نقل قول:
بله من هم اين مشكل رو دارم ! بعضي از اي بي ها اصلا اضافه نميشه :)
الان من فقط 4-5 تا سرور تونستم اضافه کنم...مستر گیم،گیگ زون،شاتل و پیشگامان و یکی دیگه...
یه سروری هم بود که پسورد میخواست!
نقل قول:
نه !! اين بين كل سرور ها هست ! مثلا يه سري كه خودم كف كردم ! دو نفر رو كشتم و رنكم از بين 4000 و خورده اي بازيكن شده بود 500 وخورده اي !!! : دي !!! البته اطلاعاتم زياد كامل نيست ! اكه اشتباه ببخشيد ! : دي
نقل قول:
نه دکمه تب رنک تورو تو همون چند نفر که اونجا وجود داره میگه ولی اون رنک تورو تو کله سرور میگه ( تو همون سرور) مثلا میگه :10:
یعنی من باید دکمه y رو بزنم و بعد تایپ کنم /rank تا اینا بیاد دیگه؟
----
نقل قول:
نمي دونم والله !!! اصولا دست اول بازي ها كه هيج كس بول نداره اسلحه بخره به جاي استفاده از كلت و ديزرت ! مي كن نايف ! كه يك بار يا دو بار بيشتر نيست ! تازه اونم بايد يه ادمين جيزي باشه كه حرفش برو داشته باشه !!! :دي !!!ولي خب شايد سرور هاي اروبايي خاصي باشن كه فقط نايف باشن ! ولي توي ايرانيش هاش شك دارم !
نقل قول:
یه سرور بود به نام گیلاس بود فک کنم که بعضی وقتا میبرد مپه Knife :10:
چند بار دیدم knife باز کردن منم خوشم اومده : دی
یه بار شب تو یه سروری
3 نفر تنها بودیم و توافق کردیم knife کنیم ...
البته با گان هم بازی میکنم ولی knife هم میخوام...:31:
امیر جان آی پی اون سرور گیلاس رو داری؟:40:
----
نقل قول:
مشكل اولت مشكل منم هست (متاسفانه من نمي دونستم كه مشكل از اينه !!! البته هميشه نيست فقط بعضي وقت ها !!!)
نقل قول:
منم مشکل اولتو دارم ولی با یه ریستارت حل میشه دیگه
آره خوب ولی من شاید هر چند ساعت برم بازی کنم و حوصله ندارم هر سری ریستارت کنم : دی
راه حل دائمی باشه بهتره...البته اگه باشه...
نقل قول:
و مشكل دومت رو هم نمي دونم ! : دي ! ولي يه بار ديكه نصبش كن توي يه درايو ديكه :) ! شايد شد : دي !