من به دوستان پیشنهاد میکنم از جی5 استفاده کنن.بهتون قول میدم تو همین فرصت 5ماهه بهترین نتیجه رو بگیرین!
Printable View
من به دوستان پیشنهاد میکنم از جی5 استفاده کنن.بهتون قول میدم تو همین فرصت 5ماهه بهترین نتیجه رو بگیرین!
9 ام پایه است.نقل قول:
23 ام هم پیش2 و اون یکی زوج درسا شروع میشه.
سلام به همگی
بچه ها یه مطلب جالبی خوندم که بی ارتباط به کنکور نیست گفتم شما هم بخونید
تو نابغه ای پسر
ایسکانیوز : سی ام مارس 1796 میلادی دانشجوی 18 ساله ای پس از شام در خوابگاه دانشگاه «گوتینگن» آلمان سرگرم حل سه مسئله ریاضی شد که استادش به او تکلیف کرده بود.او استعداد بالایی در حل مسئله های ریاضی داشت و استاد ، آینده بزرگی را برای این دانشجو پیش بینی می کرد.استاد غیر از تکلیف های عادی ، به عمد مسئله های سخت تری را برای او طرح می کرد.
دانشجو هم در عرض دو ، سه ساعت همه آنها را حل می کرد.
آن روز او در عرض کم تر از سه ساعت تکلیفش را به پایان رساند.وقتی کارش تمام شد در لا به لای دفترش چشمش به یک کاغذ اضافه خورد.روی کاغذ یک مسئله طرح شده بود با این مضمون : چگونه می توان یک 17 ضلعی متساوی الاضلاع را با استفاده از یک پرگار و یک خط کش غیر مدرج رسم کرد؟
او بدون تعجب برای حل این مسئله هم تلاش کرد اما چند ساعت گذشت و به نتیجه نرسید.
پیش خودش فکر کرد شاید چون هر بار مسئله های ریاضی را راحت حل می کند ، این بار استاد موضوع سخت تری برای تقویت ذهنش مطرح کرده است.
پسر تیزهوش با سرسختی تمام به حل مسئله ادامه داد.کلنجار رفتن با یک پرگار و یک خط کش غیر مدرج ، تا پاسی از بامداد ادامه یافت و سرانجام مسئله حل شد.
روز بعد این دانشجو پیش استاد رفت و با کمی دلخوری گفت : برای حل آخرین مسئله ای که داده بودید تمامی شب را بیدار ماندم.فکر می کنم خیلی کند ذهن شده ام.امیدوارم مایوستان نکرده باشم.
استاد ، نگاهی به حل مسئله انداخت و از شگفتی خشکش زد : تو دیشب این مسئله را حل کردی؟»
پسر ، سری تکان داد و با شرمندگی گفت : بله ، اما خیلی طول کشید.
استاد ، یک پرگار و یک خط کش غیرمدرج به او داد و خواست بار دیگر روی کاغذ یک 17 ضلعی متساوی الاضلاع بکشد.پسر ، این بار با مهارت کارش را انجام داد.
استاد ، با هیجان گفت : می دانی تو یک مسئله باز ریاضی را که دو هزار سال پیش طرح شده بود حل کرده ای ؟ ارشمیدوس هم نتوانسته بود آن را حل کند.نیوتن هم نتوانست.تو فقط در یک شب آن را حل کردی ؟ تو نابغه ای ! من هم روی همین مسئله کار می کردم و دیروز آن را به اشتباه به همراه تکلیفت به تو دادم.
سالها بعد آن دانشجو وقتی این خاطره را به یاد می آورد اظهار داشت : اگر در آن زمان کسی به من می گفت با مسئله ای بسیار سخت رو به رو هستم که طی دو هزار سال گذشته هیچکس نتوانسته آن را حل کند شاید هرگز نمی توانستم فقط در یک شب به جواب برسم.
آن دانشجو «فریدریش گاوس» بود که با حل همین مسئله ، نامش در دنیا پر آوازه شد.وی با تلاش خستگی ناپذیر ، یک ریاضیدان ، فیزیکدان و ستاره شناس نامور شد.
به طور معمول ، ما انسانها وقتی با چالش یا مسئله ای سخت رو به رو می شویم همیشه می خواهیم اطلاعات بیش تری درباره آن جمع کنیم.چون فکر می کنیم این اطلاعات برای حل آن مسئله یا چالش مفید خواهد بود.گاهی اما هر چه اطلاعات بیش تری دریافت می کنیم ترس و احتیاطمان نیز نسبت به آن مسئله بیش تر می شود.با این اطلاعات منفی ، موانع در راه حل مسئله بیش تر می شود و اعتماد به نفس ما هم فرسایش می یابد.
یک ضرب المثل چینی می گوید «گوساله از ببر نمی ترسد.» وقتی با چالشی مواجه می شویم ، آشنایی کم تر با شرایط پیرامون آن ، همیشه بد نیست.این باعث می شود بدون هراس و تردید ، برای حل مسئله تلاش کنیم.به طور کلی می توان گفت ترس کم تر محصول آشنایی کم تر است ؛ نظر شما چیست
تو پی سی بودم، اینجا نبودم!نقل قول:
سلام فرنوش خانوم...از اینورا؟؟؟
وااله چون سیستم آموزشی پیام نور دانشجو محوره از آزاد به لحاظ کیفی بهتره ..ولی چون بچه ها اکثرا در طول تحصیل عادت کردن از معلم یاد بگیرن ،وقتی پیام نور میرن کم میارن.
در مورد سوالای کنکور که میگن از تو کتابه ،راست میگن ولی دقیقا همون طوریه که دبیر فیزیکتون گفته...به نظر من الان از کتابای درسیت غافل نشو ولی 2 ماه آخر بشین قشنگ بخونشون.
نمیخوام به کسی توهین بشه اما به قول خواهرم تا به یکی بگی پیام نور میری، فکر میکنه فراگیره! کلا پیام نورم بد نیست اما با جمع بندی حرفهایی که زده شده کسیو میخواد که یا سر کار بره که وقت نکنه یا واقعا بخواد کار یاد بگیره و اهل سختی کشیدن باشه.
اما خداییش آخرش که آدم مدرک میگیره و بخواد بره سر کار، به قول یکی از دانشجوهای دانشگاه صنعتی اصفهان، تازه دوباره باید بره دوره ببینه که یاد بگیره چطور کار کنه!!!! آخه دانشگاه که وظیفه ش نیست یاد بده! : دی
در مورد کتاب درسی ها هم ممنون، من از همین الانم دارم چرخه میزنمشون. 1 دور تابستون زدم، 1 دورم تا عید میزنم. (منظورم سوم و دوم و فیزیک اوله). امسالمم همزمان دارم خوب میخونم. بعدم میرم سر تست و رفع اشکالو اینا.
دوستان از این سایت برای تخمین رتبه استفاده کنیدکد:http://daneshpazhohan.ir/
درصدهاتون رو میدین محدوده رتبتون رو میگه
نقل قول:
ثبت نام ازاد باید بعد 15 بهمن باشه
چون الان ارشد ثبت نام دارن میکنن
+
میشه تاریخای آزمونای قلمچی رو در بهمن بهم بگین ؟!
از اشاره ای که به آزاد داشتی واقعا ممنونم
معمولا 4 روز بعد از اتمام ثبت نام ارشد برای کارشناسی شروع میشه
از همتون خواهش عاجزانه دارم همونطوری که پیام نور رو انجام دادید این رو انجام بدید چوووووووووووووووووون وقتی توی اردبیهشت خرداد هستیم این مسئله که اگه سراسری قبول نشم ( برای کسایی که ثبت نام نکردن ) خیلی زجر میده و فقط موج منفی میده ولی وقتی این ثبت نام رو انجام داده باشید مطمئن هستید که پشتتون پره و این نیروی بیشتری میده برا درس خوندن بهتر مفید تر قوی تر ( در حقیقت دوره منطورمه )
یه مسئله ای در مورد فیزیک هستش برای امسال که انشالله فردا بعد سنجش خدمتتون عرض میکنم سعی کنید که جدی بگیرینش چون واقعا مهمه
نقل قول:
سلام چطورین؟
چند روز پیش یه مشاوره اوردن مدرسمون که یکی از آموزشگاهها رو داشت که اسمشو یادم رفت! میگفت که خیی معروفه و با رئیس جمهورم ملاقات داشته و اینا.
خلاصه اومد و توی حرفاشم خیلی خیلی تاکید داشت که فقط کتاب درسیو بخونین. میگفت یه بار که یه جلسه داشته با سنجشی ها، یکیشون که طراح سوالات کنکور بوده بهش گفته که اگه بچه ت کنکوریه بیارش تا من سوالارو بهش بگم! اینم پسرشو برده و اون مرده هم پسره رو برده توی یه اتاقو سوال اولو که بهش گفته، پسره تندی کتاب دیفرانسیلشو باز کرده و گفته این که همین تمرینه! بعدم چندتا سوال دیگه گفته و پسره دوباره سوالا رو توی کتابهاش پیدا کرده!
راست و دروغش رو نمیدونم، اما اینطوری میگفت! همش هم میگفت فقط کتابو بخونین و اصلا سر کمکی ها نرید! تست هم تالیفی اصلا نزنید و فقط سنجش رو بزنین.
بعدم داشت در مورد شهریه و اینا حرف میزد، میگفت آزاد از همه گرونتره، بعد غیر انتفاهی و بعدم چندتا دیگه و آخرسر هم پیام نور.
بعدم میگفت پیام نور معروفیتش بهتر از آزاده!!! جدی پیام نور بهتره؟ آخه من توی "کنکورت را قورت بده" خوندم که آزاد بهتره و بازار کارش بهتر از پیام نوره. جریان چیه؟
خدا رو شکر بعد از چند ماه یه نفر پیدا شد که به حرف ما رسیده باشه که من بگم سنجش مهمه و طراحاش طراحای کنکورن و سوالای هر سالش 20 درصد سوالای کنکور رو تشکیل میده !!!!!
mai konid
slm.lotfan dar morede raveshhaye murure dars ham rahne
سلام
من بعد از دو آزمون غیبت اینبار رو شرکت کردم تا حذف نشم .
امیدوارم همه آزمونتونو خوب داده باشید (الان هنوز دارید میدید : دی)
من این آزمون چون نخونده بودم فقط ریاضی و انگلیسیو زدم . هر چند هردوشو خوب زدم ولی به نظرم سر خودمو کلاه دارم میزارم چون خیلی بیشتر از وقت تعیین شدشون وقت گرفت . البته تقصیر قلمچیه ها ! امکان نداره کسی اون سوالا رو زیر 1 ساعت بزنه که این 25 دقیقه وقت داده ! :37:
سلام منم 11 پاسخناممو دادم اومدم ، سرماخوردم ، به خاطر همين پشتيبانم وقتي زودتر بلند شدم چيزي بهم نگفتنقل قول:
سلامنقل قول:
mai konid
slm.lotfan dar morede raveshhaye murure dars ham rahne
ورود شما رو به p30world خوش آمد ميگم
لطف كنيد به اين تاپيك مراجعه كنيد :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=212631
بچه ها هندسه تجربی امروز چقدر سخت بود حتی یه سوالم نتونستم بزنم!
فکر کنم یادم رفت عربی رو توی پاسخنامه بزنم . خدا کنه اینطوری نباشه همینطوریشم هندسه نزدم زمین شناسیم بد زدم:41: