دوستان من 2 تا از دوستانم که اینترنت adsl صبانت دارن با وی*پی*ان مشکلی ندارن.چه طور ما ایقدر سرعتمون بااینترنت وایمکس افتضاحه با وی*پی*ان ؟ اگر سراسری بود نباید همه با مشکل رورو بشن با هر نوع isp؟
Printable View
دوستان من 2 تا از دوستانم که اینترنت adsl صبانت دارن با وی*پی*ان مشکلی ندارن.چه طور ما ایقدر سرعتمون بااینترنت وایمکس افتضاحه با وی*پی*ان ؟ اگر سراسری بود نباید همه با مشکل رورو بشن با هر نوع isp؟
سلام دوستان.
من یه مودم بیرونی گرفتم میخوام یه Access Point / Router بگیرم. به نظر شما چی بگیرم بهتره؟
سلامنقل قول:
d-link dir 600 براي استفاده هاي خانگي و معمولي مناسبه .
خودم اين مدل رو دارم و حدوداً 40 هزارتومن خريدم .
دوستان این وایمکس ایرانسل ترافیک رایگان هم داره؟
مثله ای دی اس ال که شبا رایگانه و.....
نه متاسفانه نداره. مبين نت ولي شبها نصفه حساب ميكنه و فكر كنم جمعه ها رايگانه. ولي كيفيت ايرانسل فكر كنم بهتر باشه (من خودم ايرانسل دارم)نقل قول:
نه متاسفانه نداره...نقل قول:
نه متاسفانه نداره. مبين نت ولي ميگن داره.نقل قول:
جالبه...من صبحها که میرم سر کار مودم با مودم USB 80% آنتن میگیریم...سرعت خوبه...اما شبا که میام خونه با مودم FMM-130 4-5 آنتن میده...اما سرعتش کمه...خدا بگم این ایرانسل رو چکار نکنه...:19:نقل قول:
آقا من امروز دوستم رفته نمایندگی امام حسین وایمکس سرویس 1 ساله 512 پایه رو گرفته با مودم usb قیمتش شده 280 هزار تومان؟؟؟ توس ایتش که زده 200 هزار تومان؟؟؟؟ چرا پس 80 هزار اضافه گرفتن؟؟؟ پول مودم رو یعین حساب کردن؟؟؟؟
دوستان بی زحمت یکی یه تست بگیره ببینیم الان وایمکس چجوره!