امیدوارم که این چیزی که دیشب در شبانه شاهدش بودیم گذرا باشه...
مهمترین دلیل بسیاری از مشتریان صبانت برای استفاده از سرویس های این شرکت، شبانه رایگان و سرعت بالاش هست و اگه قرار باشه سرعت شبانه زیر 10-15 کیلوبایت بر ثانیه باشه دیگه اتلاف وقته...
Printable View
امیدوارم که این چیزی که دیشب در شبانه شاهدش بودیم گذرا باشه...
مهمترین دلیل بسیاری از مشتریان صبانت برای استفاده از سرویس های این شرکت، شبانه رایگان و سرعت بالاش هست و اگه قرار باشه سرعت شبانه زیر 10-15 کیلوبایت بر ثانیه باشه دیگه اتلاف وقته...
من که دو ساله برام شبانه 30-40 کیلوبایته !!
من که دیشب شبانه سرعتم از 230کیلوبایت پایین نیومد.
واقعا صبانت عالیه.
میشه بگی کجای این دنیا هستی که سرعتت از 230 پایین نیومده من تا حالا نشده که از 120 بالا تر بره تازه شبانه نه حالت معمولی.نقل قول:
اصفهان نصف جهان
شبانه و روزانه
راستی شبانه من ساعت 7:10 دانلود کردم.
تا 7:45 هست؟
یوزر و پسورد شبانه تو سایت زده شده، این یوزر دقیقا ساعت 7 قطع نمیشه بلکه یک ساعت بعد از کانکت شدن شما قطع میشه، یعنی اگر 6:45 بزنی تا7:45 میره و فقط اینه که بعد از ساعت 7 کانکت نکنی.
Ok?:11:
ای بابا این چه وضعشه دوباره امشبم همونطوره و چند ثانیه اول دانلود سرعت بالاس بعد میره روی 256Kb قفل میشه... :/
لعنت بر این صبا نت ،پشتیانیش و خط مشی بیخود شرکتش.
اینترنت شبانه که اصولاً قطعه اما چند روزی هست سرعت رو به شدت پایین آورده.شخصاً فقط به خاطر اینترنت شبانه از شرکت کلاهبردار سرویس میگیرم.
سرعت دانلود روی 30 کیلوبایت در ثانیه شده.110 کجا و سی کیلوبایت کجا.
... مبین نت به این شرکت شرف داره.حداقل اینترنت رایگانش از 1 تا 8 صبح و یک ساعت به یک ساعت قطع نمیکنه.
من نمیفهمم چرا اینها با مشتری دشمنی دارند.
یک مشت پرسنل عقده ای و بد دهن و بد خلق جمع شدند(نه همه شون اما اکثرشون) دور هم!
این ماه آخر هم به شدت آپلود بی دلیل داشتم.با توجه به اینکه هیچ چیز آپ نمیکنم اما سرعت آپلودم 30 کیلوبایت
میمونه ، و در چند روز اخیر حجم آپلودم از دانلودم بیشتر بوده.(بدون اینکه چیزی آپلود کنم)
این ماه که شارژ نمیکنم(تعطیلات) ، و بعد از عید هم هزارتا کلاهبردار دیگه موجوده از اونا سرویس میگیرم.
سلام بچه ها صبا عیدی چی میخواد بده ؟؟؟؟:46:
کسی خبر داره ؟؟
هیچ کس اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده :42:
عیدی کجا بود دوست عزیزنقل قول:
صبانت اگه برای عیدی چیزی از حجمت کم نکنه:31: چیزی اضافه نمیکنه