[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنوننقل قول:
باید اول ۴ جی رو میزدم ولی رو اتو گذاشته بودم
کسی می دونه تنظیمات DNS مودم 2101 را چطور می شه تغییر داد؟ من هرچه گشتم چیزی پیدا نکردم.
دوستان سلام
الان مخابرات تهران نامحدود دارم با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلود 64 کیلوبایت در ثانیه.
ماهی 24 هزار تومان میدم
در طول ماه 80 گیگابایت مصرف دارم دانلود و آپلود
به نظرتون با این پولی که میدم که حدود 24 هزار تومن است ، میشه ایرانسل LTE بگیرم و همون 80 گیگ مصرف ماهانه رو داشته باشم؟
آيآ ایرانسل LTE شبانه رایگان داره و سرعت دانلودش تو شبها چقدره ؟
با تعرفه های فعلی خیرنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
البته مهمتر از خطوط آنتن، سرعت واقعی دانلود هست که عرض کردم طی چند تستی که گرفتم مشابه هستند.نقل قول:
راجع به تنظیم روی تی دی هم که خوشبختانه دوستان، جواب دادند.
دویتان به نظرتون طبیعیه که خط انتن من از ۲ تا ۵ متغیر باشه؟؟؟ i60
یا مودم خرابه
من مشکل آپلود نداشتم تا حالا باهاش.نقل قول:
درباره قطع و وصلی و اینکه از auto گذاشتی رو TDD هم ربطی به تغییر حالتی که دادی نداره.
تجربه به من ثابت کرده که به IP بستگی داره. (چون الان چند سال هیچ وقت ISP نداشتم که بهم Static IP بده)
شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنی بهت یه IP جدید میده. حالا بعضی وقت ها این IP پایدار تره و کیفیت بهتری داره بعضی وقت هام خوب نیست. بهترین راه ping گرفتنه. وقتی اینترنت رو وصل میکنی از مثلا 4.2.2.4 حداقل 10 تا پینگ بگیر. دستورش میشه (ping -n 10 4.2.2.4) ببین پینگش چطوره و اینکه time out داره یا نه. مثلا پینگ من در بهترین حالت میانگینش 115 هست.ولی اکثر وقت ها که مودم رو روشن می کنم بهم پینگ بالاتر میده. یه بار 160 میده با یه time out باز خاموش روشن می کنم که IP عوض شه ایندفه بهم 140 میده با 2 تا time out بعد باز خاموش روشن میکنم که IP جدید بده .... اینقدر این کار رو میکنم تا به یه IP خوب وصل میشه و بهم 10 تا پینگ مرتب و خوب میده بدون نوسان میانگینشم میشه 115 اون وقت میرم سراغ هرکاری که با اینترنت دارم.بعد نکته جالب اینه که وقتایی که پینگ خوب میده SINR هم بهتره یعنی با خاموش و روشن کردن مودم قدرت سیگنالم هم تغییر میکنه.در بدترین حالا SINR حدود 2 هست (نمیدونم میشه چند تا چراغ مودم زیاد به چراغ های سیگنال مودم دقت نمی کنم) و در بهترین حالت که پینگم 115 SINR میره رو 5 . (این دیگه واقعا عجیبه)
حالا اینجا میرسیم به کاری که تو کردی. آدم حوصله نداره بره هی مودم رو روشن خاموش کنه که. واسه همین اگه بری تو تنظیمات نوع اتصال رو عوض کنی اینترنت قطع و وصل میشه. مثل همون میمونه که مودم رو خاموش روشن کرده باشی وگرنه به هرحال مودم به TDD وصل میشه دیگه چه رو حالت Automatic بذاری چه رو TDD.
(این جا هم گذاشتم که کسایی که تو این تاپیک هم هستند استفاده کنند)
فکر کنم توضیح بالا جواب سوال شما رو هم بدهنقل قول:
دوستان یه سوال فنی
البته شاید واسه همه شما عادی باشه چون در همین زمینه اطلاعات دارید:n02:
تو سایت ایرانسل 2 محدوده واسه TD LTE زده
یکی داخلی - سبز کم رنگ
یکی خارجی - سبز پر رنگ
فرقشون چیه ؟؟
با تشکر
قبل از همه بگم که این مطلب رو من در تاپیک (نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل) حدود یک ماه پیش پست کرده بودم اما چون اینجا هم داره سوال میشه دوباره پست میکنم.(یکمم اصلاحش میکنم)نقل قول:
خوب دوستان بعد از 10 ساعت تحقیق تو فروم های خارجی و ایرانی یه چیزایی دستگیرم شد (در حد اطلاعاتی که یه کاربر ساده نیاز داره) تو چند تا پست قبل گفتم که بعد از 5 سال استفاده از وایمکس بلاخره چند روز پیش (به زور) قطعش کردن الانم مجبور شدم درخواست دادم مودم وایمکس رو گرفتن یه TF-i60 بهم دادن.
خوب بریم سراغ چیزایی که فهمیدم .
اولا اینکه من 2 دور 43 صفحه این تاپیک رو خودم چند نفر خواهش کرده بودند یکی یه توضیح بده LTEwatch چیه هیچ کس محل نذاشته بود. این یکی از دلایلی که ایران پیشرفت نمی کنه من الان بپرسم قضیه فلان بازیگر چی بود 50 نفر میان مفصل توضیحات میدن بعد یکی یه سوال تخصصی می پرسه طرف که اطلاعات داره حوصله نداره بخواد تایب کنه توضیح بده . حالا اون به کنار 2 تا لینک تاپیک هم نمی ده حداقل یه منبع باشه خودمون تحقیق کنیم.
تا اونجایی که من فهمیدم اینترنت نسل 4 توی ایران 2 نوع یکی به صورت FDD یعنی به زبان ساده دو فرکانس متفاوت داره که از یه فرکانس دانلود ها انجام میشه و از یه فرکانس دیگه آپلود ها این کمک میکنه که تداخل کم بشه و در نتیجه سرعت بیشتری رو تجربه میکنید نوع دوم هم TDD هست که ایراسل بهش میگه (TD-LTE) یا اینترنت ثابت نسل چهار (چرا میگه ثابت نمیفهمم) این یکی به زبان ساده از زمانبندی برای ارسال و دریافت اطلاعات استفاده میکنه یعنی تو یه زمان دانلود میکنه و تو یه زمان دیگه آپلود.
خوب این از این.
حالا نکته جالب اینه طبق تحقیق من 90 درصد تجهیزات استفاده شده واسه پیاده سازی شبکه های FDD و TDD یکسانه و بیشتر اپراتور ها تو دنیا این دو تا رو همزمان ارایه میدن. حالا همراه اول و ایرانسل هم جفتش رو ارایه میدن اما من نمی فهمم چرا سیمکارت هاش رو جدا کردن چون با سیمکارت یوسیم باید بشه به طور همزمان از هر دو استفاده کرد. (پایین تر توضیح میدم چرا)
حالا بگذریم. یه نکته رو هم بگم کلا تو ایران چون همه گیر سرعت ان این طرز تفکر به وجود اومده که FDD خیلی بهتره ولی در دنیا کاملا برعکس این قضیه صدق میکنه چوت TDD نیاز به دو کانال نداره و از یه کانال برای دریافت و ارسال استفاده می کنه (بالاتر توضیح دادم کامل) از مایمو و تکنولوژی های پیشرفته ی دیگه پشتیبانی میکنه و مهم تر از همه مقرون به صرفه تره (البته تو دنیا ها نه تو ایران :n31:)
خوب از اینم بگذریم. (اصلا از بحث اصلی منحرف شدیم)
حالا شما به فرض که مودم TF-i60 ایرانسل رو میخری. توی بسته یه سیم کارت (TD-LTE) قرار داره واسه اتصال به TDD (که عملا باید بشه باهاش به FDD هم وصل شد ولی خوب ما می گیم اون فقط برا TDD) این سیمکارت بعد از چند روز فعال میشه که از طریق تلفن بهتون اطلاع میدن. یه سیمکارت هدیه هم هست که باید برید با کپی کارت ملی نمایندگی ایرانسل فعالش کنید که اون همون مثل سیمکارت اعتباری های خودمون می مونه ولی از 4.5G هم پشتیبانی میکنه (حالا میگم چیه).اون سیمکارت هم برای اتصال به FDD استفاده میشه.(که باز با اون هم باید بتونید به TDD وصل شین ولی ما میگیم فقط برا FDD)
حالا اینترنت نسل چهار ایرانسل از نوامبر 2014 با فرکانس 1800MHZ در باند 3 و با فرکانس 2600MHz در باند 7 برای FDD فعال شد و همچنین فرکانس 3500MHz در باند42 برای TDD فعال شده. (این داستان باند ها رو نمیدونم حوصله هم ندارم تحقیق کنم دیگه واسه امشب خسته شدم یه پدر آمرزیده ای توضیح بده تفاوت باند ها و فرکانسشون رو و اینکه چه تفاوتی در کیفیت سرویس ایجاد می کنند بعد مثل اینکه ایرانسل اون فرکانس 3500MHz رو گذاشته رو بدترین فرکانس ممکن که مودم های کمی پشتیبانی میکنن. اینا رو یکی توضیح بده دیگه.)
**آپدیت: (تنها مشکلی که من با TD-LTE ایرانسل دارم اینه که رو باند 42 قرار داره (فرکانس 3500MHz) چون فقط الان موبایل های note 8 و آیفون 10 از باند 42 برای (TDD) استفاده می کنن. اگه رو یه باند رایج تر بود آدم راحت می تونست سیمکارت رو بندازه رو اکثر گوشی ها و با گوشیش از TDD استفاده کنه. مخصوصا که الان گوشی ها 2 سیمکارته هم هستن یه سیمکارت میشد برا مکالمه یکی هم برا اینترنت.(برای این میگم که مودم TF-i60 نیاز به برق شهری داره و وقتی هایی که ادم می خواد بره بیرون نمیشه مودم رو باخودش ببره)
اینا کلا کاراشون اینطوریه سیمکارت TDD رو از FDD جدا کردند، در صورتی که می تونستن خیلی راحت هر 2 تا رو با همون یه سیمکارت ارائه بدن. فقط برا اینکه هر کسی که میخواد از TDD استفاده کنه مجبور شه سیمکارت جدا خریداری کنه بعدشم سیمکارت رو همینطوری نمی دن که باید با یه مودم بگیری تازه مودمشم لاک کردند که فقط با سیمکارت شرکت خودشون کار کنه. تو کجای دنیا همچین کاری می کنن آخه به جای اینکه بازاری رقابتی درست کنند که مردم برن سراغ اونکه کیفیتش بهتره اینطوری همه چیز رو انحصاری می کنند...)
خوب بلاخره میرسیم به LTEwatch و کاربردش
توی تنظیمات مودم TF-i60 نمی تونیم باند ارتباطی رو انتخاب کنیم واسه همین به یه برنامه جداگانه نیاز داریم که میشه "LTEwatch"
از این لینک می تونید دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش برنامه LTEwatch رو باز میکنید و با همچین چیزی مواجه میشید
توی Settings برنامه بخش Access method رو روی حالت password میذارید Address IP رو تنظیم می کنید 192.168.1.1 و پسورد مودم رو وارد میکنید که در حالت پیشفرض admin بود ولی تو تنظیمات اولیه مجبورتون می کنه که عوضش کنید. بعد سیو می کنید . به محض سیو کردن متصل میشه و یه چیزی شبیه این میاد
اون جا که دایره قرمز کشیدم رو باید بزنید تا بتونید باند رو تغییر بدید گزینه زیاد داره ولی من توضیح دادم بالاتر که برای ایرانسل باند 3 و 7 فعاله برای FDD .شما می تونید بذارید فقط رو باند 3 یا فقط رو باند 7 و یا گزینه LTE-Advanced. حالا وقتشه 4.5G رو توضیح بدم. توی اینترنت 4.5G (اگه این مودم طوری که ادعا کرده بود ازش پشتیبانی میکرد) وقتی میذاشتید رو LTE-Advanced باند 3 و 7 با هم تجمیع میشد و سرعت و کیفیت بهتری به شما ارایه میداد. اینا که گفتم برا وقتی بود که سیمکارت اعتباری میندازید تو دستگاه.
وقتی سیمکارت اینترنت نسل چهار ثابت رو بذارید دیگه طبیعتا باند 3 و 7 معنی نداره (چون به فرض ما فقط به TDD وصل شدیم) که در اون صورت دیگه کلا به برنامه LTEwatch کاری نداریم چون تنظیمات مودم رو میبره رو FDD و اینترنت قطع میشه .(می تونید فقط واردش شید که کیفیت سیگنالتون رو چک کنید). حالا اون سرعت 300 که اینقدر تبلیغ می کرد برمیگرده به همین TDD چون الان مایمو 2 هست تا چند وقت دیگه (اگه خدا بخواد) ایرانسل از مایمو 4 پشتیبانی میکنه و کسایی که با سیم کارت (TD-LTE) از این مودم استفاده می کنند می تونند امیدوار باشن که کیفیت و سرعت بیشتر میشه.
خوب این شد توضیحات کامل البته یه کاربر ساده مودم رو روشن کنه خود دستگاه اتوماتیک کارش رو راه می اندازه و نیاز به انجام یا دونستن اینا نداره ولی خوب بدونه بد نیست چون مثلا من وقتی به LTE-Advanced وصل میشم SINR رم از حالت منفی در میاد که خیلی خوبه تا قبل این که کار با LTEwatch رو یاد بگیرم اصلا آنتن نداشتم. (برا FDD میگم)
بحث SINR شد بذار یه توضیح کوچیکم بدم فلسفه این عدد ها چیه .
خلاصه بگم شما باید رو 2 تا چیز حساس باشی SINR و RSSI. (الان به زبون ساده میگم چی هستن)
SINR نسبت سیگنال به نویز شبکه است و از اعداد منفی شروع میشه و میره تو اعداد مثبت. رابطه مستقیمی داره با تعداد چراغ های سیگنال مودمت. وقتی منفیه یعنی موقعیت مودم داغونه یا از دکل خیلی دوری یا تراکم ساختمان ها زیاده و مثلا مثل من بدبخت طبقه اول آپارتمانی. وقتی مثلا (2-) یعنی نویز دو تا به سیگنال غلبه کرده که تو این حالت یه چراغ سیگنال داری وقتی وارد مثبت ها شه سیگنال شروع میکنه به غلبه کردن به نویز که وقتی به 6 برسه تقریبا قابل قبوله و در حالت عادی برا بیشتر کاربر ها که تو موقعیت خوبی قرار دارن از 15 بالاتره ولی بالاتر تر از 6 هم باشه تقریبا حله و کارت رو راه می اندازه.
RSSI نشان دهنده کل قدرت سیگنال دریافتیه که اسمش کاملا توضیحش میده.
از حدود (100-) شروع میشه و هرچی بیشتر شه بهتره (به جدول زیر توجه کنید)
خیلی خوب تموم شد. حالا شما در حد نیازت اطلاعات داری راجع به تکنولوژی نسل 4.
دوستان ببخشید خیلی مفصل گفتم. خودم می دونم بعضی چیز ها رو خیلی مبتدیانه توضیح دادم ولی باور کنید خیلی ها نمی دونن این چیز ها رو من تا چند ساعت قبل اصلا هیچی از این ها رو نمی دونستم.
لطفا هر جاییش هم که اشتباه گفتم اصلاح کنید چون این ها برداشت من بوده از تحقیقی که کردم احتمالا خیلی اشکال توش هست.
بعدم خواهش میکنم یکم وقت بذارید و توجه کنید به کسایی که مبتدی هستند و تلاش کنید با صبر و حوصله آگاهشون کنید.
من نمی دونم چرا (مخصوصا تو حوضه IT و تکنولوژی) اونایی که حرفه ای ان به مبتدی ها به دید جزامی نگاه می کنند اصلا نمی خوان نزدیکشون شن چه برسه بخوان وقت بذارن دو تا چیز توضیح بدن .
ولی همین چیز هاست که باعث پیشرفت یه جامعه میشه.
به هر حال بازم ببخشید پر چونگی کردم امیدوارم مطلبی که نوشتم به درد کسی بخوره.
پی نوشت: بخوایم خلاصه بگیم که TDD بهتره یا FDD میشه گفت به نیازت بستگی داره ولی به نظر من 100 درصد TDD بهتره. چون شاید سرعت FDD رو نداشته باشه ولی پایدار تره و اصلا قطع و وصلی نداره. به هیچ عنوان Time out نداره و هزینه اش هم یه مقدار کمتره(که باید خیلی کمتر از این حرف ها بود چون کلا TDD برا ISP ها کم هزینه تر درمیاد) و تازه سرعتشم آنچنان پایین نیست الان من با FDD حدود 40 مگابیت سرعت میگیرم اما با TDD حدود 32 مگابیت .(جایی که من هستم آنتن دهی خیلی بده مسلما بقیه سرعت های بالاتری هم دارند) بعد سر اتفاقات اخیر که سرعت ها رو آوردن پایین و اینترنت موبایل (FDD) هی قطع و وصل میشه من هیچ مشکلی ندارم و پینگ اروپام قفل رو 110 .