ببین منم اینطوری بودم یه Windows عوض کن درست میشهنقل قول:
Printable View
ببین منم اینطوری بودم یه Windows عوض کن درست میشهنقل قول:
:39::n08:این پیغام وقتی میاد که نتونه به سرور لیگ وصل شه چند بار هم retry میکنه مال من وقتی این پغامو میده وقتی اینترنتم قطعه همین امروز هم اتفاق افتاد اینترنتم دوباره وصل شد بعد درست شد.:n08:ببین اینترنتت تو اون لحظه قطع نیست:n02:بعد بابا این بنده خدا رواینقدر اذیت نکنین(league of legends) اگه راست گفت چی اصلا هی گناه داره مسخره کردن دیگران .با هم خندیدن خوبه ولی به هم خندیدن.... این اقا هم خیلی با جنبس ها:n02:هر کی بود .......:n08:اورین اورین :n09:نقل قول:
:n19::39:نقل قول:
میشه جک بسه؟:n22:
نقل قول:
دو روش هست که شاید جواب بده
شما اینترنت اکسپلورر رو باز کنید
تو منوی فایل احتمالا Work Offline تیک خورده
شما تیک اون رو بردارین درست میشه
اگر این روش جواب نداد یه بار سرور رو به آمریکا تغییر بدین و عملیات Login رو انجام بدین و بعد دوباره به سرور خودتون وصل بشین
برای من که روش دوم همیشه جواب میده
نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از امشب میرم آمریکا بازی میکنم
البته امشب 2 تا مسابقه تو استارکرافت دارم ممکنه تا 1-2 نصف شب طول بکشه
آقا من اینکارایی که تو اون لینکی نوشته بود انجام دادم و به طرز جالبی همین پیغام اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد دوباره به حالت قبل برگردوندم لاگین مثل قبل درست شد ولی همچنان بازی لگ است و غیر قابل انجام:n29:نقل قول:
بیخیال آمریکا شو بابا تازه میخواستیم با کلی امید بیام وست از فردا بازی کنیم :دی :n29:نقل قول:
اونقدرام این اروپایی ها نوب نیستند، خوب اگه واقعا آزار میدن بیخیال Pug (البته تو لول بهش Pug نمیگن) شو و یه Full Premade تشکیل بده با چند نفری. اصل حال بازی به همونه.
اگه تیم مقابلت Premade نباشه کمتر از 20 دقیقه هم ممکنه بزنید. (در بدترین شرایط که واقعا نوب باشند)
بعدشم چطور دلت میاد بری بین یه عده کفار و ضد ولایت و جمهوری اسلامی کنی؟ اونم با "قهرمان" هایی که حجاب ندارند و کاملا هم غیر اسلامی هستند. :n02:
همش لگ بود خدایا خداوندا هر چی رو دیدن فیلتر کردن
حالا اینکه خوبه میگیم خارجیه ایرانیای دهاتی چه به بازیهای خارجی
1 ماه پیش ایکاریام رو هم فیلتر کرده بودن واقعا نداشتن عقل هم حدی داره
من یه جوری حرف میزنم انگار خودم خیلی حرفه ای هستم :n02:نقل قول:
من الان 5 روزه دارم بازی میکنم یه روزش رو هم بن بودم میشه 4 روز
ولی تو همین 4 روز هیچ وقت نوبی نباختم. هربار هم که باختم یه نوب تو تیم بوده نمیدونم چرا همه نوب ها با Ashe بازی میکنن. هیرو به این خوبی رو میزنن سوسکش میکنن :n24:
خب عزیزم بزار لول 30 بشی خوب هاشون هم می بینی. اگر می خوای west رو با east مقایسه کنی باید 10 تا بازی ranked رو spec کنی تو دوتا سرور.نقل قول:
من 3 4 تا بازی تو east spec کردم داشتم می مردم از خنده. تا همه از این حاشیه طلایی ها بودن. خخخخخخ