امیر رضا واعظی آشتیانی بعدازظهر شنبه با حضور سرزده در منزل شخصی رینالدو کروزادو از هافبک مصدوم استقلال و خانواده اش دیدن کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال مدیرعامل باشگاه استقلال به منظور افزایش روحیه و بررسی آخرین وضعیت رینالدو شب گذشته مهمان خانواده کروزادو بود.
واعظی آشتیانی در این ملاقات که همسر و دو فرزند رینالدو هم حضور داشتند با اظهار امیدواری بابت بهبود مصدومیت رینالدو به این بازیکن گفت: «ما با بررسی دقیق شما را به عنوان بازیکن جدید تیم استقلال انتخاب کردیم و اعتقاد داریم در آینده نزدیک به یک مهره موثر برای استقلال تبدیل می شوید. مصدومیت شما هم بخشی از سرنوشت زندگی تان در ایران بوده و امیدوارم به زودی تمرینات خود را آغاز کنید.»
رینالدو هم در این ملاقات با تشکر و قدردانی از مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: «من 24 سال سن دارم و بازیکن جوانی هستم. سوابق من هم نشان می دهد که تا به حال سابقه مصدومیت نداشتم. من مطمئناً در این سن بیشتر از پول برایم بازی کردن و پیشرفت مهم است. من بیشتر از 10 جلسه با استقلالی ها تمرین کردم و بعد مصدوم شدم و چیزی که در ایران خانواده من را خوشحال می کند این است که هر چه زودتر بازی کنم.»
آشتیانی هم ضمن دلداری و امیدواری به این بازیکن گفت: «مردم ایران و طرفداران استقلال احترام خاصی برای شما و جانواریو قائل هستند. از شما می خواهم که به شایعات بی مورد توجه نکنید و با جدیت تمرینات خود را آغاز کنید. شما به زودی ستاره تیم استقلال خواهید شد. سوابق و کارنامه شما که توسط مدیریت و کادرفنی استقلال بررسی شد نشان دهنده این موضوع است.»
همچنین مدیرعامل باشگاه استقلال هدایایی به رسم یادبود به دو فرزند پسر (5 ساله) و دختر (یک ساله) رینالدو اهدا کرد.
در پایان واعظی آشتیانی شام را در کنار خانواده رینالدو صرف کرد.
عکسهای این ملاقات را می توانید در بخش گالری عکس مشاهده نمایید.