برای پاپ و کلاسیک ( سنتی ایرانی ) بهترین earphone ـی که با سانسا کلیپ مچ باشه چی معرفی میکنید ؟
قیمت اصلاً مهم نیست .
Printable View
برای پاپ و کلاسیک ( سنتی ایرانی ) بهترین earphone ـی که با سانسا کلیپ مچ باشه چی معرفی میکنید ؟
قیمت اصلاً مهم نیست .
دوستان کدوم مدل از هدفون های behind the neck رو پشنهاد می کنید، تا ۴۰ تومن،
با ایپاد و ایفون گوش میدم.
مدل های on ear تو سبک akg k404 چه چیزهایی هست؟
جایی تو ایران نیست که پد کاستم داشته باشه؟
متاسفانه بزرگترین ایراد ie8 و (بیشتر هدفون های سنهایزر) همینه (ایزوله ضعیف) به علاوه کیف بدرد نخور ie8
سلامنقل قول:
ببخشید؟پد های ie8 ایراد داره؟همشون؟
کیف بدرد نخور؟
کاملا مطمعن هستین ie8 دارین؟یا اینکه اورجیناله؟
چون 4 نوع پد داره که همشون حرفه ای و کاملا عالی هستن.و کیف که نه ولی یه کیس خیلی فوق العاده
داره که هدفون به بهترین شکل داخلش جا میگیره و محل پیچش کابلشم که حرف نداره.یه جایه مخصوص رطوبت گیر و یه اچار تنظیم بیس و تمیز کننده توری هدفون.
اگه با پد هاش نتونستین نتیجه بگیرین با پد های دیگه ای هم فکر نکنم بتونین.ولی یکی از مزیت های ie8 اینکه بدون پد هم میتونین از هدفون استفاده کنین.خیلی راحته.به امتحانش می ارزه.موفق باشین
اصلا پیشنهادی برای ندارین؟نقل قول:
سلام
برای گوش دادن به موسیقی (پاپ راک رپ) تماشای فیلم با ایفون و ایپاد یه ایرفون با صدای شفاف می خام قیمت هم به دلار تا ۱۵۰ دلار از خارج می خام تهیه کنم و محدودیتی در برند ندارم فقط می خام بهترین باشه
ممنون می شم سریع تر راهنمایی کنید.
دوستان سؤالم رو دوباره تکرار کُنم ؟! همین صفحه پُست اول ...
پیزفول جان جواب بده دیگه ! جواب نمیدی بیام یاهو ! :31:
دوستان عزیز بین
BeyerDynamic DT 770 Pro و Audiotechnica M50 کدام را پیشنهاد می کنند؟ سبک ترنس...و اصولا تفاوت این 2 چیست؟
سلامنقل قول:
میتونین از داخل ایران klipsch s4. sennheiser mm50. akg ipبگیرین.
از خارج ایران هم shure215..sony.Sleek Audio SA1 .AKG Q350 Quincy Jones.Ultimate Ears UE600
برای اطلاعات بیشتر اگه صبر کنین اقا رضا راهنماییتون کنن مطمئن تر خواهد بود.
ســلام. دوستان من این مدل رو دیدم توی نمایندگی بازار موبایل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
68 تومن بود! گارانتی هم داشت.
به نظرتون ارزش خرید داره یا با این پول میشه یه چیز بهتر از برند کریتیو یا برند دیگه خرید؟
البته این برند واقعا حرفه ای هستش .... ! من به گوش اکثر DJ ها دیدم این برند رو !
سلام من که جایی Skullcrusher پیدا نکردم . چی پیشنهاد میکنید(Over-Ear الویت داره بعد من سایز کله ام بزرگه :دی ) که بیس عالی داشته باشه کیفیتش هم خوب باشه من iBeats استفاده کردم راضی بودم ولی نصبت به قیمتش نمی ارزه این Klipsch s4 مثله iBeats هست ؟؟
از iPod استفاده میکنم
--
. الان یک سوال دارم من دوستم Sony Piiq Marqii داره الان مشکلش بیس کمشه دستگاش هم iPod میتونه از Amp استفاده کنه ؟ یا اصلا AMP برای MP3 پلیر ها هست ؟
اگه هست چه مدلی خوبه یا اصلا تاثیری داره ?