21:نقل قول:
ساعت رایگان هم تازگی از عمد اینترنت رو قطع میکنن ی لحظه تا سرعت نصف بشه و مثل روز نباشه
عجب سیاسب چرتی دارن :n21:
اره بعد 11 گیگ یا 15 گیگ سرعت رو پایین میارن حدود 8 تا 16نقل قول:
خودم نداشتم ولی یکی از کاربرا تو همین تاپیک گفته بود
برا منم قطع بود و پشتبانی گوشیو بر نمیداشتنقل قول:
اینترنت منم قطعه! به زور با گوشی وصل شدم ببینم فقط واسه من اینجوریه یا بقیه هم مشکل دارن !
امروز برای منم اینطوری بود؛ با پشتیبانی تماس گرفتم فقط بوق اشغال میزد!نقل قول:
نیم ساعت پیش مودم رو ریست و دوباره تنظیم کردم، درست شد.
اندیشه واسه من تا ساعت 2 3 سرعت نصفه و بعدش درست میشه
اندیشه وقتی ساعت رایگان میشه از عمد رو خط نویز میندازه تا سرعت پایین بیاد
تقریبا srn margin نصف میشه
نقل قول:
دوست snr margin ربطی به هیچ شرکتی نداره مربوط به نویز خط که از سیم تلفن هست
بعضی ساعت ها میبینی این شماره تغییر میکنه مربوط آب و هوا هست غلظت رطوبت - باران و ... تغییر کنه سیمی که بیرون از خونه هست به همون شکل تغییر می ده ما اینجا گیلان هستیم طبیعتا آدم زنگ می زنه حالا چه برسه به کابلی که هیچ عایق مناسبی واسش نمی زنن و همینجوری لختش می کنن بدون چسبی چیزی نی زارن رو هوای آزاد
منم یه مدت همین مشکل رو داشتم غروبا مارگین من میومد پایین دم درو خودم دوباره سیمارو لخت کردم و دوباره به هم وصلش کردم دیگه این مشکل رو ندارم
ممنوننقل قول:
ولی من همیشه چک میکنم ولی تا ساعت یک میشه نویز خط دوبرابر میشه Downstream که الان 2.559 هست تبدیل میشه 1.899 ک سرعت دانلود رو کاهش میده
اینم نقشه جدیدشون هست ک 1 مگ نتونه مثل روز ک 280 هست دانلود کنه تو ساعت رایگان
ارتباطی نداره , نمیشه این عدد رو دستی تغییر داد و کاملا مربوط به پارامترهای محیطی و فیزیکی هست.نقل قول:
باز بحث دفاع از اندیشه شد جناب minime تشریف آرودن، جناب نظرت درباره دو روز پیش که نت اندیشه 7 تا 8 ساعت قطع بود و از عمد پشتیبانی بوق اشغال میخورد چیه؟ حتما می خوای بگی چون تماس زیاد بود اینجوری میشد ! نه اگه بخاطر تماس زیاد بود باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور، خواهشا به همکاران عزیزت تو اندیشه بفرما مواقع قطعی یه اس ام اسی بدن یا یه پیامی تو سایت مزخرفشون بزارن تا ما فکر نکنیم مشکل از خط خونه یا مودم خودمون هست! ممنون عزیز جاننقل قول:
ارتباطی نداره وقتی مارگیم پایین میاد اتوماتیک downstream هم تغییر میکنهنقل قول:
من نزديك ٦ ساله از انديشه اومدم بيرون.انديشه فقط اون موقع خوب بود،الان افتضاحه.پشتيباني هم با گاو مساوي كردن.اين قضيه قطع كردن تلفن توسط اوپراتور رو هميشه داشتن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
جناب پروفسور ام تی ان , این ارتباطی به اندیشه یا سرویس دهنده دیگری نداره یه حقیقت علمی هست که در قالب علمی قابل بحثه و این تیکه هایی که میندازین دردی رو دوا نمیکنه :n02:نقل قول:
محتوای مخفی: خارج از موضوع تاپیک
این اندیشه انگار سرعت ساعت رایگان رو واقعی کرده یعنی 1 مگ = 128 KB
چن شبه سرعت از 130 بالاتر نمیره چند نفر اشنایان هم این مشکل رو داشتن
جناب سینه چاک اندیشه تو بحث نویز و داون استریم که من مشکلی نداشتم من میگم شما تا یه نفر از اندیشه انتقاد میکنه سریع سر و کله ات پیدا میشه اما شما که همین الان گفتی هرجا اندیشه بد باشه ازش انتقاد میکنم پس چرا تو این قضیه قطعی های اخیر چیزی نگفتی؟ به هر حال مطمئنم یه سر و سری با اندیشه عزیز دلت داری...نقل قول:
حقيقتش اينه وقتم و از سر راه پيدا نكردم هر وقت خط قطع ميشه بيام اينجا ناله كنم ، بهتره به اين بحث كه ربطى به تاپيك نداره خاتمه بديم ؛)نقل قول:
حقیقتش اینه که شما وقت برای دفاع از اندیشه داری ولی برای انتقاد کردن ازش نه ... باشهنقل قول:
این ماه از 128نامحدود چینج کردم به 256 5 گیگ اندیشه(انزلی)..سرعت به هیچ وجه تغییر نکرده و حتی بدتر هم شده علاوه بر قطعی های مکرر . البته نمیشه هم زیاد گله کرد چون کلا تو این کشور چیزی به نام سرویس دهنده خوب و بد نداریم...همه از دم افتضاح هستن..یکی کمتر یکی بیشتر. :"|
الان براي زمستان مخابرات براي سرويس ١ ساله مودم رايگان ميده؟بعد امكان پرداخت روي قبض تلفن (پس پرداخت) هنوز هست؟
بچه ها این کلیپو حتما ببینید! مربوط به پشتیبانی اینترنت هست! :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتی.البته نظارت رو هم بهش اضافه کننقل قول:
سلامنقل قول:
زنگ بزنید بپرسید ولی معمولا یکم طول میکشه تا کمپین های فصلی رو شروع کنن بعضی جاها که اینقدر یوزر گرفتن اصلا پورت خالی نداره ( بخاطر همین سرعتم بشدت اومده پایین )
سلامنقل قول:
شما جواب شکایتتون اومد؟؟؟
چی گفتن بالاخره؟
امروز رفتم يك ساله تمديد كردم.مودمم گرفتم.همون كمپين پاييزيه هنوز.نقل قول:
بازم که این آشنای اول گند زده از دیشب سرعت دانلود من تو ساعات رایگان از 2 مگ رسیده به 512 :n03::n15:
سلامنقل قول:
امروز برام از تنطیم مقررات زنگ زدن ( 3 هقته بعد از شکایت زدن ) ، همه چیز رو بهشون گفتم ،در مورد کاهش سرعت تو بازه رایگان گفت، حتی اونا توی روز هم میتونن تا 32 کیلوبایت به من ( که 2 مگ هستم ) بدن و این کاهش سرعت نیست.
فقط یه خبر خوش بدم ( البته مخابرات از همه دیرتر داره انجام میده ) اونم اینه که آپلود قراره رایگان بشه یا اینکه بجای آپلود رایگان ، یکم حجم اضافی بهمون میدن ، یعنی بجای هر 1 گیگ 1024 مگ ، مثلا بدن هر گیگ 1.250 مگ ( این دیگه بستگی به مخابرات داره که کدومو انتخاب کنه )
طرف گفت نامش رو زدیم ، تا چندوقت دیگه اجرا میشه ، تازه اینم گفت که به مخابرات اعلام کردیم که حجم توی پنل کاربرا رو به مگ باید تغییر بده که سوء تفاهم پیش نیاد.همینی که من 1 ماه به علوی و طاهر نژاد گفنم ،نفهمیدن
بهم گفت کم فروشی نیست و سوء تفاهم شده ، اگه حجم به مگ نشون داده بشه ، همه چی اوکی میشه
خب به سلامتینقل قول:
مال من که یه مدل آشغال دادن ، خودمم موندم ساخت کدوم شهر ایران هست : دی
مشخصات مودمتون چیه؟
اسم ، نوع ، مدل ؟
سلامنقل قول:
برای شما از دیشب اینطوری شده؟ برای من 2 ماه اینطوریه
اندیشه هم دیگه یاد گرفته
تا ساعت 4 5 سرعت افتضاح
به شما احتمالا rgb دادن كه ايرانيه ولي برد خوبي داره.مال من تي پي لينك ٨١٥١ كه مودم خوبيه.نقل قول:
اون rgb رو به داداشم دادن برد خيلي خوبي داره.از اونجايي كه ايران عرضه ساخت قوطي هم نداره بايد بگيم اونم چينيه.
بله درسته، چند تا از دوستهای من هم که نت حجمی اندیشه رو دارن گفتن سرعت ها واقعی شده و دیگه خبری از سرعت تشویقی نیست، هر روز بد تر از دیروز... اندیشه سبزی فروشنقل قول:
سلام
می خوام این دفعه سه ماهه شارژ کنم
می ترسم پشیمون بشم، پیشنهادتون کدوم سرویسه؟
کدوم شرکت ؟نقل قول:
الآن دیگه همه شرکت ها مثل هم شدن فرقی ندارن
پس حسابی حال کردید:n02:نقل قول:
نه مال من zyxel هست که هنوز کشف نکردم مال کجاست ، بهشون گفتم اینا رو از کجا میارید میدید دست مردم ، گفت ما اطلاعی نداریم ، مخابرات بهمون میده :n23:
سلامنقل قول:
1 مگ خوبه ، حجمش بسته به استفادتون میتونید انتخاب کنید
بله درسته، یکی از اون یکی بدترهنقل قول:
مخابرات
1مگ شب سرعتش چقدره؟نقل قول:
چقدر دانلود می کنه؟
سرعتش تو روز که خوبه ، حدود 150 تا حتی 200 هم میشه ( گاهی اوقات )نقل قول:
تو شب کم میشه ، البته من دوستام 1 مگ دارن ، شبا با 120 دان میکنن
دیشب آشنای اول از 12 به بعد منفجر شده بود ! :n21: پینگ 850 ! سرعت دانلود 10 ! سرویس 2 مگ :n21:امروزم همچی بی مشکل نیست پر از تایم اوته ! معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن باز :n34:یکی دو هفته داشتیم نفس راحت میکشیدیم ها :n27: احتمالا بخاطر باد شدید کابل هاشون پاره شده یا چی ؟ :n09:
دوستاني كه سرويس ٢ مگ مخابرات دارن،سرعت دانلود روزانشون چنده؟
200 تا 220 :n23: ساعات رایگان هم بگیر نگیر داره ! (اشاره به پست بالا) :n21:نقل قول: