چون شما اشاره به Ajax کردید رفتم نگاه کنم که چیه متوجه شدم که یه نرم افزار برای طراحی بهتر وب سایته:نقل قول:
کاربر مبتدی کامپیوتر و طراحی وب سایت؟!!!!!!:n04:
Printable View
چون شما اشاره به Ajax کردید رفتم نگاه کنم که چیه متوجه شدم که یه نرم افزار برای طراحی بهتر وب سایته:نقل قول:
کاربر مبتدی کامپیوتر و طراحی وب سایت؟!!!!!!:n04:
هیچ مدرکی نمیخوادنقل قول:
من ثبت نام اینترنتی کردم و هزینه رو هم اینترنتی واریز کردم
بعد از رانژه شدن هم زنگ میزنم مخابرات و یوزر میگیرم واسه کانفیگ کردن
(( اگه نصاب بیاد کپی کارت ملی - شناسنامه و دانشجویی میگیره ))
ولی اگه به شما زنگ زدن واسه نصب در محل شما از دوباره بزنگ مخابرات و یوزر پسوورد بگیر و خودت نصب کن
در این صورت هیچ مدرکی نمیخواد
آدرس سایت ثبت نام رو هم بی زحمت بگو
هم میتونی از خود سایت مخابرات ثبتنام کنی هم میتونی از این لینک ثبتنام کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم در مازندران به ثبت نام اینترنتی ترتیب اثر نمیدن! (به گفته ی مسئول ثبت نام بابلسر)نقل قول:
در ضمن اگر سرعت برات مهمه از مخابرات نگیر، فقط سایت های سرور داخل رو باز میکنه. برای باز کردن سایتی مثل گوگل باید 30-40 ثانیه صبر کنی تا صفحه پینگ بشه. کلا اگر فقط میخوای سیستم رو بزاری رو دانلود برو از مخابرات بگیر... (من سرعت 2مگ محدود گرفتم، مففففففففت نمی ارزه)
به هرحال هرکسی نامحدود داره برا خودش رزرو کنه
اداره کل مخابرات استان به تمام مراکز بخشنامه کرده که پورت نامحدود ندن اینو خودم تو مرکز مخابرات دیدم
آقا ربطی به نا محدود نداره من همچنان محدود طرح قدیم دارم اما سرعتم افتضاح شده چه دانلود چه پینگنقل قول:
فقط تو مازندران یا کل کشور ؟؟نقل قول:
کل کشور رو خبر ندارمنقل قول:
این بخشنامه سربرگش نوشته بود معاونت دیتای اداره کل مخابرات استان مازندران