پچ 1.22 ومپش مهم نیستنقل قول:
Printable View
پچ 1.22 ومپش مهم نیستنقل قول:
دوست من اینجا اکثر بچه ها تو جی جی هستننقل قول:
تو بخش دانلودش یک فایل وجود داشت, منظورتون همونه؟ اگه همونه ممنون میشم بطور کامل از بعد از دانلود توضیح بدید. (این برنامه با پچ ها و مپ های مختلف که مشکلی نداره؟)نقل قول:
با تشکر
دوستان, من امروز برنامه Garena رو دانلود و نصب کردم اکانت هم ساختم (البته میدونم بازی با دیال آپ پر دردسره اما یادمه یکی از دوستان گفته بود که خودش هم اوایل با دیال اپ بازی میکرد, حالا منم میخوام یک امتحانی...) میخواستم بدونم برای بازی کردن باید چیکار کرد, البته فایل آموزشی که تو یکی از تاپیک های همین انجمن بود رو دانلود کردم اما ظاهر برنامه بکلی عوض شده, ممنون میشم دوستان طریقه ورود به بازی و کلآ هرچیزی که بنظرشون مهم میاد رو بگن
با تشکر, اسماعیل
نقل قول:
آره همونه،تو بخش download ديگه. نميدونم،من با mapهای مختلف بازی نميکنم، ولی خوب با 6.59 مشکلی نداره،به pathهم ربطی نداره،يعنی با همه کار ميکنه.
اگه warkey رو باز کنی، توش همه magicها هستن که ميتونی عوض کنی. يه auto key هم داره که ميتونی باهاش کاراي جانبی بکنی،مثل کار کردن با کليد های invintory و اين چيزا.
برا اينم که کار کنه بايد از منو option->gameplay خود costum key, frozen رو روشن کنی.
از سمت چپ گزینه وار ار پی جی رو انتخاب میکنینقل قول:
بعد اون پایین تو صفحه گزینه ستینگ رو انتخاب میکنی تو گزینه برواز شرت کات وار رو قرار میدی بعد استارت میکنی
توی بازی میری تو گزینه سوم و هاست ها رو میبینی
موفق باشی:10:
اقا این جی جی یعنی چی .:20::11:نقل قول:
یعنی تو garena یا ggclient بازی میکنن
cao-cao عزیز, چندتا مسئله وجود داره یکیش اینه که وقتی من از طریق یکی از اتاق های ایران وارد بازی میشم هیچ هاستی نمیبینم اما از طریق اتاق های کانادا بدون هیچ مشکلی هاستها نشون داده میشند (این بخاطر پچ و مپ منه؟)
دوم اینکه وقتی هاست مورد نظر رو انتخاب میکنم باید روی Join Game کلیک کنم؟ وقتی من اینکارو میکنم یک پیغام خطا نشون داده میشه!
و در آخر, نزدیک بودن هاست و یا اتاق ها (از نظر جغرافیایی) روی سرعت و کیفیت بازی تاثیر داره؟
شرمنده که خیلی مزاحم شما دوستان میشم. با تشکر, اسماعیل
:6::6::6::6::6::6::5:man