من پاكت استيشن را به دست اوردم (((همون پاك استيشن خودمون))) مزرعه ي ديگه هم به دست اوردم برنج هم به دست اوردم. شهر هم رفتم ولي حيف نرفتم. روستاي دوم هم بود . كشتي توي اسكله را ديدم و....
Printable View
من پاكت استيشن را به دست اوردم (((همون پاك استيشن خودمون))) مزرعه ي ديگه هم به دست اوردم برنج هم به دست اوردم. شهر هم رفتم ولي حيف نرفتم. روستاي دوم هم بود . كشتي توي اسكله را ديدم و....
تازه تو این فروم عضو شدم واسه همین هر پستی که می ذارم باید اول تایید بشه بعد بیاد تو فروم واسه همین سرعت می یاد پایین. اگه کسی می دونه save ها کجا ذخیره می شن و زود تر بگه ممنون می شم چون هر
پستی که می ذارم کلی طول می کشه تا تایید بشه.ممنون
شرکت دلفین وبقیه نسخه های سانسوری به درد خودت میخوره ورژن اصلی بازی544مگ بید این سانسوریا180مگ بید:41:نقل قول:
سیوتو بزار یه عکس بزار و.........نقل قول:
باتشکر:11:
okدوست عزیز خب شما صبرکن تاپستات تایید بشن مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که دلیل نمیشه:13:نقل قول:
گفتم که سیواتم به درد خودت میخوره نارحت نشی چون شهر نمیره:31:
حالا تو همین نسخه ی دلفین نمی دونی باید چی کار کرد که save ها با عوض کردن ویندوز نپره؟
حالا تو همین نسخه ی دلفین نمی دونی باید چی کار کرد که save ها با عوض کردن ویندوز نپره؟
یا میرن تو اسناد ویندوز سیو های بازی ها یا تو خود فولدر برنامه هستن فکر کنم تو خود برنامه پوشه سیو گیم داشته باشه بافرمتmcr:11:نقل قول:
بابا من ميگم با گيم شارك همه ي اينايي را كه گفتم به دست اورد حتي شهر ولي به جز شهر اونم با پلي 1 حالا ديگه ولمون كنيد بزاريد كمي بريم گيمينگ:31:
فکر کنم تو نفر 120 هستی که از این حرفا میزنه.نقل قول:
بابا من ميگم با گيم شارك همه ي اينايي را كه گفتم به دست اورد حتي شهر ولي به جز شهر اونم با پلي 1 حالا ديگه ولمون كنيد بزاريد كمي بريم گيمينگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما عین 120 تا تون یه بار عکسی چیزی نزاشتی.انگیزت چیه؟میخوای بقیه رو شیر کنی برن پیدا کنن بهت نشون بدن؟
جای محل نصب بازی یه فولدر savedata داره.امتحان کردم ولی نشد.فرمتش هم mem. نمی دونم تو اسناد ویندوز چه جوری پیداش کنم.اگه جای خاصی رو می دونی بگو.ممنوننقل قول:
دوست گرامی من هم همینو میگم والا شهر داره من ندیدم ولی داره بعد از سه سال بازی خود به خود میره شهر به 3شرطنقل قول:
زنو بچه داشته باشی
مزرعت100درصد بشه پاکت استیشن داشته باشی اگه نداشته باشی نمیره این ورزنای مسخره ما200مگ بید سانسورش کردن وگرنه این سالهای بازی999999999999999999999999هم میشه جلو رفت یکی از دوستای اونی که ورژن اصلیو از شگرفتم میگفت خیلی وقت پیش بازی میکرده تا52سال پیش رفته و......
والا من ورزن اصلیو دارم ولی یکیو میخواد مثل ایمان رضا جان که این کارارو بکونه بره شهر من حوصلشو ندارم:41::41:
درضمن رمزای گیم شارکم توش کار نمیکنه باید طبیعی بازی کنی اولشم فرق زیادی نداره فقط گرافیکش بالاتره خب چیکار کنیم؟:11: