من منظورتون رو از سرعت بین 7 تا 10 نمیفهممنقل قول:
میشه بگید با این سرعت چقدر مثلا در ساعت میشه دانلود کرد
Printable View
من منظورتون رو از سرعت بین 7 تا 10 نمیفهممنقل قول:
میشه بگید با این سرعت چقدر مثلا در ساعت میشه دانلود کرد
من رفتم برای آخرین فایلای دانلودیم:دی
حدود 5گیگه:دی انشاالله تا فردا می تموممش:دی(=تمومش میکنم):دی
یعنی در هر ثانیه بین 7 تا 10 کیلوبایت میتونید دانلود کنید ما بر فرض میگیریم همیشه 10 کیلوبایت باشه سرعت اونوقت هر ساعت 36 مگ میتونید دانلود داشته باشید با این سرعت :46:نقل قول:
مهدی جان دل ما رو میسوزونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ینی سرعتتون 7-10 کیلوبایت برثانیه هستشنقل قول:
زیاد سرعتش با دایال آپ فرقی نمیکنه مثلا با 128 اگه شما ساعتی 60 مگ دانلود کنی...با آرت هوم64 فکر میکنم ساعتی بشه 30-40 مگ دانلود کنی(من تا بحال نداشتم همینطوری دارم میگم:دی)
نه خودمم نمیخواستم اینو دانلود کنم ولی یه سری ماجراهایی پیش اومد که باید دانلودش کنم:دینقل قول:
برای خودم نمیخوامش
مهدی جان gta هم میزنی؟ راستی بازیش چطوریه؟ همین gta جدیدست که میگن دیگه؟ گرافیک چی میخواد؟ سیستم مورد نیاز چیه؟
خواستم تو پروفایلت مطرح کنم پخش کامت ها رو بسته بودی : دی
ها؟نقل قول:
من کامنت هارو بستم؟؟؟ نه به جونه 6تا بچم بازه بازه:دی
در مورد بازی بله اونم بازی میکنم....بازیه خیلی خفنیه
من خودم با گرافیک 9500gt بازی میکنم تا حدودی افت فریم دارم
حداقل رم باید 2 گیگ باشه
سی پی یو اگه دو هستهای باشه بهتره:دی
(نیگا کن ترو خدا...تاپیک شاتله چه بحثایی میکنیم ما توش؟):دی
خب پس با این تفاسیر رم ما 2 گیگه و سی پی یو 3.2 2 مگ کش و فقط گرافیکمون انبرده که باید فکر یه 9600 باشیم براش از نوع DDR3 که کم نیاره:31:نقل قول:
تاپیک شاتله دیگه بحث هم مرتبط باشاتله :27: (بلاخره توسط سرویس شاتل قراره دانلودش کنیم دیگه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درخواست 128 سه ماهه دادم. اکانتمم تمام شده باید میشد 128 ولی هنوز 512 یک ماهه هست:31:
چیکار کنم:18:(دلم نمیاد بهشون هم بگم آخه شارژ نکردم و هنوز وصله:31:)
فکر کنم رایگان شده مادام العمر حیف که حجمش 2.5 گیگه:27:
حالا چیکار کنم:18: