دوست عزیز من مد برفی رو دانلودکردم ولی هرکاری میکنم installفعال نمیشه چجوریه؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من مد برفی رو دانلودکردم ولی هرکاری میکنم installفعال نمیشه چجوریه؟نقل قول:
چرا؟ارور میده؟کامل بگید مشکلتون چیهنقل قول:
دوست عزیز ارور نمیدهنقل قول:
تومراحله نصبش ادرس بازی رومیدم یا ادرس پوشه ای رومیدم installفعال نمیشه
همین جی تی ای 5فارسی رو دان کردید؟وقتی پوشه بازی رو باز کنید وانتخاب کنید فعال میشه نباید مشکلی باشه ازطریق خود نرم افزارانتخاب کنید ادرس رو کپی نکننقل قول:
من تست کردم فعال میشه
بیا اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیم ساعت پیش بالاخره جی تی ا سان اندرس را با کمک اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمومش کردم:n19:
اینم لینک سیوش هر کی خواست دانلود کنه حالشو ببره:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :n18::n18::n18:
خوش حالم که تونستم کمکتون کنم:n19:نقل قول:
بچه ها من که یه جی تی ای 5فارسی دارم که همه چیزش رو ویرایش کردم ماشین هاش رو عوض کردم یه مد هم گزاشتم که دوربین داخل ماشین رو نشون میده مد سرعت کیلومتر شمارو... مد های دیگم هست که توی وبلاگم نوشته ام ببینید امید وارم خوشتون بیاد راستی بدون حذفیات هستش رادیو ها صدا ها و..همه چیزش فارسی و بدون حذفیاته
خیلی قشنگه گزاشتم توی وبلاگم
این هم ادرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو یه مرحله گیر کردم .sهمونجا که تازه اسلحه فروشی رو معرفی می کنه و باید به یه منطقه(پارک) بریم و منطقه رو از گانگسترا پاک کنیم.
اونطور که معلومه نماد آدمک با صورتی مشخص شده و ما با کشتن گانگسترا باید سبزش کنیم.
ولی من وقتی مرحله رو شروع میکنم نماد از همون اول سبزه و هرکاری که میکنم نمیتونم مرحله رو رد کنم.
خواهشا اگه میدونین کمک کنین
الان بیشتر از چهار ماهه رو این مرحله گیر کردم
تبلیغات ممنوع است !!!!!!!!!!نقل قول:
داداش اون زمون من قصد تبلیغات نداشتمنقل قول:
دوما بلاگ تموم پست هارو پاک کرده دیگه نیست تموم شد و به درک رفت تموم زحمت های2ساله ی من......